• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NUXE HUILE PRODIGIEUSE OR

Verjetno je Nuxe suho olje HUILE PRODIGIEUSE eno izmed najbolj popularnih olj na svetu. V Franciji tako zelo, da je 100 ml olja najbolj prodajan izdelek za nego kože telesa. Sama njihovo klasično olje poznam že dolgo časa in ja vedno sem imela srečo in ga imela doma v testnih embalažicah, celo tako dobro prijateljico imam, ki mi ga je celo malce odstopila in to je bilo najbolj varovano olje, ki ga ni smel uporabljati nihče:). 

Olje je izjemno bogat vir rastlinskih olj, vitamina E,  ki koži, lasem, obrazu nudi dodatno nego, jo hrani, obnavlja in ji vrača izgubljeno vlago. Olje se ponaša kar s 6 različnimi olji: kamelija, boreč, šentjanževka, makadamija, sladki mandelj in lešnik. 97% sestavin je naravnega izvora. 


Na voljo je klasični Huile Prodigieuse in Huile Prodigieuse OR, ki je suho olje obogateno z zlatimi delčki in je je prava sijoča in energijska bomba. Naravni biserni delci v zlatem odtenku kožo nežno obarvajo, prelepo poudarijo že zagorelo polt in kožo naredijo mehko in dišečo. 

Suho olje je večnamensko in bo z zlatimi delčki poskrbelo za sijočo kožo in lase. Nanesete ga lahko na lička, veke, noge, konice las in s tem poudarite visok sijaj in lesk. Odličen za večerene izhode, za trenutke, ko želimo zažareti in izgedati resnično še lepši. Krasen dodatek za poudarjeno poletno zagorelo polt.  In da ne bi o tem kako božansko diši, kako hitro se vpije v kožo, ki jo na koncu naredi mehko in občutno nahranjeno. Nima zamam statusa, da je eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov tujega tiska in večkrat nagrajeni izdelek Nuxe, ki se samo v Franciji ponaša že kar s 6. nagradami. 




Vspletni trgovinici Sofia.si TUKAJ so Vam na voljo dve različni velikosti. Cena 50 ml stane 25,80 eur, cena 100 ml 40,24 eur, najdetu ju TUKAJ. Sedaj se še posebej izplača saj so na Nuxe olji  popusti. 


Sama si bom sedaj vzela zanj nekaj časa in ga dodobra stestirala, veliko misli se mi podi po glavi kako ga bom uporabila, potem pa Vam poročam svoje rezultate. Ste Vi mogoče že pristašice Nuxe OR olja in ga ne zamenjate več.



















 PR izdelek


With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Sama sem tudi preizkusila že nekaj testerčkov in mi je bilo zelo všeč. Preizkusila sem kar nekaj suhih olj, a se ne more nobeno kosati s tem! :) :)
    Ga imam v prihodnje namen kupit. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je resfantastično, no vsaj klasično, ki semga imela možnost uporabljati, tega bom dodobra še preverila kako se obnese, krasen je in mije poleg melvitinega odlično olje. Mislim, da ga res moraš imeti, vsaj 50 ml, da potešiš željo po njem. in 50 ml ni malo, je za ogromno časa.

      Izbriši
  2. Hihi, ti si ga tudi dobila :D Jaz sem bla tako vesela, mi je zmanjkalo pa sem čakala da ga kupim in sem si ravno rekla, evo zdej predn grem na faks ga res vzamem in evo... Sej drugače jaz ga imam za kar nekaj časa, ga uporabljam tudi za lase, pa namesto bronzerja in poleti za telo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst sem vedno sanjala o njem:) ampak dejansko sem imela srečo, da sem vedno nekak dobila testrčke in potem odlašaš in odlašaš z nakupom, no na koncu sem imela res srečoin sem ga nepričakovano dobila, ga bom pa bolj dobro stestirala in potem poročala. Melvitino olje in tole Nuxe sta najboljša:)

      Izbriši
  3. Oh ja, že ko sem ga prvič probala pred leti sem sanjala o njem. In če se mi prav zdi, ga dobim v kratkem v testiranje in ne bi mogla biti bolj vesela. Juhu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh Tamara, diši v neskončnost, mislim, da smo ga vse kdaj probale pa nekako nikoli šle in kupile, verjetn zaradi cene. Tak super oljček je, mene bleščiči delci ne motijo, je pa res taka poletna zadeva, pa tak za december, ko je bolj v bleščicah.Sem vesela, ker ga dobiš tudi ti in ga boš končno imela na svoji polički:)

      Izbriši

Objavite komentar