• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

YVES ROCHER: JARDINS DU MONDE GEL ZA PRHANJE VIJOLIČASTA RIŽ IZ LAOSA

ZnamkoYVES ROCHER uporabljam že kar nekaj časa in imam precej njihovih izdelkov, tudi lakce za nohte, ki so super. Odločila sem se, da spišem nekaj ocen o njihovih izdelkih. Prvo mesto zavzema tale prečudovit gel za prhanje vijoličasta riž iz Laosa. Geli za prhanje YVES ROCHER imajo zelo lepe vonje gelov za prhanje in ravno zgoraj omenjeni je moj najljubši. Zelo lepo diši in prav užitek se je z njim tuširati.


EMBALAŽA: 200 ml gela se nahaja v lični plastični embalaži, enostavni za uporabo, malce drugačnega dizajna kot pri ostalih gelih.

BARVA: mlečno bele barve.

VONJ: vonj gela nekako težko opišem, poseben, drugačen , zelo lepo lepo diši. Malo sladko, nežno, kanček povleče na mlečno formulo, čuti se vonj po rižu. Težko ga definiram, rečem lahko samo, da mi je ful lep  in da je tuširanje z njim pravi užitek:)

TEKSTURA: zelo kremne teksture.

UPORABA: željeno količino nanesemo na mokro kožo in se razvajamo:).

MOJA OCENA: Osebno mi je to eden ljubših naravnih gelov za tuširanje. Všeč mi je, ker vsebuje izvlečke aloe vere, ki pomaga ščititi kožo. Koža je po uporabi mehka, ampak res mehka, prijetna na otip in lepo diši še nekaj časa. Diši tudi kopalnica:). Kože mi ne draži ali pa jo dodatno izsuši. Zelo zadovoljna. Zelo priporočam. Cena 2,36 eur

PONOVEN NAKUP: DA, vendar pa še kakšen drug vonj, kar nekaj jih je na voljo.

Več kot 97% sestavin naravnega izvora, brez parabena in živalskih sestavin. Cena 2,36 eur

Sama si njihove izdelke kupim v njihovi spletni trgovini, ki je zelo lepo pregledna, ponuja mnogo akcij in izdelkov in ob nakupu nad določeni znesek dobimo darilo:) ful super:)  http://www.yves-rocher.si/

O ostalih izdelkih že imam spisane ocene in jih bom objavila*


Se veselimVaših mnenj in komentarjev*




With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Tudi jaz sem si tokrat tega kupila, fuuul lepo diši! Pridi kaj v Lj., sem začela delati v njihovi trgovinici, tako da sem skoraj vsak dan med temi čudovitimi vonji :D

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Meni tudi zelo diši, res zelo:) Joj čist po Slovensko sem ti "fauš", ker lahko delaš v njihovi trgovinici:) jaz bi tudi:):):):):) imam kar nekaj njihovih izdelkov doma in mi ful ustrezajo, razen 3. minutna maska za obraz šipek me je nekam razočarala. Moram objavit oceno, a vse ostalo kar imam mi je super:) lepo delaj v trgovinici in se navonjaj vsega lepega še zame:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar