• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNI POLETNI DEZODORANTI, KI BODO PREMAGALI NEPRIJETNE VONJAVE

Hej, hej, vem, da o naravnih dezodorantih veš že zelo, zelo veliko. Mogoče si prebrala tudi moj krasen vodič o le teh. Vem, da je extremno dolg, a poln znanja in poučnih informacij.

Vodič te pričakuje tukaj

Ker pa je od velikega testa naravnih dezodorantov, kjer je nastopalo preko 20 različnih, preteklo že kar nekaj časa (2 leti), sem s tabo želela deliti nekaj novih, ki sem jih preizkusila v letu 20/21. 

Nelipot Cahen 

Eden mojih najljubših. Zakaj? Ker pod mojimi pazduhami resnično deluje. Tisti neprijetni vonj se po njegovi uporabi še dolgo ne pokaže. Res je, da vsebuje sodo bikarbono, ki pa jo moje pazduhe dobro prenašajo. Velik plus pa mu dajem, ker ima tako lep vonj, je dermatološko testiran, veganski in ekološko certificiran z biorazgradljivo embalažo.

Nature Inbox ZERO dezodorant, je pravo presenečenje, če se dotaknem njegove mehke, najmehkejše maslene teksture, učinkovitosti in dejstva, da je v različici brez vonja, dejansko učinkoval presenetljivo izjemno. Kombinacija sode bikarbone in koruznega škroba skupaj dobro učinkujeta. Na voljo te pričakuje v štirih različnih vonjih in mislim, da ti ne bo žal, če ga boš v prihodnje preizkusila. Na mojem seznamu je zagotovo vonj Black pepper, ki v sebi skriva note limete, črnega popra in pačulija, med novosti pa se uvršča deo Fell, ki vas bo popeljal v note čajevca, bergamotke in sladke pomaranče. 

Posebna pohvala: sestavine prevedene v slovenski jezik in manjša pakiranja. 

Madres Nova Sensitive

Odlična izbira za vse, ki ne prenesete sode bikarbone in iščete nekaj nežnega s prekrasnim naravnim vonjem. Veganski, naravni, ročno izdelan v krasni papirnati embalaži se lahko pohvali s svojo nežno sestavo in dejstvom, da kljub temu da ne vsebuje sode bikarbone, se prav lepo bori proti neprijetnemu vonju. Njegova moč pod pazduhami pri meni ni tako zelo učinkovita kot pri Nelipotu in Nature Inbox, a je vseeno zadovoljiva in sem ga zelo rada uporabljala. 

SkinFairytale dezodorant Sweet Lemon

Njegov vonj je sladek, tako prijeten kot nekakšna maslena limonina pita, ki razveseli pazduhe vedno in povsod. Njegova 100% naravna zasnova ne vsebuje eteričnih olj in sode, alkohola, aluminijevih soli, temveč temelji na magnezijevem olju, pod mojimi pazduhami ne povzroča neprijetnosti in menim, da bi ga rade imele tudi bolj občutljive pazduhe. Njegova učinkovitost je na meni blaga in se čez čas se potenje in njegov vonj razvijeta. Kljub temu je prijetno negovalen in hitra s.o.s pomoč vedno in povsod, ko ne želimo maslenih tekstur, ki se nanašajo s prsti.

Naravnih dezodorantov je na našem trgu resnično veliko, zato se zagotovo za vsakega najde ustrezen izbor. 

Previdni bodite pri sestavinah in jih pred nakupom preverite, saj nikoli ne veš, katera izmed njih vam zna povzročati nevšečnosti (še posebej bodite pozorni na sodo bikarbono).

Do naslednje deo zgodbe ti maham z zelenimi pozdravi. 

















*objava ni sponzorirana