• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIH 5 ZA ČISTO 10




Se sploh spomniš, kdaj sem nazadnje pisala o vseh izpraznjenih izdelkih? Od tega je že tako dolgo nazaj, da se le tega ne spomnim niti sama :).

5 praznih za čisto desetico sem izbrala zato, ker sem jih res z veseljem uporabljala in bila posledično precej žalostna, ko je prišel usodni dan zadnje kapljice. 

Najbolj žalosten trenutek pri negi kože je bil moj sample size Jurlique seruma za obraz, ki je s svojo Herbal Recovery formulo čez noč naredil fantastično kožo. Če bo še kdaj v kompletu Naturissimo škatlice jo zagotovo naročim. Full size embalaža je v cenovnem rangu, ki mi je res preveč za en sam izdelek. Za 100 ml je na uradni spletni strani treba odšteti kar 150 $.

Madarina SOS maska za obraz, mi je bila všeč zaradi vlažilnega in mehkega občutka na koži. Poleg tega pa je hiter SOS, če je tvoja koža v slabem stanju. Tudi iz sestavinskega vidika sva se dobro ujeli. 

Flow Kosmetiikka maska za obraz barjanska robida in mint (mešana- mastna koža) mi je bila odlična, nežna rešitev v dneh, ko so na plano prihajali PMS mozoljčki. Čez noč odlično suši, pomiri mozolje in jo absolutno priporočam (kozmetix.si).

Dr. Organic zobna pasta Aloe vera je eden izmed najbolj prodajnih izdelkov in odlična naravna ustna higiena. Najprej sem potrebovala, da sem se privadila na okus, ki je močnejši, a hkrati osvežilen. Nimam nobenih potreb po klasičnih zobnih pastah.

Lily Lolo maskaro za trepalnice, sem vzljubila po eni samo uporabi. Volumen, podaljšanje, ki ga moraš imeti rad, vendar pa se izredno hitro suši in je jaz nisem uporabljala niti 2 meseca, ko ni bila več to, kar je bila na začetku.


Bi katerega preizkusila? 














Komentarji

  1. Thank you, I'm glad you like it, have a nice Sunday :)*

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, Madara se sliši fantastično! 150$ za en izdelek je pa res a bit too much, haha. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi všeč Madara, kak izdelek sestavinsko bolj, spet kak manj. Je fino prej probat kak tester. za 150 eur grem rajše nekam v toplice:):):)

      Izbriši
  3. Super se berejo. Jaz sem nazadnje porabila čistilni gel od Baleje, pa mi je bil uredu. Samo ne vem pa ali so sestavine v tistem gelu bile naravne, mislim, da niso. Če bi morala izbrati en čistilni gel, za začetek npr. da bi rada dodala kakšen naravni izdelke v svojo nego, katerega bi mi priporočila. Imam mešan tip kože.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar