• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MADARA ECO COSMETICS: NAJLJUBŠIH JESENSKIH 6





Madarine izdelke uporabljam že več kot leto dni. Vedno so del moje negovalne rutine. Nekateri izdelki v posameznem časovnem obdobju izstopajo bolj, drugi manj. 

Ko sem premišljevala, katere Madarine izdelke bom največ uporabljala to jesen, sem takoj vedela, da je le to preostanek Cellular Repair seruma, ki je moj večkratni mesečni favorit, ki kožo obnavlja, neguje, ji nudi sijoč končni videz (le ta mi je res zelo všeč). Če sem se morala pri serumu na karkoli privaditi, je le to bil vonj, vse ostalo pa je zame brezhibno. Poleg seruma je obvezna čistilna pena za obraz, ki je primerna za vse tipe kože. Mehka, nežna in učinkovita, zelo dobro odstrani ličila, tudi maskaro. Zelo všeč je tudi Sari, eni izmed mojih najboljših prijateljic in veliki poznavalki kozmetike (kritik, ki se ga bojiš :)). 

Smart maska za obraz z aktivnim ogljem in glino za tedenski detox. Za konec pa še Age Defence kremico za preprečitev prvih gubic in moj trenutno najljubši jesenski oljni dodatek za poživitev kože Radiant Energy iz linije Superseed. Citrus vonj v ne presuhi, niti prebogati formuli olja, ki odlično neguje jesenske prve znake suhe povrhnjice.

Si Madarine izdelke že zasledila v svojem Mullerju? Na voljo imajo odličen mini kompletek, ki ti omogoča prvo odkrivanje znamke? Poleg tega pa prav kmalu na poličke prihajajo prve Madarine energijske booster ampule. Komaj čakam. 














*PR izdelki