• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRED UPORABO NARAVNIH, EKOLOŠKIH IZDELKOV VEDNO PREVERI SESTAVINE!


Vedno preveri sestavine ...

... vedno!

Tudi, če znamki, izdelkom zaupaš, jih uporabljaš že več let. 

Svojo kožo sprejemam kot organ, ki mi pokaže kako se počuti moje telo odznotraj. Je moje vodilo, smernica in alarm, da spremenim slabe navade, ki se na koži pokažejo. 

Poznavanje sestavin je ključnega pomena, da svoji koži zagotovim tisto kar potrebuje, si od nje želim. 

Naravne sestavine, izvlečki, še ne pomenijo, da bodo vaši koži odgovarjali. Veliko sestavin naravnega izvora maši pore, povzroča alergijske reakcije, preobčutljivost. Tudi naravni izdelki vsebujejo alkohole (naravno pridobljene), pa vendar nikjer ne piše, da nam na daljše časovno obdobje kože ne bodo izsušili.

Kljub vsemu, da nam narava ponujo mnogo lepih zakladov, nikoli ni preverjeno zagotovilo, da bo na našem telesu odgovarjala in ustrezala, ter pokazala svoje učinke in rezultate. 

Preden sem sama zapadla v celoti v naravno in ekološko, sem le to kategorijo občutila kot odličen marketing, ki deluje, privabi in ga kupiš. Ker je naravno in, ker je eko in. Nikoli pa nisem dobila zagotovila, da 100% deluje, pomaga, ne povzroča nevšečnosti. 

Sestavine naravnega izvora naj bodo vedno skrbno izbrane, prebiraj o njih, preveri njihove dobre in slabe lastnosti. Uporabljaj tiste, ki niso muha enodnevnica, ampak se pogosto pojavljajo na trgu. 

Sama sem mnenja, da z odličnim hladno stiskanim arganovim, šipkovim oljem, nikoli ne moreš zgrešiti, da ne moreš zgrešiti z uporabo gline, aloe vere. Lahko pa zgrešiš z uporabo izvlečkov npr. kamilice, ki je kot sestavina za marsikoga na koži reakcija preobčutljivosti.

Zato naj bo vodilo v tvoji negi, da vedno pred uporabo preveriš sestavine, izdelka nikoli ne testiraš takoj na obrazu, pred nakupom obvezno poiščeš testerje, prebereš druga mnenja, blog zapise, odzive.

Kljub vsemu pa ne pozabi, da z z naravno nego podpiraš varovanje okolja, naravo, živali, morebiti podpreš nova delovna mesta, kar je zame osebno moja osnova in vodilo tovrstne industrije. 


Kako pa ti doživljaš naravno, eko lepotno industrijo? Se veselim tvojega mnenja, odziva, kritike.Komentarji

 1. It's remarkable in favor of me to have a site, which is beneficial in favor
  of my know-how. thanks admin

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar