• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BLOGMAS 4 | 100 % NARAVNA, 100 % VEGANSKA, 100 % ETIČNA, 100 % PRAZNIČNA....









#100%pozitivnopresenečena


Zelo sem vesela, ker ti lahko na svojem naravno & eko lepotnemu spletnemu dnevniku pokažem omejeno izdajo ekološke palete senčil, ki je zagotovo trenutno moja najboljša eko paleta senčil.

Prekosala je vse moje naravne, eko paletke, posamezna senčila, ki jih premorem. Pigmentacija, bleščeč, metalik sijaj, intenzivnost barv, sta jo privedli do trenutnega zmagovalca med mojimi senčili.

ZAO makeup paleta senčil "Clin d'oeil" N02

Od 10 sijočih, že skoraj kremastih senčil, ki se še posebej lepo nanašajo kar s prsti, res nisem pričakovala veliko, zaradi vsebnosti ricinusovega olja sem pričakovala močan vonj posamezne refilne senčke, pa je le ta prijeten, takšen kot ricinus je. Obožuje znamke, ki sledijo svoji zgodbi, cilju in ga ne spreminjajo. Senčila nimajo dodanih umetnih dišav. Lepo je tako. Vem, da bi ti bila všeč, vem, da bi te pozitivno presenetila. Zagotovo je le to paleta, ki bo navdušila vse tiste, ki obožujete bleščeče, metalik senčke, ne pogrešate v paletki mat, nevtralnih senčil in izrazito črne.  

Kaj mi je všeč? Odlična pigmentacija, mehak, kremen nanos, obstojnost, metalik končni učinek, raznolik izbor odtenkov, negovalna, refilna bambus embalaža, ogledalo. 100 % naravna, 20 % vseh sestavin ekološke pridelave, COSMOS ORGANIC certifikat.

Najboljši nanos?

Občutek mehke teksture in nanos z blazinico prsta je moj najljubši.

Če ti jo priporočam? DA. Res je, da je iz cenovnega vidika paleta, ki sodi v višji cenovni rang, vendar njegovo ceno opravičijo sestavine, celotna zgodba znamke, ekološka ozaveščenost, ohranjanje okolja, refilnost senčil, toplina lesa in ne plastike. 

Spreminjati na boljše si želim, da bi v letu 2019 bila prioriteta vseh nas. 


NAKUP: ZAO makeup