• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PSSST ... ŽE SLIŠIŠ NEKJE V OZADJU ZVOK JESENI?






Za ovinkom te že skoraj pričakujejo jesenske barve ...


Tokrat ti predstavljam tri Purity Herbs izdelke, s katerimi se boš lažje začela pripravljati na jesen in se še pred prvimi hladnimi dnevi založila z izdelki, ki te bodo razvajali. 

Quick relief je s.o.s pomoč ob dneh, ko si prehlajena, te muči obilica cvetnega praha, alergij, zamašenega nosu. Poznam ta neprijeten občutek, ki kar noče in noče popustiti. Odlično mazilo, ki do neke mere pomaga lažje zadihati, pomiriti. Tudi blag glavobol mu bo hvaležen. Kafrino olje, mentol in izvleček brinja hvala vam, ker ste zapakirani v odlično teksturo in odličen lonček, ki omogoča vašo svežino. 

Viking Balm, je z razlogom eden najbolj priljubljenih izdelkov Purity Herbs. Suha, razdražena, razpokana, poškodovana koža? Odrgnine, trda stopala? Piki komarjev. Za moja stopala in manjše praske mojih otrok je 1 A izdelek. Nežno neguje, pomiri, celi, obnavlja in je prava mala domača lekarna. Viking balm pomaga rešiti vse in ga 100% priporočam v tvoji s.o.s domači lekarni. 

Calendula Oil, hvala drago olje, ker me tako lepo neguješ, mojo kožo pomiriš po depilaciji, nadomestiš peno za britje, si kot kapljica ali dve odlični oljni gel za prhanje, poskrbiš za prijetno masažo hrbta in neguješ. Si ČUDOVIT izdelek za nego otrok. To je tvoja posebnost, poleg tvojega čudovitega vonja. Tebe si upam nanašati tudi na obraz in hvala, ker mi le tam ne povzročaš nevšečnosti. 

Kje najdeš super 100% NARAVNO nego? Pri Purity Herbs Slovenija, Eko Škrnicl, Sprostitveni studio Sara, Lekarna pri Kranjskem orlu, Lekarna Žužemberk (moja lekarna.com).

POLETNI TOP TRIJE NARAVNI IZDELKI DRUŽINICE PURITY HERBS
















* objava je nastala v sodelovanju z Purity Herbs Slovenija