• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KNJIGA MESECA JE MESEČNA NAROČNINA, KI TE BO OSVOJILA


Kakšne krasne ideje je prinesla kriza, ki nas je vse na neki način ujela v svoj hladen objem. Takšne fine, zanimive ideje, projekte, ki si zagotovo zaslužijo vso podporo.

Kaj praviš na projekt po imenu KNJIGA MESECA?

Mene je popolnoma navdušil v vseh pogledih. V tujini je mesečna naročnina ustaljena praksa, pri nas pa pod okriljem Učil nekaj svežega in novega.

Preprosto ČUDOVITO!

ZAKAJ JE NAVDUŠILA MENE IN ZAKAJ BO NAVDUŠILA TUDI TEBE?

Če se boš naročila na mesečno prejemanje ene izmed šestih različic knjižne škatle, te bo poštar iz strani Pošte Slovenija vsak mesec razveselil z izborom, ki ga boš dodala v svojo nakupovalno škatlico. Spomini in biografije, Kriminalke, Romanca, Aktualne teme so tiste škatlice, ki bodo všeč tebi, mamici, prijateljici, babi, fantu, možu ..., če pa si mami kot jaz, pa obvezno spodbujaj tudi branje s svojimi malčki in jih preseneti s knjižno škatlo, Berem s starši (za otroke do 6. leta.) in Berem sam (za vse malo večje nadobudneže od 7-12. leta.). 


DARILCA SI RES OMENILA DARILCA?

Daaaaa. Vsi imamo radi, ko nas nekdo lepo preseneti s kakšno majhno pozornostjo in nam polepša dan, teden, mesec, mogoče celo leto. Zato ti pri Knjigi meseca v škatlici pripravijo cel kup presenečenj pa še kakšno dodatno knjigo, za rezervo, če boš prehitro prebrala svoj izbor. 

CENA?

Cena je čisto odvisno od paketka, ki ga boš izbrala. Enkratni nakup brez mesečne naročnine = 29, 99 eur, mesečna naročnina s sprotnim plačilom = 29, 99, trimesečna naročnina 77, 97 eur in za vse tiste, ki komaj čakate, da vam poštar knjigico pripelje na dom šest mesecev zapored 149, 94 eur. IN naj ti še prišepnem, da vsebina škatlice presega znesek, ki ga daš zanjo. 

KAJ PA POŠTNINA?

Še enkrat velik juhuhu, saj je brezplačna.

JO LAHKO PODARIM?

Velik, DA, je popolno darilce, ki ti prihrani veliko časa, potrebuje le tvoje posvetilo, pentljico in je pripravljeno, da polepša dan.


Vsebina junijske Knjige meseca.

Svoj krasen paketek lahko naročiš tukaj in nikar ne pozabi izkoristiti KODE: MONIKA10.

Maham s cvetlično obarvanimi pozdravi, Monika















*PR paket
*objava ni sponzorirana