• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DR. ORGANIC NAJLJUBŠIH NEGOVALNIH 6










Tokratno blog objavo posvečam Dr. Organic naravnim izdelkom. Izbrala sem 6 tistih, ki jih trenutno uporabljam na dnevni bazi. 


Hvala za vso podporo, odzive, vprašanja, ki so prispele v moj inbox glede Dr.Organic izdelkov. Sploh nisem vedela, da vas je toliko, ki znamko že poznate in jo uporabljate.


Aloe vera deodorant. Obožujem sistem na kroglico, predvsem pa njegov svež, zelen rastlinski vonj, ter dejstvo, da ne vsebuje aluminija, alkohola, SLS in parabenov. Nežna formula, ki ne maši mojih por, ne povzroča alergijskih reakcij, se nežno bori proti neprijetnemu vonju (če je tvoj vonj potenja močan in izrazit, zate ne bo dovolj efektiven), potenja ne odpravi, le to niti ni njegov namen. V letu 2017 sem preizkusila več kot 6 različnih naravnih deodorantov, po načinu nanosa je Dr. Organic s svojim roll - on sistemom zmagovalec.

Anti - age serum z ekološkim maroškim arganovim oljem me je navdušil po prvih nekaj uporabah. Sprva sem se prestrašila nekakšnega nežnega zbadajočega učinka, ki pa je zelo hitro izzvenel. Preverila sem pri Dr. Organic uradni strani in se pomirila, saj je tovrsten učinek normalen in pomeni, da je serum začel delovati. Ni najbolj vlažilen serum na trgu, vendar je koža po njegovi uporabi naslednje jutro lepa, drugačna. Za njegove rezultate pa je priporočljiva redna uporaba od 4- 6 tednov.  

Tea Tree gel za tuširanje s svojo nežnostjo, kože dodatno ne izsuši, jo nežno očisti. Ne bo vas razvajal s svojo bogato peno, vas pa bo s svojo svežino. Če ste  ljubitelji izrazitih vonjev, kot je čajevec, vam bi znal ustrezati.

Organic Hemp Oil 24h Rescue Cream, je odličen vlažilni izbor zimske nege obraza. Zelo vlažilna formula, ki ustvari mehko kožo, jo zaščiti pred vremenskimi vplivi (mraz) je trenutno poleg Natura Siberice edina krema za obraz, ki jo uporabljam. 

Šampon za lase iz ekstra deviške kokosove linije. Aleluja, ker je tako nežen, da ne draži mojega lasišča, ga dodatno ne obremenjuje in izsuši. Po dveh pranjih so moji lasje čisti, mehki in prijetni na otip. Čeprav sprva brez uporabe balzama ne izgledajo nič posebnega, so potem, ko jih posušiš, presenetljiv v dobrem stanju. Kljub vsemu priporočam še balzam. 

Roll- on Head eraser, je kombinacija eteričnih olj, ki blagodejno vplivajo na razpoloženje. Priročna embalaža, ki jo lahko nosite s sabo v torbici, je namenjena sproščanju, razbremenitvi napetosti. Če so vam všeč eterična olja in jih radi vdihavate na svojih pulznih točkah, vas bi tovrsten sistem morebiti zanimal. Počakajte, da se vsebina na koži posuši, da prvotni vonj alkohola zbledi, ter da se razvije izredno prijeten vonj, ki ni vsiljiv. Primerno testiran pri glavobolu žal še ni bil, je pa prijeten ob dneh, ko moje razpoloženje ni na vrhuncu.


Moja Facebook nagradna igra, kjer podarjam Dr. Organic deodorant po lastni izbiri TUKAJ

Dr. Organic izdelke najdete v vseh Tuševih drogerijah. 

Facebook za spremljanje vseh novosti Dr. Organic Slovenija  TUKAJ




















Komentarji

  1. Photos are actually amazing,and i am sure product is too :)

    https://clickbystyle.blogspot.in/

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Fajn izdelki so. Bo tudi medena linijs na voljo pri nas pa maske za obraz v tistih manjših pakiranjih.Boste samo v tuš drogeriji ali tudi v Dmu.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar