• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JESENSKIH 8 ZA MEHKO IN NAVLAŽENO KOŽO




Boj proti suhi povrhnjici niso samo super negovalne kreme, olja, masla in serumi, ampak tudi hidratacija znotraj telesa. Sama svoje telo že tako dobro poznam, da mi na več načinov pokaže, kdaj popijem premajhne količine vode. Moj izbor naravno, ekoloških izdelkov vsebuje nešteto lepih sestavin, zgodb in zanimivih dejstev o znamki. 


Veš, da pri Olivelli že od leta 1945 pridelujejo 100% deviško olivno olje pod imenom Del Papa in ga prodajajo po celem svetu, le ta pa je osnova vseh Olivellinih negovalnih izdelkov? V boju proti suhi povrhnjici ti to jesen lahko pomaga Relaxing body oil, ki te razvaja s svojim nežnim vonjem po mehkobi, vlaži in ščiti tvojo kožo. Svoje roke pa lahko zaščitiš z hitro vpojno formulo kreme za roke, ki vlaži, ščiti in je odlična izbira za vse, ki ne marate predolgega vpijanja krem v roke. 

Veš, da je Natura Siberica ena izmed prvih RUSKIH ekoloških negovalnih znamk, ki v svojih izdelkih ponuja visoko kakovostne izdelke (rastline, ki preživijo mraz - 40 stopinj), in je leta 2012 prejela prestižno nagrado Best Green Cosmetics, Cosmoprof 2012 v Bologni (Italija)? V svoji široki ponudbi ti ponujajo Rich Siberian White Body Butter maslo za telo, ki kožo dolgotrajno vlaži, ne pušča mastnega filtra, njen efekt pa je opazen še naslednji dan. Na svojih rokah pa se lahko "pocarklajš z njihovo kremo za roke Taiga daily protection hand cream, ki se hitro vpija, njen končni efekt pa je gladka in smooth koža na otip. Res ima super končni efekt. 

Veš, da je Mia Hoyto Cosmetics ustvarjena na Finskem in v svojih izdelkih uporablja finski beauty elixir, ki se imenuje brezova voda. Za svoj najprestižnejši izdelek Lepmea Uni (multivitaminsko obnovitveno olje) je Mia potrebovala kar 2 leti, da je bila zadovoljna z končnim rezultatom? V boju z suho kožo preveri njen Sillki in kremo za roke Pumpuli. Oba sta odlična, vrhunska proizvoda in preverjeno delujeta v boju proti suhi koži. Miini izdelki so pripomogli tudi k izboljšanju atopijskega dermatitisa. 

Veš, da je ustanovitelj MuLondon negovalnih izdelkov Boris, ki prihaja iz Srbije. V svojih veganskih izdelkih uporablja malo sestavin, ki so visokokakovostne, le tem pa ni dodana voda? Če želiš preveriti kako je lahko maslena oblika, tako zelo puhasta in drugačna, preveri linijo negovalnih krem, ki so odlične. 

Veš, da je Nuxe balzam eden izmed najbolj kultnih balzamov za ustnice po celem svetu? Ne pozabi na nego ustnic. Z kultnim Nuxevim balzamom za ustnice bo vse lažje. Meni je odličen proti suhim, razpokanim ustnicam in pravi S.O.S balzam.



Kako se boš to jesen ti boril-a proti suhi povrhnjici?
























Komentarji

  1. Čudovite fotografije :) <3 Mi je všeč ta kratka zanimiva predstavitev znamk. Kratko in sladko. MuLondon čokoladno kremo še zdaj uporabljam in je res en izmed najslajših izdelkov za kožo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Petra hvala, za podpor. Veš,da bi lahko o vsaki znamki napisala celo stran takih zanimivih dejstev. Ker jih res vsakodnevno uporabljam. In potem, da vsakič znova pišem o tem kakšno je olje in delam klasično oceno včasih niti ni zanimivo več, dejstva pa bi znala biti še komu všeč. MuLondon je res super, jaz sem preizkusila še verzijo s šipkom in gre tudi proti koncu, najrajši jo imam za pod učke in po depilaciji, se mi zdi da takoj pomiri razdraženo kožo. Bela čokolada je pa itak nekaj najbolj Yum, Yum kar sem preizkusila. :)

      Izbriši
  2. nice products!☺

    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita objava in slike prav pocrljajo dušo <3

    Monika, ti pač znaš <3

    Moram preizkusiti tale gel od Oliva <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Yeey, super-malo drugačna objava.
    Ampak jst mislim, da je Nuxe “ustvarila” ženska. Oliv je pa sin od L’Occitane-a.
    Btw komaj čakam, da se podružimo v petek <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar