• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ODGOVARJAM #1: ZAUPAJ MI SVOJE NAJLJUBŠE DR. ORGANIC IZDELKE?





Vedno, ko so izdelki Dr. Organic v akcijski ponudbi, je tovrstno vprašanje najpogosteje zastavljeno. Nanj se odgovorila že neštetokrat. 

Če bi me vprašali, zakaj je Dr. Organic poseben, bi se opredelila na sestavine, ki jih NE vsebuje, tudi na dejstvo, da ne testira na živalih. 

Če znamko povzamem iz sestavinskega vidika, je preprosta, naravno opredeljena. Verjamem v to, da bo v prihodnje iz sestavinskega vidika stopila še korak višje, korak, ki jo bo naredil še močnejšo, poleg tega pa bi bila zelo vesela, če bi se kmalu na embalaži pokazal tudi kakšen certifikat. 

S 24 urno vlažilno nego s konopljinim oljem nikoli ne zgrešim, ko iščem nego, ki kožo navlaži, a ji ne izzove nepravilnosti. Odlična nega za vse tipe kože, tudi tiste z mešanim tipom. Roll - on dedorat s konopljinim oljem je trenutno moj najljubši izbor poleg vonja aloe vere. Obožujem deodorante, ki ne vsebujejo aluminijevih soli in alkohola. Moje pore, ki ob tem dihajo, so mi zagotovo hvaležne.

Olje za nego telesa s kakavovim maslom, je nega s katero nikoli ne morem zgrešiti. Na začetku omamno diši, čez čas prvotni vonj bledi in zaznam note nerafiniranih olj, kožo odlično navlaži, mehča. Roll - on Head Easer aplikator s kombinacijo eteričnih olj, ki pomirjajo in sproščajo. Ker mi je tovrstna metoda všeč in zanimiva, ter jo rada odkrivam.

*Izbor mojih izdelkov lahko vse do konec meseca oktobra nakupuješ v Tuševih drogerijah po akcijski ceni -25%.


Te karkoli zanima, bi mi rada postavila vprašanje? Piši mi, na spletnem dnevniku ti z veseljem odgovorim. 













* objava ni sponzorirana

Komentarji

Objavite komentar