• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

YVES ROCHER: 3. MINUTNA MASKA ZA OBRAZ ŠIPEK

Znamko YVES ROCHER imam zelo rada in uporabljam kar nekaj njihovih izdelkov, kljub vsemu, da mi v večini odgovarjajo pa me je 3 minutna energijska  maska za obraz, ki sodi v kategorijo naravnih izdelkov ni prepričala. Obljublja, sijočo polt in svežino, je svežega vonja, gelne teksture in je preprosta za uporabo.


EMBALAŽA: maska se nahaja v 50 ml prozorni plastični embalaži s pokrovom.  Meni je super, ker je v manjši embalaži in če bi mi ustrezala vem, da bi jo porabila še preden bi se je naveličala.

BARVA: luštne rožnate barve:).

VONJ: svež, nežen, naraven, nevsiljiv.

TEKSTURA: gelne teksture, se lepo nanaša na obraz, tudi nekaj se je vpije, je zelo topna in se dokaj hitro izpira, ustvari malo pen.

UPORABA: na očiščen obraz jo nanesemo po celotnem obrazu, vratu in pustimo delovati 3. min, na to dobro izperemo z mlačno vodo.

MOJA OCENA: izskušnja z masko ni ravno najbolj pozitivna, saj me je obraz, ko sem si masko izprala neverjetno razdražila, vse je prišlo do občutka zbadanja in sem komaj čakala, da nanesem kremo. Kljub kremi je bila koža razdražena še kar nekaj časa, 30. min zagotovo. Prav poudarila mi je suhe predele, da so postali nežno rdečkasti. Maska mi je kožo tudi izsušila. Posebnega efekta o svežini in sijoči polti nisem zaznala, kvečjemu lahko rečem, da je koža izgledala zelo čisto, to je pa tudi bilo vse.  Maska ni tako bogata, da po njej ne bi potrebovali nanašati kreme za obraz. V bistvu je njen efekt vsaj pri meni samo čist videz kože, tako, da je uporaba kreme obvezna.  Naj poudarim: koža na mojem obrazu je zelo suha in dehidrirana in mi maska resnično ne ustreza, to pa še ne pomeni, da ne bi tudi Vam.

PONOVEN NAKUP: NE, priznam, da sem jo preizkusila samo enkrat ampak ji bom  dala priložnost še v toplejših mesecih, ko se mi stanje kože bistveno popravi, če ne pa gre v reciklažo, moji prijateljici, ki nima s kožo nobenih težav.

Tako, da če niste preveč zahtevni pri uporabi mask za obraz in si želite samo masko, da osveži polt in s kožo nimate težav, potem bo ta maska prava za Vas, če pa iščete bolj bogate maske, ki nudijo več učinkov, potem le ta ne pride v upoštev.


Me pa zelo zanima, če jo je katera izmed Vas uporabljala in kakšne so Vaše izkušnje, mi priporočate kakšno masko, ki je primerna bolj za suho kožo. Hvala za Vaša mnenja in komentarje*




With LOVE Sugarlove blog*


Komentarji

  1. To je dobro vedeti! Hvala :)
    Drugače pa mi je zelo všeč tvoja ocena izdelkov, lepo in pregledno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nevem zakaj sem jo tako slabo prenesla..pa sem si želela eno tako masko,ki da malce bolj svež izgled..uh ampak tista rdečiča in zbadanja..rajši ne. Sem si potem dala gor čez dva dni Baleino masko pa je blo čist super. Lepo, da so ti všeč ocene, pa da je pregledno. Se trudim, da bi pisala kratke in jedrnate ocene. :)

      Izbriši
  2. Za občutljivo kožo trenutno uporabljam masko First Aid Beauty z ovsenimi kosmiči, ki kožo pomirja in zmanjša rdečico: http://www.feelunique.com/p/First-Aid-Beauty-Ultra-Repair-Oatmeal-Mask-56.7g
    Sicer ni najbolj poceni, ampak se jo po mojem mnenju splača poskusiti :)

    http://mmemento-mmori.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadja hvala za tvoj nasvet in tudi za link od maske..če je izdelek res kvaliteten in mi pomaga, tut mal višjo ceno prenesem:):) si bom prebrala o maski, sliši se super. Všečkam tvoj blog:)

      Izbriši

Objavite komentar