• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PUROBIO NARAVNA KOZMETIKA PRIJAZNA VEGANOM, KI NI TESTIRANA NA ŽIVALIH

Iz majhnega pričakovanja je nastalo veliko navdušenje, ki ga želim deliti z Vami. Resnično sem se želela potruditi in ujeti samo sebe v barvah kot v resnici so in za to porabila kar nekaj živčkov in časa, rezultat vseeno ni uspel najbolje, vendar vseeno delim nekaj slikic looka, ki sem ga ustvarila z puroBio izdelki. Petra (Adjusting Beauty) samo kapo dol za vsako tvojo fotografijo, ki jo ustvariš za svoj videz, res veliko spoštovanje do časa, ki ga vlagaš v to, da na tvojem blogu vedno vidimo realne barve izdelkov. Ok pa, da pustimo slikice, izdelki so fantastični, na žalost premalo poznani v Sloveniji, ampak mogoče koga vseeno prepričam  v nakup ali pa vsaj zbudim zanimanje za blagovno znamko, ki je v Italiji izjemno prodajna in popularna na blogih.


puroBio Sublime foundation, puroBio Glorius mascara, svinčnik za oči in šminka za ustnice


puroBio Sublime foundation kje za boga si bil vsa ta leta do sedaj:)? V mehki plastični tubici na pokrovček se nahaja odtenek 01, najsvetlejši izmed 6 možnih odtenkov, ki na žalost ne bo ravno dobra izbira za resnično bledo polte in zelo svetle posameznike, saj ima kanček toplega (rumenega) podtona in bi bila razlika na vratu preveč očitna. Sama se kar se odtenka tiče počutim nekam zmedeno, na trenutke se mi zdi popolna kombinacija vrat: obraz, spet v drugem momentu, malček preveč potegne v rumeno. Vse skupaj pri meni ne izpade hudo napačno, rezultat je, da ne izgledam bleda kot stena, ampak imam nekaj barve. Naj poudarim, da ko sem ga prvič nanesla mi je v prostoru deloval res dobro ujemajoč, nato sem na dnevni svetlobi le ugotovila, da je temnejši, če pa ga zmešam z Healty mixom light vanilla je ok. Na roki mi npr. izgleda precej temno.


Tekstura je zelo bogata in ne ena tistih lahkih, ki se ob izstisu na roko razlije, le ta ostane na mestu. Posledično je zaradi tega zelo, ampak res zelo dobro prekrivna, prekrije vse majhne žilice, rdečico, napakice, le pri hudo velikih mozoljčkih potrebujem korektor. Potrebujete zelo malo izdelka, sama sem prvič na obraz nanesla čisto preveč in je vse izgledalo očitno v preveliki meri, zato majhne količine, ki jih lahko nadrgadite. Mazljivost: tako je bogata, da je moji RT čopiči niso dobro razporedili po obrazu, nastajali so vidni prehodi, ki se z dobrim kroženjem in vtapkanjem zabrišejo, tudi s prstim nisem bila pretirano učinkovita, tako da kar malo kombiniram čopič, prste, gobico in še vedno iščem kateri izmed možnih je najboljši. Poudarjam, da z podlago moramo delati hitro in sama si vzamem čas in jo dobro zabrišem.


Barvni odtenki podlage (foto puroBio Cosmetics Slovenija)


1. Artdeco mineral fluid, 2. L´oreal Infallible 24 foundation 130 True Beige, 3. Bourjois Air Matt 01 rose Ivory, 4. puroBio foundation 01, 5. Bourjois Healty mix 51 light Vanilla, 6. Catrice Even skin tone 010 Even Vanilla



P.s Mateja iz Mateja´s beauty blog z fantastično objavo o iskanju primernega podtona, vse nasvete bom preverila. Mislim, da imam nevtralen podton, nisem pa še 100% prepričana :). 


Barvni odtenki na roki so za kanček temnejši kot na obrazu. 


ZAKAJ ME JE PREPRIČALA

1. Zelo dobra prekrivnost
2. Primerna za vse tipe kože
3. Matirni efekt, ki pa se ne vidi iz letala
4. Kljub matirnemu efektu NE IZSUŠI moje kože (resnično ne, niti malo ne zateguje, tako kot mi je naredil to Air Matt Bourjois, katerega odtenek 01 je GROZEN, oksidira in matirni efekt se na meni opazi  na 100 km, poleg tega pa poudari suhe predele in občutek zategovanja je očiten ;(. Je pa dobro prekriven in tekstura je zelo fina in vonj:).
5. Ni testiran na živalih
6. Testiran na nikelj
7. Obstojen celoten dan, brez dodatkov fiksirnih pudrov v kamnu (suh tip kože)
8. Prva sestavina v pudru je  SALVIA SCLAREA FLOWER/LEAF/STEM WATER
9. Nima posebnega vonja 
10. Cenovno dostopen 13,90 eur
11. Ni mi mašil por, povzročal mozoljčkov.

