• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NOVA PODOBA - FLOW KOSMETIIKKA




Ritto šele po več mesecih razumem, zakaj je njen najljubši Fow K. izdelek maslo za telo arktično jagodičevje.

Ko povzamem svoje videnje na eno izmed najbolj čistih, neokrnjenih znamk, ki jih uporabljam, Fow Kosmetiikka, vem, da z uporabo ne podpiram samo proizvajalca, temveč njegovo celotno zgodbo filozofijo, trud, zagon, ljubezen do dela. Podpiram njihove nove embalaže, podobe.

Če v mojem okencu vpišeš ključno besedo FLow K., ti bo zadetek postregel z nešteto objavami, ki so del znamke, ki mi pomeni izredno veliko. 

Ritte na začetku nisem razumela, zakaj je njen najljubši izdelek maslo, ki ga lahko uporabljaš za celotno telo. Z vonjem po jagodičevju izstopa, ker je drugačen in njen naj, naj izdelek. Mogoče mi je v pomladnem času maslo bilo prebogato, ko ga uporabljam na jesen do njega čutim čisto ljubezen. Čista, ekološka zasnova, ki je drugačna. Ponese me drugam. Ne znam opisati sreče ob tem, kako vesela sem, da sva se po več mesecih končno vzljubila, dosegla dno embalaže. Preprosta sestavinska zasnova, eko embalaža, omamen vonj. 

Nič manj ne razočarajo ekološka masla za nego telesa, ki so v sestavi lažje teksture kot arktično maslo za telo, sestavinsko preprosta, učinkovita, ter pilingi za telo in obraz. Če imaš rada mehanske pilinge, ki globinsko vlažijo, so pravi naslov zate. Vonji pilingov so zgodba zase. Eni mojih najljubših. Ko govorimo o vonju pomaranče in čokolade, dobimo točno to in nič drugega.  


Flow izdelke najdeš v spletni trgovinici Kozmetix.si, kjer se lahko razvajaš s čudovitim izborom izdelkov, ki so naravno, ekološko obarvanih znamk. 











*PR izdelki