• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: APRIL








Končno je prišla pomlad. Dišeča, cvetoča in prijetno topla, ki kar kliče po poletju. Si se je razveselil- a?

Skromen izbor, a polno čudovitih naravnih in ekoloških sestavin.

Oblepikha balzam za slabotne in poškodovane lase Natura Siberica je najboljši balzam NS znamke, ki sem jih do zdaj preizkusila. Poznaš tisti občutek mehkobe takoj ob stiku z vodo? No, o tem govorim. Balzam, ki dejansko učinkuje, poleg tega pa ima še čudovit vonj. Priporočam. (DM, Tuševa drogerija).

Dr. Organic zobna krema s kokosovim oljem me je čisto "sezula". Veš, ko znajo biti naravne paste puste in brez posebnega učinka? Novost, ki je že na poličkah Tuševih drogerij, je čudovita in zelo spominja na klasično zobno kremo, ki zagotovi veliko svežine.

Flow K. Hemp naravni deodorant brez sode bikarbone. Ko je tekstura tvojega deodoranta mehka kot maslo. Poleg tega pa se odločno bori proti neprijetnemu vonju. 

Mia Hoyto Valo, ne gre brez ene mojih najljubših kremic za predel okoli oči. Vlaženje na mestu :). (Kozmetix.si).

Boho Green Make- up kremna podlaga v lončku je ena mojih najljubših podlag, ljubša mi je celo od Vapour Organic Beauty, vendar pa ima zelo veliko konkurenco s strani CC kreme, ki jo trenutno testiram. (Kozmetix.si).

Zao Make- up najlepši ekološki osvetljevalec. Znamka, sijaj, ki ti ukradeta srce. (Eko pleme).

Za konec pa še moja najljubša naravna PEEL BRIGHTENING AHA maska za obraz Madara. Obožujem njeno teksturo, preprost nanos, hitro sušenje in končni učinek. Maska, ki v samo 10 minutah odlično mehča suhe luske, koži vrne sijaj, mehkobo in izredno gladko kožo, je moja stalnica zadnjih 6 mesecev vsaj 2x mesečno. Moja koža jo je v celoti sprejela in užitek jo je uporabljati. Popolnoma me je navdušila v več različnih pogledih. Najdeš jo v Mullerjevih poslovalnicah, Nami in Maxiju.

Mesečni zmagovalec/ MADARA PEEL BRIGHTENING AHA