• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SUPER GOBICA ZA ČIŠČENJE OBRAZA




Zg. del gobice je namenjen predelu okrog oči:)
Gobica s čistilno peno za obraz Himalaya



Pred časom sem v Tediju, ja v Tediju našla izdelek, ki me je navdušil, preprosto pinki roza gobico za čiščenje obraza. V Tediju kupujem darilne škatle in darilne papirje in ne kozmetičnih pripomočkov, razen špangic, ki jih ni nikoli dovolj. Tam pa so poceni in čisto dovolj kvalitetne. No in zagledam tole pinki gobico in si rečem no pa jo bom kupila. Stala je natanko 1 evro. Rekla sem si tudi, če bo čisto zanič bo  tisti evro kot, da bi zanj popila kavico. No in gobico sem prinesla domov in jo seveda zvečer obvezno preizkusila. Na obrazu sem imela kar bogato tekočo podlago za katero bi potrebovala kar nekaj časa, da bi jo odstranila. Obraz sem si umila s toplo vodo, nato pa nekaj pene za obraz nanesla na obraz in direkt na gobico in akcija se je začela. 

Moja ocena: Majhna, pinki gobica iz posebne gume, z mehkimi ščetinami, ki je narejena tako, da jo lahko pritrdite na steklo, ploščico. Gobica je odlična, z nežnimi krožnimi gibi sem odstranila ves make up na obrazu v neverjetno hitrem času. Gobica lepo masira obraz in ni niti malo groba. Zgornji del je posebej namenjen predelu okrog oči. Malček me moti edino to, ker je majhna, ter to, da ko se vse skupaj speni začne polzeti iz prstov. Takrat sem jo splaknila z vodo in nekaj časa je bil mir. Ko sem končala z uporabo sem jo lepo očistila pod toplo vodo in pustila, da se posuši. Zares priporočam vsem, ker je uporaba tako preprosta, učinkovita in res super. Včeraj sem jo zasledila tudi v Dm-mu, kjer stane 1, 75 eur, mi je pa delovala čisto ista, podobna kot ta iz Tedija.

With LOVE Sugarlove Blog:)*

Komentarji

  1. Jaz mam tudi to gobico in jo uporabljam v kombinaciji s pilingom, ker še učinkoviteje odstrani odmrle celice ter kožo naredi neverjetno gladko. :) Ne bi pa glih uporabljala za predel oči (niti tega zgornjega dela), ker se mi vseeno to zdi pregrobo, že npr. pri vtiranju kremice za oči je treba biti previden in le nežno 'potapkati' po tem predelu.

    Drugače pa iz Tedija priporočam še gobico za puder. Dosti cenejša varianta Beauty Blenderja, ki da zelo naraven videz in sploh ne izgleda, kot da bi imel puder na obrazu. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. O superca, da jo imaš tudi ti..jst res nikoli nisem šla za tem da imajo v tediju tudi takšne izdelke:):) sama si predel oči umijem čisto narahlo..ničgrobega,ker že tako imam občutljivo kožo:) že pri pilingu moram pazit, da ni pregrob:)ampak moram pa it pogledat za tole gobico za puder in upam,da jo bodo še imeli:) Ker sem si jo dala na Wishlisto za december:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar