• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRIMARK HAUL IN GRAZ

Končno mi, nam je uspelo priti do Primarka v Grazu, odločili smo se na hitro, se nabasali v avto in akcija:). Pot do Primarka je tako enostavna. Sama v življenju za nekatere poti nujno rabim GPS, za to pot pa je ne bi. Okoli 20 min. čez Avstrijsko mejo, če je kakšna minuta več, se oproščam, meni se je zdelo zelo hitro, na desni strani avtoceste dejansko na VELIIIKOOO piše PRIMARK in ne morete zgrešiti. Izvoz je takoj iz avtoceste, nobenih hudih krožnih, križišč in podobno:). Parkirišče je veliko, brezplačno. 10. dnevna Avstrijska vinjeta stane okoli 8 eur in jo potrebujete (pri nas je tedenska okoli 15 eur).

Zelo sem se veselila Primarka, ampak je drugače, če gresta z vami dva otroka, ki ne razumeta zakaj ni potrebno bit siten ves čas in da jih pelješ v neko meko nakupovanja. Potem včasih postanejo stvari stresne in naporne. No delno sta nama prizanesla. In smo stvari, ki jih potrebujemo za vrtec za njiju našli in dobili. Midva sva bila druga zgodba :).

Ko vstopite v Primark lahko vzamete ogromno košaro, ki je če imate otroški voziček, malce nerodna, velika je in nosljiva ampak, če boste praznih rok, boste fino na kamot:). Vstop v trgovino je pravi buuuum, ogromno ljudi, kar precej gužva, že v dopoldanskih urah in se na momente kar malce gužvaš med vsemi. Izbira je noraaa in velika, sploh ne veš kje za boga začet. Mi smo najprej okupirali raj za otroke, noro koliko izbire, barv, potiskov imajo in cene so za nekatere stvari smešne. Mojemu sinu sva nakupila 5. sp. delov trenerk, 6 mikic na dolge rokave, hlače, nahrbtnik, nekaj jopic, nogavic, sp. perila, zimski brezrokavnik in verjetno sem kakšen kos izpustila in dala za vse 85 eur. Npr. mikica na dolg rokav, z lepimi potiski izjemno mehka je stala 2,50 eur. Nogavice v kompletu jih je 5 parov in so ravno tako mehke 3 eur.

Da ne govorim kako imajo luštne jopice, jaknice, bundice, sploh na oddelku za punčke, sem bila čist v svojem svetu, ker dejansko nisem vedela katero kombinacijo vzeti. Komplet 7 hudo mehkih bodijev na dolg rokah stane 10 eur, 2 pižamici kompletu 6 eur, 2 debelejši trenirkici 6 eur..

Meni se je mešalo ob vseh luštnih pižamicah, perilu, nogavičkah, torbicah, jesenski obutvi, športnemu programu, ob vsem. Všeč mi je bil tudi del z dekorativo za dom, ki ga nisem v celoti videla:). Npr. posteljnina 200x200 je stala 16 eur. Smešna cena za velikost in prelep vzorec.




























Priznam, da celotne ponudbe sploh nisem videla, ker sva se dejansko osredotočila na otroka in grem sama v septembru z prijateljico. Sem si pa vzela športni pulover, majčko za prosti čas, nogavice in dva kosa perila, sicer res na hitro in brez pomerjanja, ampak mi je vse prav.  In je vse udobno.

Nekatere cene so nizke, saj ne rečem, lahko dobite tudi plašč za 40 eur, ampak je res lep in spet vsaka ga pri nas v Sloveniji ne bo nosila :). Lahko dobite majčko za 3 eur, ali pa za 15 eur, cenovni razpon je dosegljiv in se res splača pogledat čez celotno trgovinico.

V sklopu trgovskega centra imate na voljo še ogromno drugih trgovin, nad Primarkov po tekočih stopnicah imate samopostrežno gostilnico, kjer smo mi odšli na kosilo in so cene kot pri nas, npr. testenine carbonara so 5 eur. Je pa tudi Mcdonalds, tudi kitajsko sva zasledila, kjer je bila totalna gužva. Z za vsakega nekaj. 

Izvoz nazaj domov je čisto enostaven, direktno iz parkinga je tabla izvoz Slovenija in ne morete zgrešit :). Res ne:).

Mi smo bili res zelo zadovoljni z nakupom in se bomo še vrnili.

Komentarji

  1. izvrstna objava.... samo lušte delaš :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Joooj, pižameeee! Kak je vse luškano! :)
    Komaj čakam, mislim, da bom mojega kar nekam na pijačo poslala, da mi ne bo tečen saj se moreš na to kar lepo skoncetrirat. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tk, skoncentriran moraš bit:) uživajta in poročaj kkao ti bo:)

      Izbriši
  3. ooo kjut. Moram kakšno prijateljico potegnit, da gremo pogledat to čudo :) Zakooon zgleda in tooooliko izbire.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sej ko narediš 2-3 kroge ne deluje več tolk veliko, je pa res velika izbira in to je zapalilo pri meni:)

      Izbriši
  4. Ooo vse bi imela :D Se moram čim prej spravit malo čez mejo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesenska kolekcija je zgledala obetavna, in se bo spet splačalo it pogledat:)

