• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REVIEW: ALPSTORIES 100% HLADNO STISKANO ARGANOVO OLJE& KREMA ZA OBRAZ Z HIALURONSKO KISLINO


Pred več kot mesecem dni smo slovenske blogerke, med njimi sem tudi sama dobile povabilo k testiranju na trgu še ne toliko poznane kozmetike AlpStories. Sama priznam, da njihove kozmetike nisem poznala, niti pred tem slišala za njih, zato sem se veselila sodelovanja, sploh zato, ker smo si lahko dva izdelka izbrale po lastni želji. Sama sem takoj vedela, da bo to arganovo olje, pri drugem izdelku pa so že nastopile težave, ker res nisem vedela kaj, da si izberem. Izbrala sem si obnovitveno kremo za obraz z hylauronom. 

Paketek je prišel zelo hitro in v njem sta se skrivala moja izbrana izdelka, poleg tega pa sem dodatno dobila še šampon za lase Aloe Vera, ki ga žal še nisem preizskusila.




Kaj o svoji blagovni znamki povedo pri  kozmetika AlpStories



Linija naravne kozmetike AlpStories združuje najboljše iz narave in najsodobnejšo tehnologijo. Stoletja stara spoznanja o zdravilni moči rastlin, ki rastejo na sončni strani Alp, smo po skrbno varovanih, tradicionalnih recepturah zamešali v 100 % naravne izdelke za nego kože in las. Področje Alp veljajo za eno izmed najtežjih področij na svetu, kjer se izmenjujeta dve vremenski skrajnosti: ledeno mrzlo vreme, močno sončno sevanje in pogoste snežne nevihte. Kljub temu so se nekatere najbolj cenjene rastlinske vrste tem razmeram uspešno prilagodile. Pri tem so razvile močne aktivne sestavine odlične kakovosti in visoke biološke vrednosti, ki blagodejno delujejo na različne tipe kože in las.


Kar mene dejansko pri kozmetiki prepriča so ravno sestavine oz. dodatki, ki jih kozmetika ne vsebuje.  Prepričajo me njihovi certifikati in predvsem to, da izdelki niso testiranih na živalih.




100% organsko hladno stiskano Arganovo olje, ko sem izdelek dobila v roke sem najprej preverila sestavine, lahko imamo arganovo olje, ampak poleg njega še vedno kakšno sestavino, kot dodatek. No AlpStoriesovo ima pod sestavinami navedeno samo Argania Spinosa Kernel Oil. Nahaja se v stekleni steklenički 50 ml, z dozirno pumpico, kar je meni osebno všeč, ker je vse zelo higiensko. Celoten dizajn stekleničke mi je pri srcu. Pokrovček je plastičen in sem mi je na žalost že po prvem tednu počil :(. Sama sem v dobrem mesecu porabila polovico olja, kar je ogromno, glede na to, da se olja ne porabljajo tako zelo hitro. Je bogatejše teksture, vendar se lepo maže. Če ga primerjam z Melvitinin arganovim oljem je Melvitino lažje in se še hitreje vpije, vendar pa za njihovega ne morem reči, da je čisto brez vonja. AlpStoriesovo olje  nima nobenega posebnega vonja, oz. sama ne zaznavam ničesar, tako da je meni vonj nevtralen. Če ga uporabljam na obrazu, zagotovo potrebuje 20-25 minut, da se mi v celoti vpije, tako, da ga priporočam, da ga uporabljate zvečer, je zelo bogate teksture in če se Vam mudi z makeupom, ne bo šlo skozi:). Sama olje uporabljam za celotno telo, vsak dan, kot samostojen nanos, ali pa ga dodam vedno k svojemu mleku za telo. Uporabljam ga na laseh, kot masko ali bodisi samo na konicah po pranju las, vendar na laseh zelo majhne količine. Po depilaciji, na rokah, uporabljam ga pri otrocih. Koža je, ko se olje v celoti popolnoma vpije mehka, prijetna na otip, navlažena, zame osebno je poleg Melvitinega krasno olje in resnično vsestranski produkt. Kako pa je s tem vonjem ali naj bi ga imelo ali in zakaj so takšne razlike pri proizvajalcih nevem, s puncami iz ostalih blogov smo na Fb-ju imele celo debato okoli tega, ampak kakorkoli že, mene je olje prepričalo.Cena 17,90 eur, kupite ga lahko TUKAJ.






Drugi izdelek, ki sem si ga izbrala je krema za obraz z hialuronsko kislino. Obnovitvena 24 urna emulzija, ki pomaga pri prenosu vlage v globje plasti kože in učinkuje na nastanek novih celic.






Krema me je dejansko prepričala z svojim opisom in sem se njenega testiranja prav veselila. Uporabljam jo več kot mesec dni, dvakrat na dan. Embalaža je enaka kot pri arganovem olju, ravno tako mi je tukaj počil pokrovček. Dozirni sistem na pumpico, higienski in priročen. Super. Sama za celoten obraz uporabim 2-3 izstiske kreme. Krema ima nek poseben vonj, mislim, da po hylauronu, ker sem imela vzorec Matisove kreme, ki je vsebovale hylauronin jeimela nek podoben vonj. Meni osebno diši.  Struktura kreme je lahka, in tovrsten občutek je tudi ob samem začetku vtiranja v obraz, nato pa čez čas postane malce težje mazljiva. Se hitro vpije, ne ustvari nekega posebno intenzivnega efekta napetosti, vendar pa vseeno, da občutek blage učvrstvitve kože. Mojo suho kožo lepo nahrani, rada jo imam kot prehodno podlago tekočim pudrom. V kombinaciji z pudrom se je lepo obnesla, tudi v kombinaciji z BB in CC kremo. Top ker ne draži oči, meni ne povzroča mozoljčkov. Sama krema me je prepričala, čeprav ne opazim nekih bistvenih sprememb v videzu kože, nevem nič bolj ni sijoča, pomlajena:), no vsaj sedaj še ne. Tudi tiste mini gubice še niso izginile, ali pa kakšen pigmentni madež, niti še ni poenotila tena polti.  Je pa koža dobro navlažena, ne zateguje, ni občutka srbečice,  kar mi je super, ni mi izvala nobenih alergij ali pa drastičnih sprememb v koži. Čeprav mislim, da je rezultate za tovrstne kreme potrebno počakati zagotovo še vsaj 2-3 mesece redne uporabe. Cena 39,10 eur, kremico lahko kupite TUKAJ.






Aktivne sestavine so iz certificirane ekološke pridelave. Brez parabenov, mineralnih olj, umetnih barvil, sintetičnih dišav in silikonov. Ni testirano na živalih. Primerno tudi za vegane.



Sem si pa vzela čas in preverila še vse ostale izdelke, ki so v ponudbi in poiskala tiste, ki ustrezajo tipu moje kože, suha, izsušena, dehidrirana, utrujena. Sestavila sem si svojo AlpStories nego obraza, ki je tudi moja Wishlista in upam, da mi nekoč uspe poskusiti še izdelke iz mojega seznama:).





Hvala podjetju AlpStories za dano priložnost in za poslane izdelke, z veseljem jih uporabljam in mislim, da so zelo dobra investicija za kožo.

Če izdelke želite preiskusiti v lekarnah tekom celotne Slovenije potekajo analize kože obraza. Sama sem jo  v Celju zamudila, vendar upam, da bo spet kmalu, ker me resnično zanima stopnja vlažnosti kože.

Če izdelkov še ne poznate jih lahko najdete v spletni trgovinici TUKAJ ali pa preverite njihov FB profil TUKAJ in INSTAGRAM TUKAJ














With LOVE Sugarlove blog











Komentarji

  1. Arganovo olje po tvoji oceni izgleda super in je že na moji wishlisti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se na moji suhi koži krasno obnese, imam tudi melvitinega in mi je tudi superca, cena pa je tam, tam:)

      Izbriši
  2. To Arganovo olje tako hvalite, da mislim da ga bom morala kupit ko porabim trenutnega od Melvite :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Sama tudi imam Melvitino in mi je od Melvite ravno tako TOP, bom pa rekla tako tudi mandljevo olje v dm-u za okoli 2 eur mi je bilo super na moji suhi koži.

      Izbriši
  3. I love argan oil.It works good for my hair, but I think it universal. Maybe we could follow each other. Let me know :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Followed back and thank you <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Ahh, mene tudi mika tole arganovo olje ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Dear Andrea happy for yours beautiful words. I follow you***

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar