• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BEAUTY SWEETIES: LEPOTA ŠE NIKOLI NI BILA TAKO SLADKA

V petek sem končno dobila svoj težko pričakovani paket bonbončkov Beauty Sweeties. Kaj nimajo čisto hudega imena? Meni se zdi idealno:). V test sem prejela kar nekaj paketkov, ki jih seveda ni bilo težko preizkusiti:) To je bilo daleč najbolj sladko testiranje, pa še oceno lahko podam takoj. Tile luštni bonbončki in pralineji vsebujejo aloe vero, kolagen in Q10, kar malo nevsakdanje za bonbone, ampak resnično. Same dobre in zdrave snovi za našo kožo:). Če priznam po resnici nisem imela njimi nobene slabe vesti, ker sem pač skoraj vse pojedla sama, tako pač je, so pač njami in še lepo izgledajo. Ker so tako super en velik klik, klik na njihovo FB stran https://www.facebook.com/BeautySweetiesSi?fref=ts in se prepričajte o njihovih najbolj sladkih ocenah, mnenjih še iz strani drugih sladkosnedih blogerk:).


Najprej sem preiskusila sadne želatinaste srčke, ful so luštni, ročno izdelani in vsebujejo 20% zgoščenega sadnega soka in 6% sadnih delčkov. Poleg tega pa še koencim Q10, aloe vero in kolagen na mehki jogurtovi kremi. Najboljši so mi bili Acai jagode- Gozdni sadeži. Lepi in okusni, sploh lepo pridejo v kakšnem luštnem kozarčku, da jih ponudimo še tistim, ki jih imamo radi in ne da vse pojemo sami:) kot jaz:).


Ampak pri meni so absolutni zmagovalci pralineji. Zato oh in sploh in še vse mogoče pozitivne nadimke dobijo RAVNO ONI. Noro dobri so, ampak res dobri. Bela čokolada, jogurtov preliv, koščki sadja, lepo zaviti in še v lepši vrečkici. Odlični so, ne morem jih prehvalit:) Pač imam rada čokolado in tile so mi božanski. Moj najljubši so bili MANGO-BRESKEV in GRANATNO JABOLKO-MALINA. Ponoven nakup: absolutno VELIK DA.

 Eni izmed redkih bonbončkov, ki jih boste lahko uživali brez slabe vesti, z velikim nasmehom na obrazu in pozitivnim občutkom. Naj Vaša lepota zasije odznotraj in navzven- naj bo Vaša lepota Beauty Sweeties lepota*


Da se boste lažje sladkali lahko bonbončke lahko kupite v Mercatorju, Intersparu,  na OMW-JIH, MOL-ih, in Le Clercu.


 

Hvala podjetju, ker so me izbrali, da sem se lahko posladkala z njimi.







With LOVE Sugarlove blog*