• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREPROSTO NAJBOLJ DIŠEČ IN SLADEK L’OCCITANE POTOVALNI KOMPLET ZANJO


Za rojstni dan sem od tete prejela nekaj denarja, da si lahko za ta denar kupim nekaj kar si želim, oz. potrebujem. Nisem pretirano dolgo premišljevala, ker si pač nisem hotel kupiti kakšen pripomoček za kuhinjo:), ampak izdelek za mojo dušo, sem se takoj spomnila na L’Occitane POTOVALNI KOMPET ZANJO. Priznam, da so se moje učke zasvetile ob pogledu na toaletno torbico, ampak vseeno me je mikala vsebina v njej. 






Zakaj ravno ta set? Ker sem dejansko želal priti do potonikinih dobrot, ko je potonika imela mini set, je bil tako hitro razprodan in seveda sem bila prepozna in ker sem jih našla v tem setu sem rekla, da bo moj. Sicer pa sem velika ljubiteljica Loccitane izdelkov in moja zbirka doma se samo veča in veča:).




V setu se skriva POTONIKINA KREMA ZA ROKE, ki diši prelepo, se zelo hitro vpije in naredi roke mehke in odišavljene.


  
KREMA ZA STOPALA 10 ml, bi znala biti to daleč najbolša krema za stopala? Mehka, hitro vpojna, bogato vlaži. Krasna, sicer res moja stopala niso dala skozi pretirano število njim namenjenih krem, ampak tale je res TOP.



Moja lepotička, IZBOLJŠEVALNA KREMA ZA OBRAZ POTONIKA, 8ml. Na negi obraza iz njihove kolekcije, mi je bila super, tudi po testerčkih, ki sem jih dobila mi je bila res fina in se veselim njene uporabe. Sliši se mala količina, ampak sem tovrstno obliko lončka že imela iz druge kolekcije in sem kremico imela kar nekaj časa.


 

ETERIČNA VODICA 30 ml, mi je že dodobra poznana, to je že 3 embalaža, ki jo bom imela priložnost ponuditi k negi svojega obraza. Krasno vlaži, osveži, super za pred in že po nanesenem make- upu. Mojo suho kožo naredi mehko in z občutkom navlažitve.



OBNAVLJALNI ŠAMPON ZA LASE 75 ml mi je že poznan, ker sem ga že uporabljala, naredi lepo mehke lase, ki se ne vozljajo, niso naelektreni, prijetnega vonja, mehki. Vendar pa ga bom podarila dalje, ker sem trenutno na trdem milu, ki je moje lasišče spravil v RED:) in hvala Anni iz Mad About Red, ker nas je opomnila nanj. Top zadeva. 



GEL ZA PRHANJE POTONIKA 75 ml, sicer ga še nisem imela priložnosti stestirati ampak po vonju sodeč diši krasno in komaj čakam, da pride na vrsto.




Set je krasen za potovanja, saj vsebuje vse kar dejansko potrebujemo za nego kože, las, stopal, manjka samo še kakšna kremica za telo. Je majhen, priročen, dišeč in torbica je prelepa in kvalitetna.










Potovalni set zanjo lahko kupite v spletni trgovinici Loccitane TUKAJ













With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Tudi jaz sem s tem setom zelo zadovoljna! :) Sem že vse dodobra stestirala, najbolj sta mi všeč ravno izboljševalna krema za obraz in gel za tuširanje, ker božansko dišita :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta gel za tuširanje tako noro diši <3 Jaz ga šparam za na morje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst tut komi čakam, da ga sprobam:) joj že vidim kak bo dišalo:)

      Izbriši
  3. Ooo wauu, si videla ko imajo kar nekaj setov znizanih na online trgovini? Mika me, zlo me mika :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja, daj niti ne smem gledat, ker bom se kaj kupla:) ma sem si malo omejila proracun in se brzdam nazaj. Ampak men so.ti.njihovi seti.tk fajn, če že težko full size,pa vsaj tako malo za dušo, firbec. Ti bi si kj uzela.

      Izbriši
    2. Ja bi mela dva seta, ampak je isto denar malce problem zadnje dni, se brzdam :P

      Izbriši
  4. Waaaaaw, jaz bi tudi :( Same lepe stvari res!

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  5. Uf me mika,njihovi izdelki so vedno poslastica :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Skoraj jih zavohaš skozi ekran! :D Super nakup. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lovely post!
    Have a great weekend <3

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar