• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

CVETLIČNO OBARVANA ZGODBA: BAM BODY




Spoznaj Kajo in Petra. Ustanovitelja 100% naravne linije BAM body. Vabim te, da spoznaš njuno zgodbo in se prepustiš notam pomaranče, čokolade in se oviješ v omamno mehko kožo. 

Z veseljem sem ju povabila, da z mano z vami delita svojo zgodbo. Včasih o ozadju znamke preprosto vemo premalo, zato z veseljem podprem vse, ki si vzamejo čas in nam pokažejo delček sebe. 


Kdo je ozadje 100% naravne Bam Body zgodbe?

Kaja: jaz sem po poklicu farmacevtski tehnik šolanje pa nadaljujem na visoki šoli za poslovne vede smer tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi, kjer me čaka še zadnje leto. V podjetju skrbim za proizvodnjo ter formuliranje novih izdelkov. Prav tako pa sem zadolžena za marketing.

Kaj osrečuje Kajo?

Družina, prijatelji, živali, dobra hrana, glasba, skrb zase in potovanja.

Peter: jaz pa sem ravno letos končal višjo logistično šolo, čaka me le še diploma. V podjetju pa skrbim za nabavo, komunikacijo z dobavitelji in podjetji in ostale stvari, ki so v ozadju. Seveda pa se najine naloge med sabo veliko prepletajo.

Kaj osrečuje Petra?

Dobra družba, šport, pica, pivo in potovanja.

Kako je nastala zgodba BAM body?

Zgodba BAM body se je začela konec leta 2018, ko sem bila zaposlena v podjetju za digitalni marketing, kjer pa nisem bila zadovoljna. Kmalu sem spoznala, da to enostavno ni to in službo tudi pustila. 

Oba sva že od nekdaj želela svoje podjetje zato je bila takrat to idealna priložnost, saj sem se lahko posvetila le formuliranju in odkrivanju novih receptov. Za izdelovanje kozmetike sem se navdušila že v srednji šoli za farmacijo in jo izdelovala tudi sama doma. Kmalu je postalo jasno, da bo prvi izdelek kavni piling. Ker sem perfekcionist, sem recepturo stalno izpopolnjevala, zato sem za to porabila skoraj eno leto.

Zakaj ravno piling za telo?

Zato, ker sama obožujem pilinge za telo. So prvi korak, ki pripravi kožo na nadaljnjo nego. Sama sem imela po telesu vedno suho kožo. Nato pa sem si začela sama pripravljati domače pilinge in šele nato nanesla losjon/maslo/olje.

Koža se mi je konkretno spremenila na boljše. Zato je tudi prvi izdelek piling, ki pa je obogaten s kavo in z bogatimi olji kar je še dodaten plus, saj po njem sploh ne potrebuješ nanesti ničesar več drugega, saj je koža tako mehka.

Najljubše pri vajinem delu je …

Kaja: meni je najljubše formuliranje in ustvarjanje novih receptur ter komunikacija z zadovoljnimi strankami.

Peter: to, da sem sam svoj šef. :)

Ker rada prihraniš izkoristi njuno koda za popustek

Filozofija znamke, ki ji sledita in jo želita predati med druge.

Narava je naše največje bogastvo in nam ponuja ogromno, zakaj ne bi tega izkoristili? Znamka BAM body zagovarja ravno to – naravno. Prav tako pa želiva ozaveščati tudi o zdravem načinu življenja nasploh. Imamo eno življenje in eno telo, zato moramo poskrbeti, da živimo čim bolj kvalitetno.

Vajina vizija za prihodnost?

Vizija za prihodnost je najprej, da čim več ljudi spozna najin kavni piling in pa znamko BAM body. V prihodnje pa želiva razširiti svojo ponudbo naravne negovalne kozmetike in se razširiti tudi v fizične trgovine. Seveda pa je čez nekaj let cilj tudi tuji trg. Prav tako pa ne želiva samo prodajati, ampak tudi ozaveščati o zdravem načinu življenja in sodelovati z različnimi strokovnjaki na posameznem področju.

Kako doživljata podjetniško pot, je v teh časih težka in naporna?

Ko sva letos, preden se je začela situacija s Covid-19, odprla podjetje, sva ga bila primorana kmalu tudi zapreti. Zato je bil prva izkušnja negativna. Potem pa sva le zbrala pogum in ponovno odprla podjetje in zdaj počasi gradiva svojo znamko in piševa svojo zgodbo. Težko je pa predvsem tudi zaradi dejstva, ker je močno prisotna konkurenca.

Si želita v prihodnje ponuditi tudi kakšen nov izdelek?

Trenutno že formulirava nekaj novih kozmetičnih produktov, ki so še bolj na začetku, idej za naprej pa je ogromno. Kmalu bova v ponudbo dodala tudi kozmetični pripomoček, ki pa ni kozmetika. :)

Kje vse lahko bralci kupijo vajin izdelek?

Trenutno je kavni piling na voljo preko naše spletne trgovine www.bam-body.com. Smo pa v dogovoru že z nekaj kozmetičnimi saloni, spletnimi trgovinami in pa butičnimi trgovinicami.

Motivacija, misel, beseda, ki jo želita predati vsem mojim zvestim bralcem in spremljevalcem.

Naša Slovenija je tako majhna dežela, a združuje toliko izjemnih malih podjetij. Zaradi položaja, v kateri smo trenutno (pa tudi drugače), je še kako pomembno, da podpremo slovenske ustvarjalce. Verjemite, da nam samo en nakup pomeni ogromno!

Cvetlično obarvane zgodbe so zagotovo zgodbe s srcem in verjamem v uspeh zgodbe Kaje in Petra, ki je močna, vztrajna kljub konkurenci, le ta vedno bo, le vzeti jo moramo kot dobro plat dela, konkurenca omogoča, da smo še boljši, inovativnejši, zanimivejši. 

Vse dobro na vajini poti. Čutim, ker je moj šesti čut močno prisoten, izrazit, vem, da vama bo z vso vztrajnostjo uspelo. Ker uspeh pride s trdim delom, zagonom, ljubeznijo, iskrenostjo, zagonom, podporo in dobrim medsebojnim odnosom. 

Preveri moje BAM body odkrivanje njunega prvega izdelka na moji IG strani in se pocartaj s KODO: BAM20.


BAM body: IG & FB

#podpiramoslovensko