• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ČE ISKANJE KLJUČEV RES JE NOČNA MORA, Z QUALY DUO SPARROW KEY RING NE BO VEČ NOBENA NADLOGA

Verjeli ali ne je iskanje ključev pri nas doma resnična nočna mora, večkrat na dan, neprestano in v nedogled. Nikoli, ampak res nikoli niso na svojem mestu, ker ga roko na srce niti nimajo. In ko pride čas, ko se odpravljamo od doma jih dejansko ni nikjer in začne se mučna in stresna iskalna akcija, ki se včasih konča hitro, je pa trajala tudi že več mesecev :).

V večnem iskanju tovrstne rešitve se je ponudila priložnost, da Vam predstavim noro izvirno idejo, ki polepša dan, olajša življenje in osreči vsako prepolno in pozabljivo glavo. Qualy obesek in hišica za ključe VRABEC. 


 




V majhni beli hiški, trde in masivne plastike,  ki jo brez težav prilepite s priloženimi nalepkami ali pa jih, če ste spretni z orodjem privijete kar na steno, se Vsak v svoji odprtinici škrivata vrabčka v belo- zeleni kombinaciji. Takšna majhna, lahka, moderna, lepega dizajna: en zame, drugi zate, za moje in tvoje ključe. Vrabčka, na katerega obesite svoje ključe,  boste vsak dan ob prihodu domov pospravili nazaj v svoj domek, saj ne želite, da nekaj tako lepega leži vsepovprek. Pa še zelo glasno  SOS piščalko imata, ki bosta v nujnih primerih pomagala v primerih, ko ste že v pritljičju in je pot do 3. nadstropja v stanovanju predaleč, Vi pa ste pozabili nakupovalni listek in  boste verjemite z žvižgom priklicali svojega fanta, punco, če ne še kar vseh sosedov, da Vam ga prinesejo. To pa je pravi SOS in prava kreativna ideja.

Odlično darilo za vsak dom, prijatelje, za vse, ki živite stresno in naporno in je iskanje ključev samo še dodatna nadloga in stres. Verjemite, da Vas bo hiška pripravila do tega, da boste postali še bolj organizirani in veliko bolj sproščeni vsakič, ko boste odhajali od doma. 


Kartonasta embalaža je iz recikliranega papirja in s tem prijazna okolju


Kvalitetne lepilne blazinice, ki se dobro oprimejo podlage in zdržijo težo tudi težjih obeskov







Qualy obesek in hišico za ključe lahko kupite v najbolj pozitivni in dobrodelno obarvani spletni trgovinici aamori.si, ki za sabo nosi posebno zgodbo in ponuja mnogo dobrih, kreativnih, drugačnih, posebnih in kvalitetnih izdelkov  TUKAJ za ceno 24, 95 EUR,  lahko pa pokukate tudi na njihovo FB stran, ji podelite velik like in spremlajte vse njihove novosti in ugodnosti  TUKAJ.













With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Ooo, kak dobra in predvsem luškana ideja! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaj ni:)?, čist huda je res. Prav lepo je pogledat na steno, ko vidiš, da so ključi na svojem mestu, prej pa tak kaos zarad njih:).

      Izbriši
  2. Joj kok sta kjuuuuuut <3 res fina ideja za ključe, praktično in lepo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja res ful praktično in dejansko jih pospravljamo nazaj v hiško:)

      Izbriši
  3. Kakšna luškana ideja. Mislim, da bo to marsikomu prav prišlo :).

    OdgovoriIzbriši
  4. That is soooo cute!!

    http://livinlikeaileen.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar