• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZAKAJ SO ME GAIALUNA NARAVNI IZDELKI ČISTO SEZULI?

Punce ste kdaj našle izdelek, ki vas je tako navdušil, da niste mogle nehati razmišljati o njem. Meni se že dolgo ni zgodilo, da bi ostala tako navdušena še celo večnost. Mogoče tistim, ki niste ravno pristašice naravnih izdelkov, potem vas mogoče moja objava niti ne bo pritegnila k branju, ampak vseeno kar sem stestirala je preprosto povedano TOP!

Za GAIALUNO sem slišala preko Facebooka, pred tem pa res nikjer drugje. Malce sem pobrskala po FB profilu, na to pa še na spletni strani. Dejansko sem z ustvarjalko Simono stopila v kontakt kar sama. 2 tedna skupaj sem brskala med njenimi izdelki, brala sestavine in dejansko hotela imeti vse. Ker pa vseeno ne odšteješ vsak dan za mleko za telo skoraj 27 eur in ker pač koža tudi ne prenaša vsakega izdelka, sem se pozanimala o testrčku. Prijazna Simona mi je poslala že kar nekaj časa nazaj v test poslala nekaj njenih lepotičk in rečem samo tako: NJENA KOZMETIKA RAZTURA.






Naravno mleko za telo Geisha. KAJJJJJJJ??, kako lepo diši, nič umetnega nima v sebi, a diši prelepo, naravno ja smrdi, no ali smrdi ali pa ima nevtralen vonj :). Vem boste rekle, da pretiravam in da Afrodita, Dove, Nivea ... tudi diši ampak še enkrat to je naravni izdelek. Mleko ima nežen vonj, po cvetlicah, slivah, ne vem nimam pojma kako naj vonj sploh opredelim, meni diši. Sicer pa Simona navaja vonj japonske slive in če tista sliva tako lepo diši, potem 1A. Po teksturi krema ni pretirano bogata, ko jo zajamem iz lončka  je pa precej lahka,  tekstura mogoče ne bi znala bit všeč vsem, ampak se lepo razmaže in vpije se zelo hitro, koža pa MEHKA na otip in diši, res diši še naslednje jutro. Primerna za suho, srbečo kožo. 


Sestavine karitejevo in kokosovo maslo, mandljevo, olivno in arganovo olje ter izvlečki kamilice, ognjiča in sivke, za vlaženje pa so dodani še naravni, rastlinski glicerin, hialuronska kislina in alantoin ter kristalna čista voda obogatena z različnimi kristali, ki so vanjo vnesli pozitivne energije in jo prečistili negativnih

Kremni piling z roza glino. Zelo imam rada pilinge in tudi sama si jih večkrat naredim kar doma, zato sem za tega komaj čakla, da ga preizkusim. Vonj- joj NE ampak res NE, toje bil prvi vtis o vonju. Res mi ne sede  na mojo vonjalno senzoriko:), zaznavam vonj gline, pa nekaj eteričnih vonjav, ampak jih brez, da bi si prebrala kaj piling vsebuje ne bi znala opredeliti. Po teksturi je bogat, z delci sivke, grobe morske soli, vsebuje negovalna masla. Kot piling je zelo dober, ker je koža na koncu mehka u nulo:) in sploh ne rabiš mleka za telo. Če Vas skrbi vonj, med tuširanjem se porazgubi. Je pa malček pregrob za moj obraz in roke.




Čistilna krema z vijola glino me je dejansko vrgla na rit. V mini lončku v barvi borovnice in z vonjem, ki ga težko opišem mene spominja na nek čaj, pa nič od čajev ne vsebuje, se skriva OMG vrhunska zadeva. Melvitin preneči žele za čisčenje obraza mi je super, ampak po njem obvezno rabim nanos kreme. Po tej čistilni kremi je ne potrebujem, resnično, koža je tako navlažena, mehka, niti ne vem kako jo naj opišem. Ko jo spiraš z obraza imaš občutek, da je na njej ostal nek film zmesi vseh tistih olj, potem pa ko obraz obrišemo (nežno), nastane tisti meni debest efekt, MEHKA koža. Prav čakala sem prvič, da bo šlo naokoli nekaj ur, da bom videla ali me bo koža na obrazu zategovala, ampak NE, niti malo.  To čistilno kremo potrebujem v svojem življenju:).


Sestavine: Mandljevo olje, kokosovo olje, olivno olje, karitejevo maslo, avokadovo olje, vijolična glina, proso, glicerin, cvetovi sivke, cvetovi kamilice, natrijev koko sulfat (naravni penilec), kokosov glukozid (je sredstvo za penjenje naravnega, rastlinskega izvora. Izvira iz sladkorjev in kokosa). 

Naravni balzam za nego las me je tudi popolnoma sezul, tako dobrega naravnega balzama še nisem nikoli imela. Prvi balzam za katerega lahko rečem, da moj načeloma suhi las, ne potrebuje še dodatek olja, pa bi le tega uporabila pa če bi balzam stal 50 eur. Balzam spominja na kremno teksturo, ki med nanašanjem že daje občutek mehkobe. Pa ne gre se toliko za dogajanje med pranjem, ker vsak balzam da na nek način mehkobo, lahkotnost, gre se za sliko stanja po feniranju las. In tukaj je las sijoč, v pravem pomenu besede in to brez olja, lahkoten, polen energije. Isti občutek zaznam še dan po pranju las. In las dejansko dišiiiii:). Alverde maska za lase, ki je malo bolj prijazna lasem se težko primerja z njim, tudi Olivia naravni balzam se ne more primerjat z njim, resnično ne.



Sestavine: olivno, ricinusovo in jojobino olje, karitejevo in kokosovo maslo, hidrolat sivke in rožmarina, eterična olja ylang ylanga, rožmarina in rožnega lesa ter aktivne sestavine kot so alantoin (je aktivna sestavina naravnega izvora, ki je znana po svojih zdravilnih in pomirjevalnih učinkih. Ima protivnetno delovanje in spodbuja regeneracijo kože in lasišča.), phytokeratin (je pšenični protein, ki vsebuje aminokisline podobne tistim, ki sestavljajo lase in nohte), provitamin B5 in riževi proteini.

Za ceno 14,90 eur.

Prejela sem še tudi šampon za suhe in poškodovane lase, ki pa ga žal nisem še preizkusila.


Mene so izdelki Gaialune v celoti prepričali in navdušili. Ko porabim testerje do konca si najprej obvezno kupim balzam za lase in čistilno kremo za obraz. Je pa moja velika želja še Geisha mleko za telo in mika me še maska za lase, naravni deodorant, trdo milo...mah imela bi vse:). Naj povem še, da je moja koža izdelke sprejela brez težav in da nisem opazila nobeni alergijskih reakcij.










P.s Gaialuna, hvala ker mnogim osrečujete dneve z prekrasnimi izdelki*












With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Uau teli izdelki so očitno neverjetni, saj tvoje navdušenje kar kipi iz objave :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene so noro prepričali..res...sej glede na sestavine, ki jih vsebujejo morajo imet dober učinek, razen, če je posameznik alergičen na kakšno naravno sestavino, samo tako dragi so:(

      Izbriši
  2. Waw, noro! Prvič slišim za tole vidim pa da je res navdušenje nepopisljivo, bo potrebno preizkusiti ni druge :D hihi


    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eva mene so izdelki čist kupili:) zdj sem si ravno oprala lase in uporabla balzam in ful mam lepe mehke laske:) če boš kdaj kj probala javi prosim, ker me zanima, če je tut komu drugemu kul tk kot meni:)

      Izbriši
  3. Prvič slišim za tole - zanimivo se sliši. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. NIce post!
    Let know if you'd like us to follow eachother and keep in touch?

    <3
    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Super objava ! Nikoli se nisem slisala za to kozmetiko, ampak bi jo z veseljem probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nori izdelki so..ampak krmal hudo mije dat 20 eur za piling:(, si pa bom naročila najprej balzam, ki mi je res super.:)

      Izbriši

Objavite komentar