• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SKUPAJ ODKRIVAVA NARAVNO KOZMETIKO BIO2YOU



Mehanski piling v kremni teksturi z granulami sladkega mandlja, vitaminom E, morsko krhliko.



Naravni tonik za obraz uravnava prekomerno izločanje sebuma in preprečuje dehidracijo kože. Deluje protivnetno, antioksidativno, regenerativno. 


Naravni Kaolin, kokosovo olje, hialuronska kislina, ekstrat morske krhlike kožo ščitijo, hidrirajo, obnavljajo, vlažijo, ohranjajo mladostno.


Če ti bo všeč, boš zagotovo napisala objavo?


Tako nekako je začela stavek moja prijateljica Vanja, lepotna blogerka, s katero sva skupaj klepetali o znamki BiO2You. Poznala je sprva nisem ne jaz, niti Vanja. Je pa odkrivanje novih znamk vedno izziv in navdušenje. 


Sprva sem precej oklevala, če bi se prepustila odkrivanju znamke BiO2You. Bila mi je popolnoma neznana, premalo sem vedela o njej, pa vendar sem se odločila podpreti Latvijo, državo iz katere prihaja tudi meni izredno draga certificirana Madara Eco Cosmetics. 

Pri prvem preizkušanju sem izpustila kreme za obraz in si dovolila odkriti nekaj novih negovalnih izdelkov. 

Naravna maska za obraz Radiance s hialuronsko kislino je bila prva, ki sem jo preizkusila in se resnično navdušila nad njo. Takoj. Brez dvoma. ODLIČNA vlažilna maska, ki jo iz sestavinskega vidika še posebej priporočam suhi povrhnjici. Ustvari odlično zaščitno lipidno plast, ki jo občutim tudi prihodnji dan. Toplo priporočam, kljub teksturi, ki je drugačna od mask, ki sem jih vajena. 

Čistilna krema za obraz me sprva ni takoj kupila na prvo žogo, vendar sem ji dala čas, da sva dobro spoznali. Nežna, kremna formula, ki odlično odstrani ličila iz osrednjega dela obraza, pri maskari še vedno potrebujem dodatno pomoč. Izredno všeč mi je njen končni učinek, saj ustvari mehkobo v obliki nemastnega zaščitnega lipidnega plašča, ki bo še posebej všeč suhi, zreli koži. Pomirja, deluje protivnetno, vlažilno, zaščitno, obnavljujoče. 

Naravni tonik za obraz vsebuje preproste naravne sestavine (še posebej več mi je prvih devet sestavin). Odlično osveži, njegova najboljša lastnost pa je vlaženje. Pršilni sistem omogoča, da ga brez vatke popršite po obrazu čez dan ob tem pa moje kože ne draži in iritira. Priporočam suhi koži. 

Naravni piling za obraz z Morsko krhliko sem komaj čakala, da ga preizkusim ob tem pa pozabila, da sem se na obrazu že precej odvadila mehanskih delcev. Piling, ki je kot za vse izdelke BiO2You ob koncu uporabe izredno prijeten in vlažilen je na moji koži sprva bil grob, kar pri mehanskih pilingih ni nobena novost, težava le nastane, če naša koža pozabi kako je občutiti delce, ki lahko spodbudijo cirkulacijo, pomagajo odstraniti suhe luske. Piling priznam, da sem preizkusila le 2x, kar je na mesečni bazi za mehanski piling zame čisto dovolj. 

Podpreti nove zgodbe, znamke in ljudi, je lahko vedno novo doživetje. Če boš odkrivala BiO2You, ki sem jo na blogu podprla tudi sama, mi le sporoči, ali te je znamka zamikala. NE POZABI: koda/ -20% POPUST: BIO2YOU.













*odkrivanje Bio2You v obliki PR izdelkov je omogočila spletna trgovina Biolepa.si.

Komentarji

  1. Se kar zanimivo bere :) Po pilingu tudi sama posežem maksimalno 2x mesečno, določeni znajo biti kar precej grobi. Tonik se pa obetavno bere, še posebej, če ga čez dan tu in tam malo popršiš po obrazu, zagotovo prijeten občutek :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar