• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MAYARULINA PRAZNIČNA DARILCA IN LEPOTNI RITUAL ZA LEPO KOŽO



Preveri moj @vikendsopek





Brez Mayarule prazničnega decembra ne sme biti. 

Prav poseben zapis sem pripravila zate, takšen v katerem boš spoznala vse lepotne skrivnosti Mayaruline ustanoviteljice Darje. 

Vabim te na pot odkrivanja njenega lepotnega rituala. Si z mano?

Darja uživa v svoji negi, saj jo je spremenila v pravi mali obred, kjer poleg kože neguje tudi dušo. Potrdim ti lahko, da z Mayarulinimi certificiranimi izdelki resnično neguješ sebe kot celoto in prav je tako.

Oh, sliši se tako zelo mamljivo, kako ji uspe včasih dolgočasno, naporno, rutinsko nego obraza spremeniti v ritual?

Darja svoj ritual vedno začne s higieno. Čiste roke, speti lasje.

Darjin dnevni lepotni ritual:

dan začne s Čistilnim mlekom z izvlečkom papaje s katerim si s krožnimi gibi zmasira obraz. S tem spodbudi prekrvavitev in dobro očisti vsak kotiček obraza, ne pozabi na predel okrog oči, ki ga čistilno mleko kožo učinkovito očisti in hkrati tudi vlaži in neguje. Obraz dobro izpere.

sledi prš izjemnega Cvetnega tonika z aloe vero, ki odlično vlaži, neguje, regenerira in regulira pH kože. Sledita še Cvetni vlažilni serum in za tem še Vlažilna dnevna krema, ob koncu dnevne rutine nego zaključi z Lipokoncentratom za okoli oči.

Darjin večerni lepotni ritual:

po čiščenju in nanosu tonika uporabi Vitaminski oljni serum, ki ga v hladnih mesecih, ko potrebuje naša koža še več vlage kombinira s Cvetnim vlažilnim serumom (tega obožujem tudi jaz).

večerno rutino izvaja s pomočjo japonskega cosmo liftinga in tako poskrbi, da razvaja svojo kožo in poskrbi za svoje boljše počutje, saj ima japonski lifting dokazano pozitivne učinke na dobro počutje in zdravje.


Uporablja Darja tudi maske za obraz?

Čisto prave maske za obraz v Mayarulini ponudbi še ni zaslediti, pa imam občutek, da nas bo kmalu presenetila, do takrat pa Darja uporablja kot masko za obraz svojo izjemno Mayarulin Intenzivno antioksidantno kremo za obraz, ki je edini izdelek, ki ga Darja ni ustvarila zase, temveč za svojo mamico. Zaradi bogate sestave jo uporabi 2x na teden kot masko za obraz na predhodno očiščene obrazu in si ob tem zagotovi nahranjeno in navlaženo kožo.




V prazničnem decembru, je Darja zate pripravila prav posebna darilna pakiranja. 


Izbiraš lahko med krasno ANTIOKSIDATIVNO NEGO, ČISTILNI RITUAL, MINI VEČERNI RITUAL, MAXI VEČERNI RITUAL, MINI JUTRANJI RITUAL in MAXI JUTRANJI RITUAL. Prišepnem, da jim je dodala še -10% popust.

#samopovem :).

Mayarulini izdelki so izjemno negovalno darilo, ki jih lahko podariš tistim, ki ti veliko pomenijo. Navdušeni bodo.






























*objava je nastala v sodelovanju z Mayarula.si