• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ON THE TEST: L'OCCITANE SET BOŽANSKI RITUAL ZA MLADOST





Nedolgo nazaj sem si za svojo dušo kupila sestavljen setek,meni daleeeeččč najljubše L'OCCITANE trgovinice. Neprestano oblegam njihovo spletno stran, od njih sem si že kupila kar nekaj setkov, ki so ugodni, luštni, vedno tako lepo zapakirani. In se mi zdijo popolno darilo za vse ljubitelje kozmetike, sploh tiste,ki imajo radi izvlečke naravnih sestavin. Meni najbližja L'OCCITANE trgovinica je v Celju, tako, da ko sem tam..ne morem, da ne bi nekaj kupila za svojo dušo. Čeprav prevladujejo nakupi v spletni trgovini,ki so zame mega,hitra dostava, vedno dobiš zraven še kakšno darilce, izbereš brezplačne testerje, tudi poštnina je brezplačna ob večjem nakupu, dostava hitra. Bom rekla kar tako brez pripomb.
No in tukaj je moj zadnji lepotec: SETEK BOŽANSKI RITUAL ZA MLADOST L'OCCITANE




V kozmetični skrinjici, ki je zelo lepa in bo uporabna tudi za vse male drobnarije se skrivajo:
Božanska krema, 8 ml: paketek sem dejansko naročila ravno zaradi tele kremice, ki moram povedat, da je super, super. Meni osebno prijetno diši, vonj ni vsiljiv, naraven. Krema in čudovito teksturo, lepo se maže, vpije, kožo naredi mehko, sijočo, za mojo suho kožo odlična, meni se zdi, da mi naredi kožo prav sijočo, navlaženo. Upam, da bo pripomogla tudi k ublažitvi pigmentnih madežev,ampak jo za ta namen uporabljam za moje pojme prekratek čas. Res jo toplo priporočam, čeprav je kar draga kremica, cena v prodaji za 50ml je 88,50eu. Za to sem komaj čakala mini verzijo, ki pa trenutno ni dobavljiva.
Božansko olje mladosti, 4 ml mi je tudi priraslo k srcu, sama si ga nanesem zelo malo in se lepo vpije v kožo, ki jo navlaži, naredi mehko na otip, po uporabi se mi zdi koža bolj mehka, ne pušča mastnih sledi. Odlično pri suhi, zelo suhi koži. Favorit zato ker je iz 100% naravnih olj in ga zato koža tako lepo sprejme. Cena olja v prodaji: 30 ml je 90,50eu.

Božanski serum, 4 ml Krasen, gelast serum, ki me je navdušil ravno tako kot krema in ravno v kombinaciji s kremo naredi res mega rezultat. Sploh sedaj v mrzlih mesecih mislim, da je super kombinacija pri suhi koži, ki je, če se lahko tako izrazim brez življenja, utrujena. V kombinaciji s kremo kožo kar poživi, napne jo in jo naredi bolj vitalno. Cena za 30 ml je 89,50eu.


Vzorček Božanski serum za kožo okoli oči, 3x 1 ml trenutno sem uporabila samo en testerček, ker trenutno uporabljam drugo kremico za oči, tako da o tem izdelku težko podam mnenje. Čeprav  po uporabi testerja se mi zdi, da bi lahko serum bil kr favorit, pa vendar sama dokler ne dam z izdelkom skozi nekaj mesecev raje ne rečem ničesarJ


Žlahtna čistilna pena, 50 ml le to čistilno penico sem pa porabila že skoraj v celoti, in jo bom zagotovo kupila. Tako ima prijeten vonj, pena je mehka in vsebuje eterično vodico immortelle/suhocvetnice. Zaradi te kombinacije imam občutek, da ob uporabi vse skupaj še nekako sprošča in pomirja. Kožo res lepo očisti, ji da čist videz in je po njeni uporabi lepše teksture. Cena pene  150 ml -21,40 €, 50 ml( potovalna velikost) 9,20 eu, ter ekološko polnjenje 300ml: 30,50eu.
Eterična vodica, 30 ml je brezalkoholni tonik,primeren za vse tipe kože. Mojo kožo je prijetno osvežil in odišavil, kožo lepo očisti in jo pripravi na uporabo kreme. Malček me zmoti ker je v obliki spreja, drugače pa zanj nimam negativnih komentarjev. Cena 100ml: 11,70 eu, ekološko pakiranje200ml: 18,30 eu

Moja KONČNA OCENA: z eno besedo bi lahko rekla kar, da se tukaj skriva ogromno stvari, ki mi ustrezajo in bi jih ponovno naročila. Mislim, da po daljši uporabi izdelki res naredijo kožo lepšo in prenovljeno. Izdelki so v lepih embalažicah, priročnih. Količinsko gledano se zdi, da je izdelka zelo malo ampak sem  zadovoljna s količino. Cena paketka ni bila niti 20 eu in mi resnično nižal, da sem si ga kupila. Krasno osebno darilo, in darilo za prijateljice, mamo, taščo. Trenutno izdelka ni na zalogi vsaj v spletni trgovini ne.   
 Sama sem nad paketom zelo zadovoljna in navdušena in ga priporočam.

Komentarji

Objavite komentar