• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNI JASMIN, POLETNE MARELICE IN VEDNO ČUDOVITE VRTNICE IZ MONNA.SI SPLETNE TRGOVINE










Odkrivanje novih naravnih znamk je lahko vedno zabavno, zanimivo in poučno. V tokratnem novem zapisu vam predstavljam naravne izdelke iz spletne trgovine Monna.si. 


Popeljem vas v note jasmina, marelic in vrtnice. V note naravnih olj, ki negujejo vašo kožo, ji vračajo mehkobo in prožnost.


Obožujem cvetne vodice, hidrolate. So nežni produkti, ki nastanejo pri postopku parne destilacije, in so veliko bolj blagi kot eterična olja, s tem pa posledično kožo manj dražijo in izzovejo manj nevšečnosti. Vrtnični hidrolat je klasika med hidrolati, tudi eden izmed najbolj popularnih. Primeren za različne tipe, stanj kože. Casyopea vrtnični hidrolat je izredno nežen, prijetnega vonja, z lepim razpršilnim sistemom. Odlično se obnese kot samostojen produkt ali kot dodatek pri maski. Nežno osveži, vlaži, fiksira ličila. Koži povrne mehkobo in svežino. Cena: 7,77 eur.

Maske za obraz so vedno hit, še posebej, če so dovolj nežne, vlažilne. Sama rada uporabljam maske po počutju, stanju svoje kože. V poletnem času kljub temu, da, je moj tip kože mešan rada posegam po vlažilnih maskah, a obenem po maskah, ki rastrupljajo, koži nudijo detox in čiščenje por. Pri Monna.si imajo v svoji ponudbi masko z izvlečki marelic, z vitaminom E, ki ima krasno mehko teksturo, enakomerno razporejene delce, ki jih na koži definitivno boste občutili, vendar, če ste dovolj nežni le to ne bo neprijetno. Maska ima krasen končni učinek, saj je koža popolnoma mehka, navlažena in skoraj ne potrebuje dodatne nege. Cena: 6, 90 eur.

Stisni velik "všeček", če obožuješ kakovostne pilinge za nego telesa, ki te razvajajo tako, da po njihovi uporabi občutiš bolj mehko, navlaženo in lepo kožo. Jaz sem ZA. V poletnem času, ko pokažem nekaj več kože, kot je zame običajno, so pilingi osnova v negovalni rutini. Vonj po jasminu v kombinaciji z bogatimi vlažilnimi olji (jojobino, mandljevo, sojino olje, olje grozdnih pečk, marelic in pšeničnih kalčkov) v kombinaciji z morsko soljo iz Mrtvega morja ustvarijo popolno kombinacijo za ultra navlaženo kožo. Morebiti se je treba na začetku privaditi na samo teksturo pilinga, saj je sol na dnu, na vrhu pa velika količina olja, je končni rezultat toliko bolj za zlato zvezdico. Po uporabi lahko pozabiš na dodatno nego, resnično je ne potrebuješ. Cena 9, 99 eur, v več različnih vonjih in kombinacijah.

Bogata masla, ali lahki losjoni. Zame kot ljubiteljico negovalnih izdelkov oboje, a v poletnem času, velikokrat lahki losjoni, ki se hitro vpijejo v kožo, ne puščajo težkega, mastnega filtra, koži pomagajo dihati, jo ovijejo v prijeten vonj. Kombinacija aloe vere, glicerina in jasmina vas v losjonu za telo Casyopea ovijejo v ženstveni vonj, ki vas popelje v note jasmina, pomlad. Kožo globinsko navlaži, mehča in jo pusti mehko na otip. Dozirni sistem na "pumpico" deluje brezhibno, poleg tega pa je embalaža prava lepotična na vaši polički. Če imaš rada močne, izrazite vonje, potem bo tovrsten losjon prava izbira zate, saj skoraj ne potrebuješ dodatnih dišav. Za ceno 7, 90 eur se lahko razvajaš z vonjem Jasmina, ali pa krasne poletne kombinacije mango - breskev.

Moj najljubši izdelek v celotni ponudbi je naravna cvetna vodica z vrtnico, saj je idealno priročna za mojo Eco toaletno torbico, prijetna za osvežitev, nežno fiksacijo mojega naravnega make - upa. Res je, da samostojna ni dovolj za vlaženje, le to ni noben izmed naravnih hidrolatov, ki jih uporabljam, je pa dovolj prijetna, da je postala moja sopotnica.

Poleg izdelkov, ki sem jih sama testirala, v svoji ponudbi ponujajo tudi kremice in maske za obraz, balzame za ustnice, glicerinske pilinge, masažne in okrasne svečke, naravna oljna in glicerinska mila, olja in masla za telo. Poleg svojih čudovitih izdelkov pa te ob nakupu nad 25 eur razveselijo z darilcem, ob nakupu nad 50 eur, pa še z brezplačno poštnino.

Ker pa je deljenje novih znamk vedno zabavno in posebno, lahko pokukaš tudi k Evi iz Evine Lepotilnice, k vlogerki Nevi Boškin, in preveri kateri izdelek iz spletne trgovine Monna.si je njihov najljubši. Skupaj priporočata v en glas kar istega.

Izdelke Casyopea najdeš v spletni trgovini Monna.si, kjer lahko preveriš celotno ponudbo vseh izdelkov, ki jih trenutno ponujajo. Pokukaj med Monna.si poličke, preveri njihove akcijske ugodnosti in se jim pridruži na njihovi FB in IG strani. Veseli bodo tvojega obiska. 



































*Objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Monna.si