• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BLOGMAS 6 | PRAZNIČNO SIJOČA KOŽA Z MADARA ECO COSMETICS


Naj tvoja koža v prazničnih dneh zasije v vsem sijaju.

Da bo tvoja koža na najlepši Božični večer sijoča, ji ponudi preprosto, a učinkovito nego. Sijočo polt bomo skupaj odkrivale z mojim osebnim izborom Madarinih 5 najljubših izdelkov, ki bodo tvojo kožo navlažile, ji povrnile voljnost, sijaj in prijetno mehkobo. 

Kožo najprej razvajaj s S.O.S masko za obraz, ki bo odlično navlažila kožo, na njej ustvarila zaščitno plast, ki bo tvojo kožo ščitila pred zunanjimi vplivi. Nagrajena zmagovalna maska iz strani Grazia Beauty Awards 2018.

Za kanček energije tvoji pusti koži preventivno uporabi Madarin BOOST v obliki ampule. Antioksidantne, vitaminske, omega 3 - 6 energijske ampule bodo koži povrnile sijaj, občutek svežine in jo regenerirale čez noč. Na voljo so v izbranih Mullerjevih poslovalnicah, v mesecu januarju pa te bodo razvajale po odlični akcijski ponudbi in v predstavitvenem blog zapisu na mojem blogu.

Pred nanosom odličnega nagrajenega S.O.S seruma v lahkotni kremni obliki, ki takoj navlaži, zmehča kožo, na svoj obraz nanesi kapljico, dve Superseed olja za obraz Radiant Energy, ki bo tvoji koži zagotovil sijaj, mehkobo, prožnost. 

Počakaj, da se tvoja intenzivna nega vpije v kožo, šele na to nanesi mojo najljubšo CC kremo leta 2018. Poskrbela bo za dodatno vlaženje, odlično nevtralizirala ten kože, ji nudila lahkotno prekrivnost, podarila odličen sijaj in zagotovila ugodje. 

Koža bo na videz sijoča, zdrava, voljna, lepa. Preizkušeno iz moje strani že neštetokrat. Priporočam, kot celoto, bodisi izdelke kot posamezne dodatke tvoji že obstoječi negi. 

Naj tvoja koža zažari v vsem svojem sijaju, če bo dovolj navlažena, bodo tudi preostali mekeup izdelki na njen zažareli.