• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: FARMONA KREMI ZA ROKE- Sweet Secret Coconut in Niveleazione

Pred dnevi sem v test prejela testerje znamke Farmona. Priznam, da sem za njih prvič slišala na FB-ju in zahvaljujoč beauty blogerkam, ki so te izdelke že testirale in podale dobre ocene. Seveda bi se na samem začetku najprej res lepo zahvalila podjetju, ki mi je testerje poslalo in sem zelo vesela, da lahko z njimi sodelujem. Tako, da VELIK HVALA in še enkrat HVALA:)*Sama sem bila testerjev izjemno vesela in prva stvar, ki sem ju stestirala brez pomisleka so bile kremice za roke v potovalni velikosti. Nekdo iz podjetja že ve, da imam malo obsesijo z kremami za roke:). V test sem prejela 2 kremi za roke potovalne velikosti 30 ml in nad obema sem pozitvno presenečena. Ocene nisem želela podati samo po eni uporabi, ampak sem si vzela teden dni in jih pridno uporabljala.



Prva, ki mi je takoj stopila v oči je bila krema Sweet Secret Coconut. Krema ima vonj po kokosu in bananah in je na samem začetku zaznati oba vonja, s časoma pa sem sama zaznavala v večini vonj kokosa, ki mi je tako ali tako super. Krema je lahke teksture, se lepo maže in tudi hitro vpije. Ne pušča mastnega videza, na rokah naredi prijeten občutek. Tudi vonj se je obdržal precej časa. Po nanosu so roke mehke, gladke. Velik plus dobi zaradi dobre nahranjenosti rok in vonja:). v Liniji Sweet Secret, ki naj omenim, da je zelo privlačna,  najdete tudi druge vonje in izdelke. Izdelek ni testiran na živalih. Cena: 30 ml: 3,90 eur in za 100 ml: 8,90 ml.

Za vse ljubitelje sladkih vonjev, vonj po kokusu in bananah

Zelo priročni 30 ml tubici, ki pa sta na navoj in ne na tisti pokrovček, ki ga lahko na hitro odpremo in zapremo in je veliko bolj priročen

Po strukturi sta si v samem začetku zelo podobni, vendar pa Nivelazione postane malček težje mazljiva.

Niveleazione dermatološka krema za regeneracijo rok in nohtov pa me je navdušila. Krema je lahke teksture vendar pri vtiranju postane postopoma na otip težje mazljiva, vendar pa se ta občutek porazgubi čez čas, ko se krema popolnoma vpije. Je prijetnega vonja, vendar ne tako intenzivnega kot zgoraj omenjena. Na rokah ustvari neverjetno dober zaščitni film. Kožo na rokah lepo nahrani, jo naredi mehko, olajša občutek zategovanja, hrapavosti, omili srbečico. Sama imam zelo suhe in razpokane roke in mi krema resnično olajša občutek nelagodja. Zelo dobro se obnese na mrazu. Jo toplo priporočam vsem, ki imate obremenjene, suhe, razpokane roke.

Nad kremo je navdušen tudi moj fant, ki me je takoj, ko sva o kremi začela debatirati vprašal, če se hitro vpije, kar je njemu v njegovem poklicu nujno. Sam ima ravno tako precej obremenjene roke in je tole mojo potovalno velikost na mojo žalost odnesel kar s sabo v službo, mi je pa že oddal naročilo, da ko tole porabi, da naročiva kar tisto veliko verzijo:) Velik plus: izdelek ni testitan na živalih. Cena:100ml 8,90 eur


  Odlični za obremenjene roke

Če bi izbirala katera je moja favoritka bo to zagotovo Niveleazione, zaradi vseh rezutatov, ki mi jih je krema dala. Sweet Secret Coconut pa je absolutno favoritka v vonju:) A kar mene najbolj prepriča v nakup poleg vseh dobrih lastnosti je to, da izdelek ni testitani na živalih! Preprosta čista 10-tka. Saj se ve, da sem velika ljubiteljica tistih luštnih zajčkov, ki pomenijo ni testirano na živalih:)

Njihove testerje si lahko brezplačno naročite na njihovi spletni strani, so brezplačni, vi plačate le poštnino. Kremici lahko naročite na njihovi spletni strani http://www.farmona.si/

Komaj čakam, da stestiram še preostale testerčke in o njih spišem oceno*

With LOVE Suagrlove blog