• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MY BEST BLOG POST IN MARCH

Blogganje je del mojega prostega časa, del moje ljubezni do užitka, ki mi je tako pisan na kožo. Zvečer, ko imam res tisti čas zase, vklopim računalnik in prebrskam malo po spletu, preverim svoj blog in vse nove nove objave. Zelo rada spremljam raznolike bloge, kreativne, imam jih pa tudi nekaj, ki jih vedno pogledam neglede na to kaj so punce objavile. Nisem jih izbrala top 4 ali pa 10. Pogledala sem skozi vse bloge, ki so mi dejansko blizu in v mesecu Marcu sem vedno preverila 14 blogov naših Slovenskih bloggerk. Danes delim z Vami objave, ki so mi ostale v spominu:).







1. V blogu Larise s svojim blogom 21st century girl sem dejansko bila ful presenečena nad miti, dejstvi o naših laseh. Priznam, da od vseh, ki so bili podani sem mogoče vedela 3-4:). Zelo zanimiv post, ker rada preberem še kj drugega, kot pa samo ocene o kozmetičnih izdelkih. Sicer pa se mi Larisa zdi ena prav fajn punca in si želim, da bi pogosteje objavljala poste. No sedaj ji je oproščeno, ker uživa v dopustu:).


2. Blog Valentine Charm of beauty me je pritegnil z objavo o njeni najprej katastrofi, ki se je pripetila njenim lasem. No meni se zdi, da je po vseh mukah in groznim občutkom prav luštna s svojo novo barvo in da ji čist hudo paše. Tako, da Valentina si prekrasna!!. Z njeno objavo sem podoživljala kakšno svojo nočno moro z barvanjem at home:), ki ni uspela, tako, da čisto razumem njene občutke:).



3. Evin blog  FASHION N' FRECKLES me je prevzel z objavo o postu Yellow skirt,  prečudovito rumeno krilo. Tako močne barve, tako samozavestno, res za tste taprave pogumne punce. Sama bi ga takoj oblekla, pa nisem ravno prepričana, če bi ustrezal moji postavi. No, če to odmislim mi je krilo TOP in Evi res lepo pristaja.


4. Urškin blog Get them curios. Get them talking mi je super blog. Raznolike objave, ki so mi zelo blizu. Sploh všečni pa so mi njeni Instaweeki, ki jih vedno, ampak res vedno preverim:). No ta mi je bil še posebej všeč, ker je na fotki s svojo mami in mislim, da sta super lepi.



5. V Laninem blogu LANA'S FAIRYTALE me je zamikal njen empties post. Le te res zelo rada preberem, ker vseeno, ko nek izdelek porabiš do konca, lahko podaš neko realno oceno. No njene ocene izdelkov, ki jih je porabila so mi všeč in tudi veliko od teh, ki jih je porabila sem imela tudi sama. Za Lano (prekrasno ime:) tudi moji mali miški doma je tako ime:)) si želim, da bi pogosteje objavljala, ker vedno, ko karkoli objavi preverim:).










 


6. Inin Hysteria Of Decay me je v mesecu marcu navdahnil z malo bolj tigrasto manikurico, ki jo bom zagotovo kdaj poskusila narediti na svojih nohtih. No njen blog mi je všeč zaradi vseh idej, ki jih ima, pa še njena bolj koničasta oblika nohtov mi je zanimiva. Vedno preverim njene nove ideje glede manikur in na splošno rada berem njen blog.



7. Sandrin Keep Calm and Wear Lipstic je eden izmed mojih ljubših blogov in tudi eden izmed prvih, ki sem jih začela spremljati. V mesecu Marcu me je najbolj mikala objava o Marčevskih najljubših izdelkih, ki so roko na srce bile super. Deborah paletka izgleda božansko:) Super blog.




8. Annin Mad About Red me je prejšni mesec prevzel z objavo o dveh Catric lakcih iz kolekcije Purisim, ki sta boooožansko lepa in ju hočem, pa še vedno nisem prišla do njiju. Manikura mi je tako lepa, da sploh nimam besed. Čisto po mojem okusu, željah. Res super.




9. Katjin Nail2express me je prepričal z velikonočno manikuro, za katero resnično nisem imela časa, pa sem si želela na nohtih ustvariti nekaj zajčkastega. Mogoče drugo leto. Ugl. ona je meni carica, kar se tiče idej, kombinacij in vse kar ustvari na svojih nohtih je zame 1A, TOP in prekrasno:).



10. Majin blog Telovadit začnem vedno na isti dan. Jutri., pa je trenutno moja največja motivacija, sama ravno tako "švicam ob t25 in jo razumem, ko zapiše, da se ji ne da, da je naporno, da boli to in ono:). No, z objavo, ki me je še posebej pritegnila in sem si tudi sama rekla, da moram nabavit, da bom lažje telovadila se imenuje Lahkih nog naokrog. Maja je carica in me dejansko zanima kako fit postavco ima. In upam, da jo kdaj objavi.








11. V Nejinem blogu pa umiram od njene hrane, receptov in od vseh fotk, ki jih naredi. Slike so tako lepe, da stojiš in gledaš. Recept zdravih ovsenih piškotov brez moke se spravljam delati že dva tedna in še vedno mi ni zneslo. Jih pa zagotovo naredim, ker sedaj potrebujem neko alternativo sladkega, čeprav pretirano sladkosneda nisem več. Ampak vedno, ko se pač lotiš neke telovadbe, takrat pa bi pojedel vse kar je možno:).



12. Jessie Fairytale blog je bil blog, ki sem ga spremljala že precej časa še preden sem ustvarila svojega. Tako najdem se v njenih objavah, izdelkih, ki jih kupi. Nekako se mi zdi, da imava podoben okus. Pa še isto težavo imava, če stvari, ki sva jih kupili ne poslikava takoj, sploh ne veva na koncu kaj vse se je tekom meseca nabralo:):). Njena objava o Marčevskih pridobitvah mi je bila zelo dobra. Sicer je denarnica spet trpela, je pa nabavila same zanimive izdelke, sploh tiste rožaste hlače so tako hude, čisto spomladanske, kar must have so. Pa še njen muc Biggy bi tudi rad začel pozirat:):):).


13. Katjin Viva la vida blog mi je predvsem všeč zaradi njenih outfitov, ki si jih zamisli, pa zaradi njenih mnenj, ocen in njene pozitivne energije, ki jo čutim preko spleta, če se lahko tako izrazim. Punca res izžareva pozitivno energijo, sicer je osebno na žalost ne poznam, lahko pa vseeno rečem, I fell this girl:). Preverjanje njenega bloga je obvezno in v mesecu Marcu mi je najbolj v spominu ostala objava o Zoeva paletki, ki je prekrasna, prečudovita in imela bi jo takoj. Še vedno vsake toliko preverim kako že izgleda:).



14. Mateja's Beauty Blog je pa zame osebno vrhunski blog. Tako noro dobre fotke dela, da padeš dol. In vse izčrpne ocene, mnenja, primerjave. Absolutno je carica, res NAJVEČJA. Meni se zdi, da kar ona reče, napiše, drži, da njena ocena res pove tisto kar je zaznala, občutila, brez olepšav. Zame osebno je to daleč najboljši beauty blog in je moj MUST HAVE vsak dan:). V mesecu Marcu sem z veseljem prebrala njene favoritke in roko na srce imela bi vse po vrsti:).








Punce imajo same simpatične in luštne bloge in bi jim rada povedala, da vem koliko truda je potrebno vložiti v eno samo objavo, tako, da vsem, ki bloggate želim VELIKO ljubezni do tovrstnega dela in pozitivne energije, ki Vam jo pošiljam kar tako malo preka spleta:) Monika.








With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Oh hvalaa, veliko mi pomeni,da si me omenila in da so ti moje objave všeč :D
    Bom poskusila več pisat, ampak čaka me matura in učenje mi vzame veliko časa... :/
    Tudi jaz vedno pogledam vsako tvojo objavo, ker vedno predstaviš nekaj zanimivega! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lana stiskam pesti za maturo..tako ali tako jo boš uspešno opravila, je pa res zj eno malo bolj stresno obdobje, ko bo pa za tabo bodo to best days in your life:) pa boš imela takrat več časa za kakšno objavico več:)

      Izbriši
  2. Monika, najlepša hvala za omembo! :)
    Tvoje objave redno prebiram, ker se skoraj vedno najde nekaj, kar želim tudi sama preizkusiti, pa potem vidim, da si ti že lepo spisala objavo o tem in potem še samo v trgovino zavijem, pa je ostalo že narejeno :P

    OdgovoriIzbriši
  3. oooo, hvala za omembo! <3
    Je pa res, da moram pogosteje kaj spisat. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. JOJOJOJOOOOJ <333

    Najlepša hvala za tale opis. Noro. Točno to želim predati naprej preko bloga, očitno mi uspeva. Polepšala si mi dan in seveda komaj čakam da še tebe spoznam v živo.

    Drugače pa tudi jaz tvoj blogec zelo rada pogledam :) <3

    Hvala, hvala, hvala še enkrat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katja uspeva ti na polnooo:) in nikoli se ne ve..mogoče se pa najine pozitivne poti res kdaj kje srečajo:):):) Upam:)

      Izbriši
  5. Ooooo hvala <3 Same prijazne besede. Mislim, da si dosti puncam polepšala dan, večer, teden... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anna upam,da kateri izmed Vas sem ga, vi ste ga pa meni,ker ste se tako lepo odzvale na post:)

      Izbriši
  6. Najlepša hvala za omembo in te prečudovite besede. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katja hvala tebi ker ustvarjaš na nohtkih prave umetnine:)

      Izbriši
  7. Moni, HVALA! <3 Tako ZELO si mi polepšala dan! :) V srcu skačem do neba! ;) Šele zdaj (sem tudi na svojem FB že napisala) imam čas, in dejansko berem vse bloge vas punc za nazaj, ki jih nisem uspela, in ko sem se našla pri tebi vmes ... mislim, da bi morala videti reakcijo, da opis neizmernega veselja ni dovolj! :D Res si sonček, in ZELO ti hvala za te čudovite besede! Upam, da te kdaj spoznam v živo! <3 :)
    Lep preostanek tedna ti želim! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jessie jst tudi upam,d a nama kdaj uspe in se kje spoznamo:) mislim, da bo to ene pozitivne energije na kupu:) Te moje besede so pa iskrene in iz srca***

      Izbriši
  8. Ooo, najlepša hvala za te lepe besede <3 Mi še bo v veselje pisat zdaj :D Tako si mi polepšala dan. Ma kaj dan, mesec :D
    Tvoj blog pa veš, da je že kar nekaj na mojem seznamu linkov do slovenskih blogov :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mateja ti si zame moja Carica med bloggerkami in samo kapo dol:)**** Tvoje fotke me itak čist ubijajo tolk so dobre:):):) Hvala tudi tebi***

      Izbriši
    2. *blushes intensly* Hvala <3 Slike pa še vedno s telefonom delam, lol. Imet še dober fotoaparat je pač predrago.

      Izbriši
  9. Joj, Monika - NAJLEPŠA HVALA za te čudovite besede. <3 Si mi res nenormalno polepšala večer oz. zdaj kar celoten april. :P Lepo je prebrat, da ti je všeč moj blog. :))
    Hvala še enkrat in moram reči, da je meni tudi tvoj blog odličen, sploh ker se potrudiš in zelo pogosto objavljaš, poleg tega pa imaš zanimive in raznolike objave. :) Bi si morala kar po tebi vzeti vzgled kar se tiče pogostejših objav - a kaj, ko je tako malo časa. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sandra hvala tebi:) Vem kako je biti brez minutke čase in sem zato sedaj ko sem še na porodniški prav vesela, ker lažje diham...in končno delam še kj drugega kot samo delam, delam. Pa tudi ful motivacije imam za pisanje:):):):)

      Izbriši

Objavite komentar