• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ON TEST: Olivia: PILING- GEL ZA TUŠIRANJE

Če priznam čisto po resnici sem za blagovno znamko Olivia izvedela pred kratkim, po čistem nakjlučju, ko sem brskala za naravnimi mili, ki sem jih želela podariti prijateljici za roj. dan. In verjetno je bilo to daleč najboljše brskanje po spletu. Najprej naj se zahvalim podjetju (zelo prijazni gospe Aleksandri) s katero sva stopili v kontakt in se je odločila, da mi v test pošlje njihove izdelke. Ne znam opisati kako velik HVALA za to:). V test sem prejela šampon za suhe lase 300 ml, piling- gel za tuširanje 300 ml in balzam za lase 300 ml in brošurico z vsemi opisi njihovih izdelkov.

Izdelki Olivia, ki sem jih prejela v test

Najprej naj namenim nekaj besed kdo in kaj Olivia sploh je. Je naravna kozmetika za nego las, telesa in rok, ki svoje izdelke proizvaja s pomočjo izvlečkov plodu oljke in deviškega oljčnega olja. Izdelki vsebujejo esencialne maščobne kisline, antioksidante, na koži ustvarjajo zaščitni film, upočasnjujejo proces staranja, ne vsebujejo umetnih barvil, dodatkov in so prosti vseh živalskih sestavin in kar je meni najljubše niso testirane na živalih! V svoji ponudbi imajo pestro zbirko izdelkov z izvlečki oljk, za vse ljubitelje sladkih vonjev pa Vas razvajajo z zelo simpatično in lepo kolekcijo OLIVIA FUSION.

Izdelek je  naraven, ni testiran na živalih, primeren za občutljivo kožo.
V današnji objavi Vam predstavljam Olivia piling-gel za tuširanje za katerega sem spisala malce daljšo oceno:)

EMBALAŽA: 300 ml piling- gela za tuširanje se nahaja  v zelo lepi, plastični embalaži, s črnim plastičnim pokrovčkov. Všeč mi je dizajn in ovitek embalaže, krasi ga prelepo drevo oljke.  Izstiskanje piling-gela iz embalaže je enostavno, prednja stran je mehkejša, zadnja malce trša, vendar se ga  enostavno iztiska.

BARVA: rjavkasto-bež barve, bi ga kar poimenovala naraven nude odtenek.

VONJ: izrazit, močnejši vonj po pečkah oliv, poznam vonj oljk, ker sem kar nekaj let živela na obali in so bile oljke, olivno olje vsepovsod okoli mene:) Spominja me na vonj oreščkov. Če primerjam vonj z nekaterimi kremami za roke, ali pa šamponi za tuširanje, ki so ravno tako vonja po olivah in so le ti zelo prijetni, vendar niso naravni,  potem vonj po olivah tovrstnih krem, gelov zagotovo ni to to, saj tovrsten vonj dosežejo z dodatki. Ni vsiljiv, moteč ali pa zelo neprijeten, samo naraven je, bi pa znal motiti vse tiste, ki Vam vonj oljk, ni blizu, ali pa ne marate intenzivnejših vonjev.

TEKSTURA: piling je goste, malce kremne teksture z  nežnimi delci pečk naravnih oliv.

UPORABA: nanesemo na mokro kožo, masiramo in se prepustimo mehkobi in vonju:).

Zelo drobniin nežni delčki, ki poskrbijo za mehko in na dotik prijetno kožo

MOJA OCENA: sama imam precej občutljivo in suho kožo in je tale piling tako zelo nežen, vendar pa zelo dobro opravi svoje delo. Že med samim tuširanjem dobiš občutek kako koža postaja mehka. Vonj, ki je na začetku močnejši se lepo porazgubi in je prav prijeten, vsaj meni. Ko sem ga uporabila prvič (nanesla sem ga dvakrat, tako fin občutek je bil), sem počakala, da se koža posuši in rezultat je bil čudovit, MEHKA IN NEŽNA koža, po kateri nisem uporabila nobene kreme. Resnično ne, pa bi to pri drugih pilingih ali šamponih naredila takoj. Tovrsten test sem naredila za to, da bi videla, ali me bo koža čez čas začela srbeti, bo postala razdražena, suha. Zgodilo se ni nič od naštetega in kreme sploh nisem uporabila (PRISEŽEM). Koža je po uporabi  res mehka na dotik, nežna, nekaj časa je še dišala potem se je vonj porazgubil.100% lahko potrdim tudi, da je bila koža še vedno mehka na otip tudi naslednji dan.

Če ga primerjam z pilingom od Nivee, o katerem sem spisala oceno in me ni navdušil, saj mi je preveč izsušil kožo in me je koža po njegovi uporabi srbela, vsaj po rokah,  no potem z Olivia piling- gelom tovrstnih težav zaenkrat nimam. Je eden izmed pilingov, ki ga bom lahko uporabljala vsakodnevno. Če imate radi bolj grobe pilinge potem Vam ne bi znal ustrezati, je prenežen. Edino kar me moti pri izdelku je samo njegov pokrovček, bojim se, da se bo z večkratnim odpiranjem zlomil:(. Zaradi zelo lepega dizajna embalaže je lahko tudi krasno darilo. Z izdelkom sem resnično zelo zadovoljna in sem nad njim NAVDUŠENA.  Resnično zelo dober produkt in ga iskreno in toplo priporočam. Ne bo Vam žal.  Cena: V spletni trgovini 10,07 €.

PONOVEN NAKUP: ABSOLUTNO DA. Sploh ne razmišljam več o drugih pilingih, pa sem si pred tem že skoraj kupila Afroditinega, ki so ga ostale blogerke vzele za svojega:).No jaz bom za svojega vzela kar tegale:).


 V lični košarici, kateri dodate mogoče se olive v kozarčku in jih zavijete v prozoren darilni papir, dobite darilo, ki bi ga lahko kar poimenovali 1A.


Olivio naravno kozmetiko najdete na njihovi FB strani  https://www.facebook.com/OliviaNaravnaKozmetika (KLIKNI VELIK LAJK).

Izdelke lahko kupite tudi v spletni trgovinici http://www.regica.si/olivia.html, kjer imajo bogato ponudbo njihovih izdelkov. 

Nekaj jih najdete tudi v spletni trgovini Kompas- shopa  http://www.kompas-shop.si/znamke/342/olivia 

Šampon za suhe lase in balzam, že pridno testiram in bom tudi zanju spisala oceno. Prvi vtis je super:).




Ste mogoče že preizskusile njihove izdelke, so Vam všeč? Se veselim Vaših mnenj in komentarjev*




With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Meni pa tale vonj ni bil najbolj všeč :D Preveč naraven I guess...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vonj je kar hud..ja:) tako, da če ti oljke niso blizu nebo šlo skozi:):) meni je sam efekt pilinga krasen in sem res ful zadovoljna z njim. Vonj mi pa ni preveč tuj in sem ga lepo sprejela. A moji mami, fantu, sestri pa ni ušeč niti malo:):):)

      Izbriši

Objavite komentar