• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MOJ NAJBOLJ SIMPATIČEN ROKOVNIK PO IMENU RAJSKA BABEBA

Kljub vsej tehnologiji sem sama še vedno ena izmed tistih, ki si stvari radi nekam zapišejo, zabeležijo. Za to je v mojem stanovanju vedno kje pripopan kakšen listek kot opomnik, kaj moram kupiti, narediti, kdaj imamo pomembne stvari. Ker sem imela polno listkov in majhnih beležkic tudi v torbici, sem iskala rokovnik, ki bo pregleden in bo imel dovolj prostora za moje kracanje. Tako sem si kupila mojo Baebo, verjetno najbolj KUL in lep rokovnik, ki sem ga ob iskanju zasledila.

Baeba ni tisti klasičen rokovnik, ki vsebuje koledar in nekaj praznih strani ampak je opomnik, motivator, zastavljalec ciljev in še mnogo več. Vsebuje luštne misli, ogledalce in pilico za nohte. Ha, to pa je nekaj ekstra. V njem najdete tudi pregleden zapis samopregledovanja dojk, tabele velikosti...in še in še. Meni so najbolj všečne tiste strani, kjer si za vsak mesec posebej zapišemo prioritete, ali pa stran za zapis ciljev, ki jih želimo urešničiti. Je preprosto šik in ženstvenen. Izbrala sem si nežno modra baebo z cvetličnimi vzorci po imenu RAJSKA BAEBA.


Moja Rajska Baeba










Baeba je ravnopravšnje velikosti, da jo lahko s sabo odnesemo tudi v manjših torbicah

MOJI PREDLOGI kaj vse bi lahko BAEBA VSEBOVALA:)

- pomembne telefonške številke (policija, gasilci, AMZS...), v paniki in nuji pač ravno tovrstne številke švignejo iz glave:)
- namesto ogledalca in pilice zavihek za telefon ali pa prostorček za odrezke položnic, račune.
- držalo za pisalo- to bi bilo super top, ker sedaj je moj kemik vsepovsod samo blizu Babebe ne:)
- tropski dizajn baebe, da imaš celo leto občutek, da si nekje na Baliju, Filipinih:)


Mogoče je sedaj na sredini leta malček čudno kupiti svojo Baebo, pa vendarle je do konec leta še več kot 6 mesecev in še dovolj časa, da s svojo Baebo načrtujete sproščeno, zabavno in moderno. Seveda pa lahko počakate na izzid nove Baebe, ki bo 9.11.2015. Sama že komaj čakam, katere dizajne bosta Baebi ustvarili, kakšna bo notranjost, bo namesto ogledalca in pilice vsebovala kakšno drugo priročno vsebino. Najbolje, da se pustimo presenetiti. Do takrat pa bom sama uživala s svojo lepotičko.



Svojo Baebo lahko kupite na njihovi spletni strani, kjer si lahko pogledate še preostalo ponudbo Baeb in izdelkov, ki jih nudijo v njihovi trgovinici, mene je čisto navdušila ideja o Vloženi ljubezni:) in pa prekrasna zapestnica po imenu Charms. P.s Baebice so sedaj znižane:)..zato Klik, Klik:)









With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Jaz ta rokovnik tudi gledam že nekaj časa, res simpatično. Pri meni je edino problem, da rokovnik uporabljam prvi mesec potem pa ga spet nadomesti telefon in pa pač kar je najbližje pri roki. ;)
    Se mi pa zdi tak rokovnik idealno darilo, celo pa mogoče božično ali novoletno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super darilo je, če pa veš, da ga uporabljaš samo kratek čas potem se ne splača kupovat:)

      Izbriši
  2. Mi je že ful všeč :) Čeprav se ravno ne splača zdaj kupit rokovnika za letos pa mi je useeno fu simpatična :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Mogoče ga nabaviš konec leta, k izzide nov:) mene prav nima kaj si bodo umislili novega:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz sem nora na rokovnike, zelo mi je pomembno kakšen je, pa tega mnogi ne razumejo! Navdušena nad tem,super post, morem nujno prečekirati njihovo stran! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. WAW! Noro dober rokovnik! Sama sem tudi pristašica rokovnikov ter beleženja s svinčnikom na papir ne ravno na telefon. Lani sem naredila podoben rokovnik temu kar sama, res je bilo nekaj dela ampak sem zelo zadovoljna imam namen objaviti sedaj, ko je konec šolskega leta. Pri večini rokovnikov edino ne maram tega, da so zastavljeni na koledarsko leto, ne pa na študijsko hh no ampak za kasneje je pa to seveda boljša opcija!


    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eva nujno nam moras pokazat na blogu svoj rokovnik..kaj pa ves mogoče se najde kdo ki mu bo top in pade narocilo:) jst bi ze bla med njimi;)

      Izbriši
  6. Sam rokovnik me ne pritegne preveč, ampak mi je zlo vseč način kako si napisala objavo o njem in lepo dodala slike da je razvidno kako izgleda :) aja pa zlo vseč so mi predlogi! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Cindy, mi priporočaš kakšnega fajnega, v jeseni bomseveda spet šla v nabavo za novim:)**

      Izbriši

Objavite komentar