• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NOVIČKE, KI JIH NE SMEŠ SPREGLEDATI


Mini seznam super novičk, ki jih želim deliti s tabo.


1. Dr. Oragnic Slovenija in Kozmetix.si imata v času VALENTINOVEGA super nagradni igri. Obvezno ju preveri na njihovih Facebook straneh. 

2. Pri Natura Siberici Slovenija lahko z nakupom dveh njihovih izdelkov v Tuš drogeriji osvojiš super vikend paket na Rogli (shrani račun in jim ga posreduj vse do 15.2.18 tukaj). 

3. Moja najljubša naravno - ekološka spletna trgovina Naturissimo te razvaja s super novo sestavljeno ekskluzivno škatlico Self Love discovery box, za 17, 95 funtov. Obožujem njihove škatlice, moje najljubše. 

4. Liam Neesom, eden mojih najljubših igralcev te pričakuje z novim akcijskim trilerjem Potnik. 

5. Bershka ima še vedno super, super ugodne razprodaje. Definitivno najdeš kakšen ugoden kos zase. 

6. Še vedno lahko ustvariš čisto svoje pustne krofe, ali pa jih kar kupiš. Nekaj truda bo potrebno vložiti, da bodo mehki, dišeči in okusni.

7. Če se moraš ukvarjati s Facebook marketingom kot laik, ti toplo priporočam nasvete Maje iz Maja´s Marketing LAB-a in ga. mag Alenke Menard- učinkovito pisanje za spletni marketing. Ogromno sem se že naučila od obeh. Sploh ga. Alenka je carica v pisanju Facebook postov. Čisto vedno kliknem beri dalje :). 

8. L´Occitane ima na zalogi ponovno dobrodelno milo. Obvezen nakup podpore. 

9. Trenutno ena izmed najbolj popularnih novosti, ki jih najdeš v DM poslovalnicah je Dr. Organic linija z aktivnim ogljem. Priporočam mešanemu, mastnemu in problematičnemu tipu kože.

10. Če potrebuješ super in poleg tega še preprost program za urejanje fotografij na svojem mobilniku in računalniku si definitivno naloži brezplačen Lightroom CC program. Krasen za preprosto urejanje fotografij. Na svojem telefonu ga uporabljam že več kot leto dni in sem izredno zadovoljna. 


                                So ti všeč moje prve novičke, ki sem jih pripravila zate?



















Komentarji

  1. Super objava ❤ Ravno včeraj sem si v Tuš Drogeriji ogledovala Dr. Organic poličke z izdelki. Sama trenutno prisegam na kremo s konopjinim oljem, mi naredi tako lepo, mehko kožo, da ne morem verjet.

    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Lovely post dear! Have a great week! xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar