• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NEGA PREDELA OKROG OČI: JE RES NUJNO POTREBNA?


Vsak novi Mayarulin izdelek, ki ga imam priložnost spoznati, uporabljati je nekaj lepega za srce in dušo. 

Vesela sem, da je nov Mayarulin peptidni fluid postal del moje nove rutine nege predela okoli oči. 

Če sem čisto iskrena z vami, je v letu 2020 Mayarulin fluid prvi izdelek za nego predela okoli oči, ki sem ga sprejela v test. 

Zame je to prav posebna izkušnja, ponos predati med vas nekaj tako zelo prijetnega, prijaznega do kože, narave in okolja. Premišljeno in dovršeno, brez kančka skrbi, da nase nanašate neučinkovito, neefektivno, pusto in dolgočasno. 

Še vedno se me dotakne beseda, misel, stavek, da je naravna kozmetika brez posebne vrednosti, pa sem na točki, ko sem nehala metati vse v isti koš. Znam jo ceniti, znam ceniti njeno vrednost, prispevek k boljšemu jutri, cenim ustvarjalce, njihov zagon, voljo po boljšem, lepšem in učinkovitem. Krivično bi bilo iz moje strani vse metati v isti koš, zato skrbno in pazljivo izbiram tiste, ki so del moje zelene zgodbe. 

Preden me zanese v druge vode mojih besed, bi ti rada, predstavila Darjin nov produkt za nego predela okrog oči. 

Velikokrat sem v mislih bila mnenja, da ne potrebujem prav posebne nege za predel okoli oči, da je le to marketinški trik, pa vseeno znam pogledati na to kategorijo tudi iz drugega zornega kota. 


Osnovne informacije, ki jih moraš vedeti o predelu okrog oči

Koža okrog oči je izredno nežna, tanka z malo podkožnega tkiva in je zelo dovzetna za hitre spremembe pri procesu staranja. 

V času staranja se koža začne tanjšati, izgubi prožnost, elastičnost, zadrževanje vlage je manjše, upočasni se proces aktivnih žlez lojnic, poleg tega pa se vse poškodbe, ki smo jih izzvali, celijo bistveno dlje časa. Skupek različnih dejavnikov vpliva na nastanek gubic.

Gubice in podočnjaki

Če smo predelali dejstvo, da je koža okrog oči zelo tanka in še posebej dovzetna za nastanek gubic, nikar ne smemo pozabiti tudi na podočnjake. Večni boj s temnimi kolobarji je marsikomu moteč dejavnik. 

Poenostavljeno ločimo dve vrsti podočnjakov: otekline in temna zabarvanja. On tem pa bi rada zapisala, da je kategorija podočnjakov izredno zanimiva tema in o njej lahko brez težav spišemo zanimivo in obsežno objavo.

Je krema za predel okrog oči nujen dodatek ali zadostuje običajna vlažilna nega, ki jo uporabljam za celoten obraz?

Sama sebi sem postavila zelo zanimivo vprašanje, ki mi je v velik izziv in si nanj z veseljem odgovorim. 

Mešane občutke imam ob vprašanju, na katerega bi mogoče pred leti takoj odgovorila z NE, ne potrebujem posebne kreme za nego gubic, podočnjakov, čez leta pa sem ugotovila, da je predvsem razlika v sestavi izdelkov za nego okrog oči v primerjavi z običajno vlažilno kremo za obraz, v katero ne dvomim, da dovolj neguje in navlaži tudi ta predel. 

Med brskanjem negovalne poličke opažam, da moje običajne vlažilne nege npr. ne vsebujejo kofeina, ki ima odlične antioksidativne lastnosti, poleg tega pa odlično spodbudi cirkulacijo, kožo prebudi. Kofein v negi okrog oči je idealen za vse, ki se borite s slabo cirkulacijo pod očmi posledično pa se le to kaže z modro ali vijolično obarvanostjo. 

Tudi zelo malo moje vlažilne nege vsebuje peptide, ki spodbujajo celično obnovo, delujejo antioksidativno, preprečujejo poškodbe kolagena, elastina, nudio svež videz kože.

Če povzamem nego okrog oči, je zaradi posameznih sestavin lahko velikokrat pravilno usmerjena in fokusirana na poznavanje predela okrog oči, ki ni le samo tanka koža in podočnjak. 


Preizkusila sem Mayarulin peptidni fluid.

Vsebuje (94,5 %) naravnih sestavin in (81,5 %) sestavin iz virov ekološkega kmetijstva. Sestava je ČUDOVITA.

Ko spoznaš lahkotno teksturo in značilen vonj Mayarule (eterično olje smilj, sandalovina, rimska kamilica) v steklenički iz temno vijoličnega stekla veš, da je pred tabo še en krasen izdelek.

Njegov osnovni namen je intenzivno vlaženje predela okrog oči, obnavlja, poživi, osveži, zmanjšuje videz podočnjakov, regenerira, pomirja, spodbuja mikrocirkulacijo.


Lahkotna tekstura fluida se prijetno nanaša, hitro vseda na koži, se ne svaljka in nudi takojšne udobje, navlaženosti in občutek svežega videza. Ne draži kože okrog oči. Odlična baza za nadaljno nego predela okrog oči in sestava, ki se krasno prilagodi nanosu korektorja, tekoče podlage.

Nasvet: če je tvoja koža okrog oči zelo suha ji po lahkotnem peptidnem fliuidu nanesi še nežno plast lipokoncentrata, da ti bo pomagal kožo globinsko nahraniti in navlažiti.

Toplo priporočam vsem, ki iščtete lahkotno, a učinkovito nego, ki bo nudila takojšen občutek svežine, odlično navlaženost in kakovostno nego. To sta za zdaj tudi moja najljubša dejavnika, ki sta me prepričala o nadaljni uporabi. 

Peptidni fluid preveri Mayarulini spletni trgovinici, tukaj

Ne pozabi izkoristiti kode za -15% popust ENOLETO15 na vso Mayarulino kolekcijo. 


Če ga preizkusiš prosim, javi mi, kako se ti zdi. 







*objava je nastala v sodelovanju z Mayarula.