• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: NEGA LAS Z EKOLOŠKIMI HIDROLATI





Sibirska zelišča, ekološki hidrolati so SUPER SIBERICA 

Več mesecev smo jo čakali, ko je končno prispela, nas je presenetila, najprej nad embalažo, nad njeno osveženo sestavo in vsemi novimi pridobitvami, ki so, ji nadele naziv "super nega las".

Zelo težko ocenjujem znamko, s katero sem iz vidika svojega dela zelo povezana, pa vendarle sem se odločila, da ti predstavim vse njene NOVOSTI, ki jih je v naravni lasni negi prinesla v naše drogerije. 

Na voljo: Tuševe drogerije in Lepa z naravo

Novosti:

↝ nega las na osnovi ekoloških hidrolatov (stranski produkt pri nastanku eterečnih olj).

↝ ŠAMPON, BALZAM in ČISTILNI GEL v PENI ZA MASTNO LASIŠČE Z METO, BREZO in RETINOLOM (svež vonj po meti).

↝ ŠAMPON in BALZAM PROTI IZPADANJU LAS (za vse tipe las) s hidrolatom NANAI LIMONNIK (SHISANDRA), ekološkim izvlečkom GINSENGA in BIOTINA (sladek, vitaminski vonj).

nadgradnja certifikata: ECOCERT COSMOS ORGANIC in VEGAN (Vegan Society).

nadgradnja dizajna, ki omogoča lažjo berljivost na prvi strani, kjer so poudarjene pomembne lastnosti izdelka. 

vključitev strokovnega znanja na področju lasne nege, ki daje učinek profesionalne linije.

Pomembno: 

Preden se podaš v svet naravno zasnovanih šamponov, boš mogoče potrebovala nekaj časa, da se boš privadila nanje. Morebiti boš čez čas opazila, da ti ne naravni šamponi ne ustrezajo, saj vsako lasišče, pri katerem je zelo pomembno, da ga čistiš in ne samo neguješ, ne bo sprejelo bogatih sestavinskih sklopov v smislu olj, eteričnih olj itd. Zelo pomembna je pravilna uporaba (šampon je treba razredčiti in šele na to nanesti na lasišče). 2x učinkovito, pravilno pranje las za dosego čistega lasišča. ČISTO lasišče je osnova. Zato na lasišču uporabljaj čistilne šampone. Ne prestraši se morebiti težkega občutka las, ki ga nekatere naravne linije izzovejo, po nekaj pranjih postopoma izginja. Ti pa vseeno ob zahtevnem in težavnem lasišču resnično predlagam, da dobro premisliš o izbiri nege, težavno lasišče zahteva celosten pristop k reševanju težave in je pri tem resnično treba dobro premisliti, kaj bomo nanašali nanj in vase. Predvsem je potrebno poznati sestavine, ki nam ne ustrezajo. Naravna izbira pri težavnem lasišču morebiti ne bo ravno vaša prva izbira. 

Kaj iz linije ustreza meni: 

Super Siberica šampon za MASTNO LASIŠČE Z METO, BREZO IN RETINOLOM na lasišču, saj ga dobro očisti, ne povzroča prhljaja in me po uporabi lasišče ne srbi in nimam občutka, da mi ga izsuši. Obvezno 2x pranje. 

Super Siberica šampon proti izpadanju las s hidrolatom NANAI LIMONNIK (SHISANDRA), ekološkim izvlečkom GINSENGA in BIOTINA po celotni dolžini las (brez lasišča), okrepi, doda mehkobo in sijaj (na lasišču se nisva ujela). Njegov vonj me vedno razveseli. 

Lasne konice: ustrezata mi oba balzama (sijaj, mehkoba, lažje razčesavanje).



Maham s kratkimi, a sijočimi lasmi. 








*PR izdelki