      Izbriši
  5. Jaz sem se tudi ravno danes spravila napisat post o Primarku, pride čez par dni, malce kasneje pa še haul :) Ob vseh teh luškanih stvareh za otročke si prav želim da bi lahko komu to kupovala :) (pa mislim da bomo na to raje še malo počakali :P)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hihih:) ja za otročke še pride pravi čas, zj še uživaj , da lahko v miru iščeš. pomerjaš:), se veselimmm objavice zelooo:)

      Izbriši
  6. Važička :) Kok so kej cene za otroke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :):):), cene so nama bile super, npr. mikica na dolg rokav, z napisom 2,50, al pa ful lepe majčke na kratek rovav 3 eur, tamali sem kupila ful lepo jesensko jaknico, ki ima znotraj flis in izgleda kot plašček 10 eur. Ene stvari so res poceni, sej če pa hočeš nekke hude potiske, npr. miki miška pa ravno tako daš več. Ampak ko smo skupi potegnali računico, je blo res uspešno opravljeno:). Zase zagotovo grem zj septembra, v miru:)

      Izbriši
  7. Ooo fajne stvari si svojima dvema kupila pa tudi sebi seveda :) Pa še tako poceni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja njima sem res nakupla ogromno, je pa res, da med leton niti ne kupujem toliko. Nismo pretirani mahnjeni na gore oblačil:), moraš it kdaj pogledat:)

      Izbriši
  8. Kake fine stvari :D moram nujno mojemu reči da se odpeljeva malo v Primark na izlet xD

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako si jima kupila luštne stvari :) škoda, da je zame Primark čisto preveč daleč :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj neki mičkenega sem poslikala od tamle, od tamalega je šlo prej v pranje:)., škoda, ker si predaleč..mogoče pa kdaj v prihodnje, vseeno uspe, imej kot cijl in močno željo in boš zagotovo enkrat prišla do njega:)

      Izbriši
  10. Komaj čakam september! :D Jaz bi pokupila vse njihove pižame in vse posteljnine :D Z Natalijo spremljava Primark na Instagramu in potem vzdohujeva kaj vse bi imeli :D Tako, da do septembra šparam! :D
    Mimogrede samo eno vprašanje. Ali si tole kolekcijo mogoče zasledila v trgovini: https://www.primark.com/en/features/home/2015/july/gabriella_primark_home_collaboration ?
    Hvala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super, da gresta mislim,d a se bosta imeli fino:O, joj za tole kolekcijo pa se prav ne morem spomnit, skos imam v glavi, da sem vidla ta vzorec, ampak nisem 100% ker niti nisem vidla v miru vsega kar je bilo na tem oddelku. So pa postelnine kar sem vidla, res ful lepe, in hudih vzorcev. Čeprav mislim,da je bila tam glede an to da je tudi na spletu lahko najdeš med izdelki.Je pa noro lepa in upam,d a jo bodo imeli ko grem spet gor, ker vzorec je noro lep in moderen.

      Izbriši
    2. Jaa . :D hvala. Ja jst tudi upam, da bodo imeli, ker to je prišla ena izmed Youtuberk, ki jih spremljam ven s svojo kolekcijo in je res kjut. :D Sicer so pa na splošno vse njihove posteljnine top! :D (Tamara)

      Izbriši
  11. Moja velika želja je enkrat priti v Primark :D škoda ker iz dolenjske ni tako blizu do Avstrije :(

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj a me septembra vzameš s sabo :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Zdravo
    Kako je pa s placilom, mislim kere kartice imajo? Imajo diners?
    :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Zdravo
    Kako je pa s placilom, mislim kere kartice imajo? Imajo diners?
    :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tadeja midva sva plačala z gotovino, ampak absolutno morajo imet kartice kot so visa, diners, master card, je pa res,da ne morem 100% potrdit,mogoče pokukaš na njihovo spletno stran in tam bo zagotovo pisalo. Pa veselo nakupovanje, če se odločite it gor, za otroke imajo ful lepe stvari:)

      Izbriši
  15. Jooooj, jaz sem bila kakšna 2 meseca nazaj, se mi je mešalo. :-) Doma imam najstnico, skoraj 13-letnico in seveda sem "zaštekala" na oddelku do 13 let. :-) Toliko luštkanih majčk in tako poceni. Samo škoda, da imajo za otroke samo do 13 let.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja vsega imajo polno:) in res ne veš kje začet, jaz vedno najdem kup luštnih stvari :):)

      Izbriši
  16. Zivijo, zanima me kaksne so velikosti otroskih oblacil v primerjavi z h&m? Sestricna gre jutri v Primark in bi mi prinesla kaj za sineka, pa ne vem katero stevilko naj ji narocim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo, številke so čist normalne za otročke, jaz sem nekaj vzela za njuno starost pa je blo jima kar prav, mogoce kaksna zadeva prevelika ampak jaz vedno jemljem malo vecje, da je za dle casa. Na jaknici ji je pisalo od 9-12 mesecev, tako da je neki takega kot h&m:)upam, da prinese vam kj luštnega:)

      Izbriši

Objavite komentar