• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

3. BLOGERSKA KONFERENCA BBMU JE BILA BJUTIFUL!








Bila je čudovita, sproščena, poučna in ustvarjalna blogerska konferenca. Veselila sem se druženja, starih in novih obrazov. Toplih objemov, misli in izrečenih besed. 


Bila je trenutek, ko se nisem obremenjevala kako, kaj in zakaj sem odsotna od doma. Zame je blogerska konferenca nagrada za moj trud in nagrada za moje delo. Je poplačilo za vse vzpone in padce, ki ti jih blogerski svet prinese in je poplačilo za dobro delo, ki ga širiš dalje. 

Če bi lahko z enim stavkom povzela to, kar me je blogerska konferenca letos naučila, bi moj odgovor bil ODGOVORNOST. Odgovornost mojih misli, besed do vas. Odgovornost do tega, da se pred vsakim klikom objavi, povprašam, kaj vam bo moja objava prinesla, vas bo nekaj naučila, ali vas bo prisilila k temu, da kupite nekaj kar mogoče nikoli ne bi. Vedno znova si želim, da bi vedno, ko vas pot zanese na moj spletni dnevnik, na njem začutili ljubezen, spoštovanje, pozitivno mišljenje. Da bi v njem začutili lep in prijeten kotiček, kjer se lahko ustavite, pobrskate med mojimi zapisi, fotografijami in v njih uživate, tako kot v njih uživam sama. Kadarkoli me potrebuješ, se lahko obrneš name za nasvet, podporo, pozitivne misli. Z veseljem ti pomagam, ker je pomagati lepo. 

 Mojih lepotnih 5 za čisto 10!

Melvita in njena topla, čarobna kolekcija L´OR Bio, ki je zlato v majhnih stekleničkah, embalažah, ki te očarajo in so vredni tvojega časa, da jih preizkusiš. 

L´Occitane Terre De Lumier nežna, zasanjana dišava, ki je hkrati tako ženstvena in močna. Čudovita embalaža, ki te prevzame in očara z vsem svojim sijajem. Naj tudi tebe popelje med cvetne note, Provanso, in ti prikliče v spomin čarobne trenutke jutranje zarje. 

Caudalie Vine Active bo morebiti eden izmed tistih izdelkov, ki mi bo pomagal ustaviti čas, in bo aktiviral mojo mladost. Serum v boju proti gubam, ki koži vrača sijaj, jo varuje pred onesnaževanjem je serum, ki je pritegnil največ moje pozornosti in ga z veseljem testiram zase in za vas. 

BBMU blogerski rokovnik je popoln dodatek, ki ga vsaka blogerka mora imeti, za boljšo organizacijo svojega dela. Ob njem vedno znova ostanem brez besed, saj je bjutiful :).

Hvala, draga Nika, za vse, kar narediš za nas, moja hvaležnost je neizmerna. 

Čestitke draga Gabi Nedič za naziv blogerske osebnosti leta. #princeska :).









Komentarji

  1. Super zapis. In hvala za super druženje <3.
    Pa prekrasne slike spet. Se že ponavljam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Waaaw tudi tvoja objavica je odlična...Bravo Monika...občudujem vas ❤️❤️

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, princeska aka naša največja pozitivka. :-*
    Bilo je enostavno čaroben dan, energija je kar prasketala po zraku in močno dvomim, da je zagon za še bolje ustvarjanje katero preskočil. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Gabi. Tvoje mnenje mi res veliko pomeni. Ostani še naprej taka kot si. Unikatna:)

      Izbriši
  4. Kako lep zapis. Tvoje objave res berem s tako velikim veseljem <3 Vedno izvem kaj novega, poučnega ali pa samo cukerček, ki ga uvrstim na svojo wl.

    Sem pa pridno spremljala vaše Instastoryje in ste res uživale. Upam, da se vidimo naslednje leto! <3

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drugo leto si definitivno z nami. Jaz se že veselim. In hvala, ker me rada prebiraš.To je največja nagrada za moje delo:)**

      Izbriši
  5. Zelo lepo napisano. ❤️ Res mi je žal, da sem letos morala ta dogodek izpustiti. Prihodnje leto si definitivno uredim dopust! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Nina, definitivno si ga urediš, jaz pa tudi. Bo borba, ampak vredna:) Se veselim, da te bom spoznala:)*

      Izbriši
  6. Čudovit zapis in fotografije. :) Cel dan je bil bjutiful in zelo pozitiven. <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Naslednje leto pa skupaj, kajne? :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Dijana: OBVEZNO, drugo leto z nami, kot del naše skupnosti. Boš videla kako fino bo. :)

      Izbriši
  8. Čudovite fotografije <3 In se strinjam, BBMULJ je bil super!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar