MY BEST BLOG POST IN MARCH

Blogganje je del mojega prostega časa, del moje ljubezni do užitka, ki mi je tako pisan na kožo. Zvečer, ko imam res tisti čas zase, vklopim računalnik in prebrskam malo po spletu, preverim svoj blog in vse nove nove objave. Zelo rada spremljam raznolike bloge, kreativne, imam jih pa tudi nekaj, ki jih vedno pogledam neglede na to kaj so punce objavile. Nisem jih izbrala top 4 ali pa 10. Pogledala sem skozi vse bloge, ki so mi dejansko blizu in v mesecu Marcu sem vedno preverila 14 blogov naših Slovenskih bloggerk. Danes delim z Vami objave, ki so mi ostale v spominu:).1. V blogu Larise s svojim blogom 21st century girl sem dejansko bila ful presenečena nad miti, dejstvi o naših laseh. Priznam, da od vseh, ki so bili podani sem mogoče vedela 3-4:). Zelo zanimiv post, ker rada preberem še kj drugega, kot pa samo ocene o kozmetičnih izdelkih. Sicer pa se mi Larisa zdi ena prav fajn punca in si želim, da bi pogosteje objavljala poste. No sedaj ji je oproščeno, ker uživa v dopustu:).


2. Blog Valentine Charm of beauty me je pritegnil z objavo o njeni najprej katastrofi, ki se je pripetila njenim lasem. No meni se zdi, da je po vseh mukah in groznim občutkom prav luštna s svojo novo barvo in da ji čist hudo paše. Tako, da Valentina si prekrasna!!. Z njeno objavo sem podoživljala kakšno svojo nočno moro z barvanjem at home:), ki ni uspela, tako, da čisto razumem njene občutke:).3. Evin blog  FASHION N' FRECKLES me je prevzel z objavo o postu Yellow skirt,  prečudovito rumeno krilo. Tako močne barve, tako samozavestno, res za tste taprave pogumne punce. Sama bi ga takoj oblekla, pa nisem ravno prepričana, če bi ustrezal moji postavi. No, če to odmislim mi je krilo TOP in Evi res lepo pristaja.


4. Urškin blog Get them curios. Get them talking mi je super blog. Raznolike objave, ki so mi zelo blizu. Sploh všečni pa so mi njeni Instaweeki, ki jih vedno, ampak res vedno preverim:). No ta mi je bil še posebej všeč, ker je na fotki s svojo mami in mislim, da sta super lepi.5. V Laninem blogu LANA'S FAIRYTALE me je zamikal njen empties post. Le te res zelo rada preberem, ker vseeno, ko nek izdelek porabiš do konca, lahko podaš neko realno oceno. No njene ocene izdelkov, ki jih je porabila so mi všeč in tudi veliko od teh, ki jih je porabila sem imela tudi sama. Za Lano (prekrasno ime:) tudi moji mali miški doma je tako ime:)) si želim, da bi pogosteje objavljala, ker vedno, ko karkoli objavi preverim:).


 


6. Inin Hysteria Of Decay me je v mesecu marcu navdahnil z malo bolj tigrasto manikurico, ki jo bom zagotovo kdaj poskusila narediti na svojih nohtih. No njen blog mi je všeč zaradi vseh idej, ki jih ima, pa še njena bolj koničasta oblika nohtov mi je zanimiva. Vedno preverim njene nove ideje glede manikur in na splošno rada berem njen blog.