• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

On Test: KREMNI GEL ZA ROKE RAKITOVEC IN BALZAM ZA USTNICE MED-Dvorec Trebnik






Z izdelki Dvorca Trebnik sem  se spoznala pred več kot letom dni. Za darilo sem dobila njihovo trdo sivkino milo in milo za roke z vonjem sivke. Na sivko sem tako ali tako nora in vse skupaj mi je bilo dovolj, da sem začela preskušati tudi njihove druge izdelke. Rada imam naravno kozmetiko, tudi najbolj mi odgovarja, ampak kljub vsemu priznam, da kupim tudi izdelke, ki so brez certifikatov. Ampak se trudim, da bi jih bilo vedno manj. No, pri Dvorcu Trebnik se res trudijo, da zagotavljajo izdelke, ki so varni, naravni. Certifikat naravne in ekološke kozmetike imajo za naslednje produkte, ki si jih lahko pogledate na spodnji povezavi http://www.trebnik.com/images/certificate_nat_cosm.pdf.Le ti niso testirani na živalih in sem tako vesela, ko je na hrbtni strani narisan tisti mini zajček-pod njim pa piš-ni testirano na živalih. VELIK LAJJJJJKKKK!!!! Sama izdelke kupujem v Mercatorju, tudi v spletni trgovini http://www.trebnik.com/. Pri nakupu v spletni trgovini boste zraven prejeli še darilce, pa še kakšen testerček. Tako, da so zelo prijazni. In pohvaliti moram njihove promotorje so zelo fajn, vsaj do mene.

Trenutno se mi od njihove kozmetike na polički nahaja: BALZAM ZA USTNICE MED, KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE POMARANČA, ŠAMPON ZA SUHE LASE RAKITOVEC, KREMNI GEL ZA ROKE RAKITOVEC, BALZAM ZA LASE KARITE , UNIVERZALNA KREMA KARITE. Sicer mi je kolekcija izdelkov tista v rjavih embalažicah najboljša, ker je v primerjavi z belo (bela embalaža) sestavinsko gledana res veliko boljša, kolikor se pač spoznam na sestavine. Trenutno največ uporabljam spodaj omenjena izdelka. Bo pa naslednji nakup zagotovo piling za telo rakitovec, ter iz iste kolekcije še gel za tuširanje (oboje s certifikatom).

Kremni gel za roke Rakitovec. Kaj za boga pa je rakitovec, sem si rekla, ko sem videla tole zadevico. Res se mi ni sanjalo, potem pa sem si dobro prebrala njegove pozitivne učinke na telo. Rakitovec je v resnici grm, ki pa je pri nas slabše poznam, vendar pa je naravni oksidant, varuje kožo pred Uv žarki in upočasnjuje proces staranja, krepi imunski sitem, pospešuje obnovo poškodovanih celic. Uporablja se tudi pri zdravljenju opeklin, kožnih bolezni. Odpravlja toksine iz telesa, ter s tem zmanjšuje maščobne blazinice.

Moja ocena: Krema vsebuje 50 ml. Je zelo bogata, lepo se vpije in nahrani kožo ter jo naredi mehko in dišečo. Vsebuje izvlečke pšeničnih kalčkov,rakitovca in olje mareličnih pečk. Ko se je krema vpila v roke sem imela tak žameten občutek. Všeč mi je ker ne vsebuje sintetičnih barvil, mineralnih olj, parabenov, parafinom in ima znak ni testirano na živalih, jeeeeejjjj. Cena izdelka okoli 5 eur.

Balzam za ustnice MED. Med imam rada na kruhu, kar tako iz kozarca, v čaju in mi je krasna sestavina pridelana na naraven način. Med je že tako ali tako znan po svojih blagodejnih učinkih in le te ima tudi moj balzam za ustnice. 
 
Moja ocena: Nahaja se v luštni okrogli embalažici s pokrovčkom na navoj. Vsebuje 10 ml. Sliši se malo ampak je kar veliko balzama in se ga uporablja dalj časa. Mogoče me malce zmoti to, ker ga nanašamo s prsti in je mogoče nehigiensko pa vendarle, če to odmislimo je balzam kar kompaktne konsistence, tako da, če ga želimo iz embalažice vzeti malo več moramo kar malce močneje poseči vanj vendar pa se ob stiku toplote lepo stopi in se ga, da prav lepo ramazat. Ko balzam povonjamo ima izrazit vonj medu. Sama imam v mrzlih mesecih precej suhe in razpokane ustnice in redno uporabljam balzam za ustnice. Ta medeni je meni zelo pri srcu, namenjen je poškodovanim, suhim ustnicam. Ko balzam nanesem imam takoj občutek, da mi pomaga, ustnice postanejo mehke, lepo jih nahrani, tudi neprestano mazanje ni potrebno. Meni je že večkrat pomagal pri razpokanih ustnicah, pa tudi moj partner go redno uporablja. Cena je 1,70 eur, več različnih vonjev. Naslednji, ki ga bom preskusila je balzam za ustnice vanilija. Za katerega sem slišala že veliko pohval. 
 
Mislim, da pri DVORCU TREBNIK res delajo nekaj dobrega in lepega, ter da se trudijo zagotoviti varne izdelke. In še to, le kdo ne podpira SLOVENSKO…že samo za to si želim, da bodo še boljši in še uspešnejši in nam vedno znova ponudili nove izdelke, sploh tiste s certifikatom naravna kozmetika, zakaj? Zato, ker so njihovi zajčki na hrbtni strani zakon!

Komentarji

  1. Meni so njihovi izdelki top! Moram nujno se tale balzam sprobati :) !

    Sem te pa na novo odkrila... sledim!

    www.blogvivalavida.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so tudi superr..sploh ce vem, da je je naravno, s kaksnim certifikatom..jst pa komi cakam da sorobam piling..uh in hvala ker si me odkrila..in mi boš sledila.hvaaaalaaa:) monika

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaaa vanilija je zakon! Res zakon! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar