• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: IZDELKI FARMONA

Že kar nekaj časa nazaj sem v test prejela testerje blagovne znamka Farmona. Seveda sem morala najprej stestirati kremici za roke in še vedno jo pridno uporabljam (kokos- banana), Nivelizione je fant odnesel v službo:) Oceno sem spisala tukaj: http://candylovestreet.blogspot.com/2015/02/farmona.html Ker pa imam zelo rada kreme, masla, losijone za telo sem zato kot naslednje stestirala masla za telo, nisem pa mogla še mimo Bamboo& Oils, najbolj me je navdušila maska.Ostali testerji so namenjeno negi las in ojoj celulitu:) in jih bom v prihodnje preiskusila in spisala oceno.


IZDELKI ZA NEGO TELESA

Let's Celebrate PINACOLADA maslo za telo: njam, njam, koliko eksotike je v tej pinacoladi vonju  in dejansko je vonj tak, kot pri koktajlu, vem, ker moj fant obvlada koktejle in sem bila včasih testni zajček:). Tole maslo me  je  kar prepričalo z vonjem, pa čeprav nisem pretirana ljubiteljica sladkih vonjev, sploh ne kar se krem za telo tiče. Teksura, ki ni težka ampak se lepo maže, za maslo bi pričakovali, malce bolj kompaktno strukturo, pa le ta ni. Fino se vpije, naredi kožo odišavljeno in mehko. Testerček 7 ml, sem čisto hitro porabila:). Bi pa tovrsten vonj uporabljala bolj v poletnih mesecih, nekako me spominja na poletje, dopust in mislim, da bo v tistem obdobju pravi prodajalni hit:)



Sweet Secret čokoladno maslo za telo: Ko sem videla tester čokoladnega masla sem si rekla, oh ne čokolada in pistacije, ne tole pa ne bo po mojem okusu niti malo. Preveč presladko:). Kar vonjala sem že kako me bo presladek vonj odvrnil, ampak moram priznat, da sem se zmotila. Vonj mi je dejansko všeč, najbolj zaznavam vonj čokolade, ki je kar močan na samem začetku, vendar pa se postopoma umiri in je prav prijeten, tako da, če niste ljubitelji čokolade Vam ne bi znal odgovarjati. Krema je nežne bež barve, zelo lepo mazljiva, se hitro vpije. Meni osebno lepo nahrani kožo in jo naredi mehko. Če pa preprečuje prezgodnje staranje, kar na testerju piše, bi pa morala poseči kar po  full size embalaži. Sedaj v zimskem času bi mi kar se vonja tiče prav ustreza tale čokoladica:), poleg dobrih lastnosti tudi razvaja, pa še bolj zdrava je od tiste mlečne:)*



KREMA ZA STOPALA: zelo lahka struktura, ki se zelo hitro  vpije in ne pušča mastnega občutka. Na začetku ima malce vonja po mentolu, vendar je le ta prijeten in nevsiljiv. Krema mi je resnično všeč, ker sem lahko zelo hitro spet nadela copate in sploh nisem potrebovala nogavic v smislu, da bo vse skupaj preveč mastno. Izdelek me je prepričal.



IZDELKI ZA NEGO LAS 


 

HAIR GENIC Bamboo&Oils šampon za krepitev: 7ml testerja sem imela skoraj premalo za mojo dolžino las,vendar je še šlo nekako skozi. Šampon mi dejansko ni nič posebnega, se ne pretirano peni, očisti lase,  gladki,  na otip. To je ocena, po enem samem pranju las. Je brez parabenov, mineralnih olj, kar je velik plus za šampon.

HAIR GENIC Bamboo&Oils maska za krepitev: Če me je kateri tester prepričal tako, da bi ga
kupila je to maska za lase. Krasne teksure, lepo se nanaša, nežen vonj, zelo mehki, voljni, nič naelektreni, neoteženi. Maska me je prepričala.







Ste mogoče že preiskusile kakšen njihov izdelek, Vas je navdušil. Hvala za Vaša mnenja in komentarje, sem jih zelo vesela, vsakega posebej:)*






With LOVE Sugarlove blog*

Komentarji

  1. Za Bamboo&Oils sem pa že na nekaj blogih prebrala, da ful priporočajo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Z masko sem bila zadovoljna..pa tudi z kremo za stopala..ta mi je pa res ful dobra.:)

      Izbriši

Objavite komentar