• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SPOZNAJ LINIJO NOT OLD YET IN BODI VEDNO EN KORAK PRED GUBICAMI


Spoznaj čisto novo linijo NOT OLD YET družinice Renčelj, ki je pravo presenečenje leta 2020.

Zakaj?

Ker je za vse, ki smo že dosegle mejnik 30+. Je linija, ki si jo ljubiteljice naravne kozmetike zagotovo želimo spoznati in ker so moja leta prava leta, da ti jo lahko predstavim. Vesela sem, da ti jo lahko. 

Za uvod bi ti rada zaupala nekaj krasnega.

EMBALAŽA je ❤. Zakaj? Ker je nastala iz reciklirane embalaže, ki je že v obtoku, ker je airless in bo tvoj serum, nočna kremica sveža do zadnje kapljice, ki jo boš izstisnila in ker te v vsaki notranjosti kartonaste zaščitne škatlice pričakuje presenečenje s katerim si boš obarvala dan. Presenečenje odkrij sama. :)

Zvezda NOVE linije je ...

Izjemno eterično olje smilja. Tako krasno diši njegov vonj, poseben, a hkrati izjemen. Je čudovita komponenta v izdelkih, ki pomagajo upočasniti proces staranja, in izjemna sestavina, ki se odlično prilagodi ostalim aktivnim sestavinam.

Če še ne poznaš njegovega vonja preizkusi Renčelj ekološki hidrolat smilj: tukaj. Meni je zelo všeč.

Poleg smilja boš oboževala še ...

4 izjemne aktivne sestavine vpete v prekrasno formulacijo, teksturo, ki bo tvoji koži zagotovila vlago, mehkobo, sijaj, zjutraj pa občutek sveže, prerojene kože. 

Res si želim izvedeti, katere 4 sestavine me bodo negovale v serumu.

Izjemni, močni antioksidant resveratrol (gubice ga ne marajo, ker jih gladi, preprečuje in že skoraj odpravi, juhuhu), allantoin (ko je zadrževanje vlage v koži njegova prioriteta) in sončno obarvana nota eteričnega olja smilja

Kaj pa nočna nega, se razlikuje od seruma?

Da, po sami teksturi, saj je veliko bolj bogata in primerna za večerno nego, ki serum odlične zaklene v kožo. Razveselila te bo s hialuronsko kislino (pridno in aktivno sodeluje pri izboljšanju suhe, poškodovane kože, obdane s suhimi luskami) in izjemnim retinolom (pravi borec proti gubicam, madežem na koži in učinkovit pri upočasnitvi staranja) in magični smilj. 

Kaj lahko pričakujem od linije?

Jaz sem pričakovala malo, a dobila veliko :). Zagotovo je linija NOT OLD YET ustvarjena z namenom. Ne spodbuja nas k temu, da bomo z njo proces staranja USTAVILI, ker ga NE bomo, spodbuja nas, da lahko upočasnimo prve znake staranja s kakovostno, redno nego. Le to je tudi moj cilj, ni pa moj cilj prepričati sebe, TEBE, da lahko staranje v celoti zaustaviva. 

Hej, zaupaj mi, kaj je pri liniji tebi najbolj všeč?

Iskreno? Tisti jutranji pogled v ogledalu, ko si rečem: OMG, kaj se je čez noč zgodilo. Ne znam opisati svežine, lepe kože, tega pogleda v ogledalu, ko se čudim nad drugačnim videzom kože. Po resnici se sploh ne fokusiram ali mi bo preprečilo nastanek gubic, si pa vsak dan želim te svežine, ki jo jutro prinese. In sveža nota vonja. Tako lepa. Krasna tekstura, občutek nege, vlaženja na koži. Nič mastno, nič lepljivo, nič svaljkasto. Nič zamašenih por, mozoljčkov. Zame je vse kot celota tako kot mora biti.

Mi jo priporočaš?

Da, če si 30+ in si v iskanju nege, ki stremi k upočasnitvi znakov staranja (gubice, izguba sijaja, voljnosti, mehkobe, madeži, suha, pusta povrhnjica ...)

Z razlogom, je nastajala leto dni in ponosna sem, da sem jo s svojim glasom lahko ponesla med vas.

Stiskam in držim pesti, da nas v liniji NOT OLD YET razveseli še krasna dnevna kremica za obraz, mogoče odlična krema za predel okrog oči, regenerativna maska za utrujeno kožo ... :). 

Ah, smilj čudovit si in hvala, ker se s svojo toplino dotikaš moje in mogoče tudi tvoje kože. 


Spoznaj linijo NOT OLD YET in se prepusti svežini narave, ki ti bo pomagala zasijati na naraven način. 

Stisni velik ❤ za Renčelj.si.

#podpiramoslovensko
















*objava je nastala v sodelovanju z Renčelj.si