POMANKLJIVOSTI

1. Slab izbor barvnih odtenkov (svetlopolti odtenek kože potrebuje dodatek svetlejšega pudra)
2. Težji nanos z čopičem (mogoče je nanos s čopiči tovrstne znamke boljši, je pa z kapljico olja mazljivost bistveno boljša).
3. Hitro sušenje pudra
4. Rok uporabe 6. mesecev po odprtju (kar niti ni ravno pomankljivost, saj s tem nakazuje, da je sestavinsko veliko boljši od drugih podlag), je pa 6. mesecev hitro naokoli, če imaš doma še 10 drugih podlag.



puroBio glorious mascara volumizer ultra black maskara v mat dizajnu naredi moje trepalnice bistveno bolj polne, črne in z očitnim volumnom. Bogatejše teksture, ki kljub vsemu, ko krtačko vzamemo iz embalaže s sabo ne potegnemo še pretirane gore odvečne maskare, kot se mi dogaja pri Essence I love extrem. Me pa pri maskari zmoti to, da ko krtačko vzamem iz embalaže sam poteg ni gladek, ampak malce bolj trd (upam, da me razumete kaj mislim):). 

 

Krtačka iz ščetin, ki niso gumjaste, enakomern razporejene ščetine, krtačka v zgornjem delu ožja in lažje preide v kotičke. Efekt maskare je na mojih trepalnicah super, res mi ustvari volumen, tisti opazen, viden, je pa res, da zaradi bogate formule, lahko prehitro preidemo v pajkast videz in je dobro imeti ob roki, še kakšno bolj suho krtačko, da jih lepo ločimo, saj se bodo hitro zlepile skupaj. Mi pa ne bistveno priviha trepalnic in čez dan delčki maskare ne odpadajo. Mene je prepričala, veliko bolj kot npr. Golden rose 4x volumen in celo za odtenek boljša mi je od Essence I Love extrem, saj pri puroBio ne zapacamo predela vek. Cena 9,90 eur.





puroBio svinčnik za ustnice in oči Magenta je fantaaaaassssstiiičen svinčkik. Univerzalen, nore vijoličasto-rdečkaste barve, ki na koncu ustvari nekakšen nežen mat finiš in krasne teksture. Sploh ne morem verjet kako kremna-pa vseeno lahka tekstura, kako lep in natančen nanos za tako velik jumbo svinčnik, za katerega sem bila prepričana, da bo prešel čez robove ustnic, pa ne in to brez posebnih večkratnih nanos, da ga osvojimo. Tekstura pa tako kremna, vlažilna, kar nekako se vpije v ustnice, ne prikaže vsake manjše luske, kako bi se obnesel ob hudo hrapavih ustnicah, težko rečem. Obstojnost je ob primeru, da ne pijemo in jemo precej dobra, zdrži dve uri, nato začne bledeti in ko zbledi je še vedno vidna po celotnih ustnicah, ob uživanju hrane, so še vedno vidni robovi. Ne izgine iz ustnic že po pol ure in tisti efekt vlažilnosti je res super. Cena 7,90 eur.


Črtalo za oči puroBio 01 black, je črtalo, ki je sestavinsko zelo prijazno koži in mi je dejansko všeč, ker njegova tekstura ni ena tistih trdih, ki težko nariše lepo črto. Sama se še nisem privadila v celoti nanj, vendar pa sva se kar spoprijateljila. Zaradi malce mehkejše teksture lepo riše, z manjšimi popravki,  se zabrisuje in je na vekah dobro obstojen. Se zažira v gubice, če na vekah uporabimo npr. puder, korektor, podlago in je ne zmatiramo dobro. Pod očmi je intenzivno črna, ki pa je bistveno manj obstojna kot pri vekah. Po teksturi mehkejši od Revlon ultra HD in precej podoben Oriflame svinčniku za oči. Na vekah uporabljen v zabrisani verziji, ker nekako nimam obdobja eyeliner črt. Cena: 5,90eur.

Pred nanosom sem nanesla na obraz korektor Maybelline Fit me (top korektor, noro lahke, mazljive teksture za katero si lahko vzamemo čas in kar lepo prikrije podočnjake, slabše se mi obnese pri mozoljčkih, tam precej hitro zbledi.

Končni izgled nanosa podlage puroBio, brez mešanja svetlejšega odtenka (za kanček je barva vratu svetlejša)

Zabrisan svinčnik za oči na vekah




Odtenek šminke je v živo malce bolj živahnejši, na slikah mi odtenka ni uspelo najbolje prikazati

 Nooorooo lep odtenek Magenta


Resnično me je puroBio kozmetika prepričala in to tako zelo, da komaj, ampak res komaj čakam, da bo tudi  na slovenski spletni puroBio Slovenija možno kupiti čudovito praznično obarvano kolekcijo. Na škatlicah so snežinke:). In čopiči, senčke ter še veliko drugih novosti bo kmalu na voljo. Obvezno si zaslužijo, da vsaj pokukate med njihove izdelke, jim na  Fb strani  namenite kakšen ogled, všeček, Vem, da ga bodo veseli:). 























With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Kako lep odtenek lip linerja! :) In pa ja, a veš, da za to znamko pa res še nisem nikoli slišala. Na podlagi tega bi se zagotovo odločila za lip liner, mogoče tudi za maskaro, podlaga pa za mene svetlokožko ne bi bila najboljša.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valentina odtenek šminke je meni norroooo lep, res, na vse druge šminke sem pozabla:), puderček bi pa zate kolikor sem te na hitro vidla na eventu bil pretemen, je pa drgače kako dobro vplivana mojo kožo odličen, barva pa res ni najboljša. Če boš kj kupovala imajo na fb strani kodico za popust, upam, da še velja, jst čakam na praznično kolekcijo:)

      Izbriši
  2. Kako je lepo videt da je nekdo tako zadovoljen :) Puder bom pa zagotovo tudi jaz preizkusila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:), če imaš rada prekrivne, matirne pudre potem poskusi, je pa res malo mazljivost težja in barvni odtenki za svetlopolte niso najbolj primerni. Če sama odmislim to ima kup dobrih lastnosti.

      Izbriši
  3. Svinčnik za ustnice definitivno prepriča :) so me pred časom kontaktirali iz puroBio, vendar še zaenkrat nisem nič naročila.. ampak bo treba preizkusiti enkrat v prihodnje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so res super izdelki, prijazni do kože in ker zadnje čase precej gledam kaj dam nase sem res zadovoljna. Svinčnik je res top barve, teksture, mazljivosti:), priporočam.

      Izbriši
  4. Monika, mislim da so ti slike odlično uspele. Brez heca. Sploh ta zadnja, ko si približala, se res vse super vidi. ;)
    Hvala za tako lepo pohvalo. Saj..včasih se je res treba že potrudit. Sploh v teh dneh, ko primanjkuje sončka je lahko zelo težko kaj fotografirat.
    Škoda da imajo tako temne odtenke pudrov, ker meni so drugače zelo všeč taki malo "težji" in dobro prekrivni. Magenta ti odlično paše, sploh z barvo tvojih oči. Imam občutek, da ti bodo pasali vsi taki magenta-plum odtenki ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Hvala mi veliko pomenijo tvoje besede, mnenje. Drgač pa ja je kr malo temn odtenek, sam je pa ful fajn prekriven, ampak sploh ne veš da ga nosiš:), Meni je odtenek tako lep, čisto sem nora nanj in si bom še kupila kakšnega podobnega, se mi tut zdi da se fajn poklapa z barvo oči:). :)

      Izbriši
  5. Ti si pa čisto divja s temi objavami :D.
    Pridna! Tale kozmetika se super bere in ob priliki bom tudi nanjo pomislila, sploh puder me mika ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, ti maš pa čas pa še pečes:):) pred eno zjutraj itak ne zaspim in potem ustvarjam na blogu:), Meni res ustreza ta znamka, res prav pri srcu mi je, sploh ker je prijazna do kože, jst pa še kr rada pogledam mal na sestavine:):)

      Izbriši
  6. Waaa, kak ti paše tale odtenek na ustnicah <3 Sama znamka mi deluje zanimivo, do sedaj še nisem slišala za njih =)
    Xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:) , res zanimiva naravna znamka in sminka je krasna:)

      Izbriši
  7. Kak luškane stvari, vse ti noro paše! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. koda za popust za posamezne izdelke je Z2SITPU8. Obiščite nas na strani: http://shop.promedic.si/si/3-naravna-licila

    Lepe praznike, Maja

    OdgovoriIzbriši
  9. Hej, a še zmeraj uporabljaš puder Purobio, si še vedno zadovoljna z njim? :)
    Razmišljam, da bi si ga kupila, ker imam aknasto kožo, da mi ne bi toliko obtežil kože..

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar