• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZELENO OBARVANA ZGODBA: PLANTELISH

 PLANTELISH, zgodba, ki sem jo začutila, da ti jo moram predstaviti.

Maruša svojo zgodbo širi preko čudovitih ilustracij. Ustvarja, riše, se povezuje z drugimi in širi ljubezen do vsega lepega. Plantelish je prepojen z ljubeznijo do zelenega, narave, sobnih rastlin in nje kultivacije na spoštljiv način. Pri delu se trudi biti ekološka in racionalna. 

Njen okolju prijazen pristop ustvarjanja je pohvale vreden. 

Uporablja kakovostne barve, papir, gre peš na pošto, izdelke izbira čimbolj naravne (bombažne majčke, umetno usnje …) poskuša imeti minimalen neg. odtis na okolje. Svoj prvi izdelek je hitro prodala v tujino in s tujino začela poslovno pot, si pa želi, da bi se uveljavila tudi pri nas. 

Rada ima knjige, prebrala jih je nešteto, všeč ji je budistična misel, duhovnost. Blizu ji je mistika. 

Maruša je ženska, ki je veliko preživela v življenju in to jo je oblikovalo v močno, čeprav izredno senzitivno dušo. Navdihnejo jo srčni in pristni ljudje z mirom v duši, tisti, ki sledijo sanjam in so pogumni ter izkoriščajo svoje potenciale. Lepota, mistika-delovanje skrivnostnosti vesolja, božanskosti, narava, pristno in skladno srce, živali … vse to nosi globoko v sebi.

Od nekdaj je živela na robu, nemalokrat mejo tudi prekoračila.

Uživa v življenju, spoznala je radost, mir in zagon. Pravi, da ni vse popolno, ima svoje bolečine in temo, ki jo rada osvetljuje vsakodnevno, vendar zasebno.

V prostem času (ki ga ni veliko oz. je razporejen med delavnik) gre rada v naravo ali mesto, preživlja čas s svojim partnerjem, se crklja z muckom, je s prijatelji in družino, staro mamo, ki ji veliko pomeni, neguje in kupuje rastline, si ogleduje lepe stvari. Dela na sebi. Zelo rada se smeje in ohranjam humor, kjerkoli je primeren. 


Plantelish zgodbi je predana POPOLNOMA.

Začelo se je kot igra, eksperiment, hobi in preraslo je v poslanstvo ter posel. V tej zgodbi je s celo dušo in ves čas, še ponoči sanja dizajne, stranke ... Je umetnica, ki sliši želje svojih strank in jim s svojim talentom, sposobnostjo razumevanja in empatije naslika delo po meri, ki jih navduši!

Je kreativni vodja svojega studia (čeprav je to trenutno njena dnevna soba), kjer slika ter razvija nove produkte. 

Poslovna ženska, ki ljubi mreženje, sodelovanje z drugimi podjetniki. Polna kreative in idej, vendar tudi profesionalka, ki odgovorno izpelje zadevo do konca. Perfekcionist, ki ogromno zahteva od sebe. Raje daje kot dobi, čeprav brez obojestranskega spoštovanja in vzajemnega dam-daš pri njej, ne gre. Ljubi, kar dela in je neskončno hvaležna za svoje podpornike, stranke in vse, ki ji pomagajo stopati po PLANTELISH poti.


Pri njenem delu ji je najbolj všeč -iskreno navdušen, velikokrat do solz ganjen odziv nad sliko.

To ji daje veter v krila. Ljubi dejstvo, da je sama svoj vodja, obožuje kreativno in fleksibilno delo. Všeč so ji nenehni izzivi, nove stvari. Trenutno je ravno ilustrirala knjigo, kar ni verjela še nekaj mesecev nazaj, da bo zmogla in da bo priložnost!

Pri delu ne mara računovodskega dela in neodgovornih strank. Tudi umetnikov, ki očitno kopirajo njena dela.

Poslovna pot, po kateri stopa je izredno navdušujoča pa tudi polna izzivov in razburljiva.

Veliko je spopadanja s strahovi in samopodobo. Prisili te, da verjameš vase, si zaupaš in delaš skladno s sabo, svojim stilom. Primerjave odpadejo. Kdaj je tudi izredno zahtevna in zahteva ves pogum, vero, vendar na koncu vedno nagrajujoča.

Preizkušanje novih stvari, iskanje veselja, lastnih darov, poguma je njen recept za uspeh. 

Tudi odgovornost in vera vase sta pomembna dejavnika. Raziskuj, kaj obstaja na trgu in ponudi kaj iz sebe in nekaj inovativnega, dodaj neko drugačno vrednost. Vztrajaj.

Bolj si skladen s seboj, bolj ti vesolje podarja darove k nogam. 

Skladnost ji pomeni delovanje iz višjega jaza-iz ljubezni. Iz ljubezni najprej do sebe (izbereš lahkotno in navdušujoče delo), do drugih (želiš jim nuditi najboljše). Vedno je iskala v sebi mir in srečo in nato to delila z drugim. Še do nedavnega ni verjela vase.

Ko je začela verjeti in živeti bolj razsvetljena, se je premaknilo tudi na poslovni poti.

Rada ustvarja lepoto. Rada osrečuje ljudi, jim pomaga, jim služi v budistično duhovnem smislu. Ljubi tudi nenehno rast, izpopolnjevanje.

V prihodnosti si želi še bolj širiti podjetje in razvijati nove produkte. 

Sodelovati z večjimi podjetji, trgovinami. Še naprej slikati po meri. Vesela bi bila priložnosti na bolj kulturno-izobraževalnem področju npr. ilustracija knjige ali podobnih projekti.

Plantelish izdelke lahko vidite in kupite na FB in IG profilu Plantelish, tako da ji pošljete sporočilo. Pokukate lahko v njeno Etsy trgovinico MarusaFurlanArt. Nekaj slik in produktov najdete tudi v trgovini Krona v Radovljici, online trgovini Same hude rože ter kmalu v ameriški trgovini Parksplaceplants.

Upam, da ti je bil zapis všeč in boš tudi ti pokukala k Maruši. Z mojo Cvetlično obarvano, mistično deklico ti mahava z zelenimi pozdravi.