• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

OBVEZNI DODATEK JESENI 2017: FITNITBYNADY UNIKATNI NAHRBTNIK IN MAYA PRAPROT LESENI UHANČKI












FitNitbyNady in Maya Praprot so dodatki in popestritev jeseni 2017. Sta meni ljubi slovenski ustvarjalki, prekrasni osebi, ki izpod svojih rok ustvarjata ČUDOVITO.


Nady je natančna, precizna ustvarjalka, ki izpod svojih rok ustvarja z ljubeznijo in veliko vnemo. Obožujem njen Fitnitby Nady nahrbtnik, ki je odličen tako za prosti čas, izlete ali pa kar za službo. Osrečuje me rumena barva, ki to lepo jesen samo še dodatno popestri in je malce drugačna od klasične izbire. Meni je všeč njegov preprost način, uporabnost, barvna kombinacija in še enostavno se ga lahko očisti.

Nadine nahrbtnike, toaletke in mnoge druge krasne izdelke najdeš na njeni FB strani, preko katere jo lahko kontaktiraš tukaj

Oh, Majini leseni uhančki, so moja ljubezen. Jesenska kolekcija, ki jo je poimenovala Falling Collectione je ponovno ukradla moje srce. S svojimi barvnimi kombinacijami, ki me resnično popeljejo v jesen, so lahki za nošenje, udobni in ne povzročajo alergij. Kolekcija, ki je že našla nekaj novih lastnikov, kolekcija, s katero sem okužila vedno več ljudi. Ko jih vidiš v živo, si res malo pri sebi rečeš vau :). P. s napis pa Maja lahko po želji prilagodi vašim željam. 

Majine lesene uhančke najdeš na njeni FB strani, preko katere jo lahko kontaktiraš tukaj

Srčno upam, da bosta nekoč tudi del čudovite zgodbe, trgovinice Huda kot POPER v Kamniku, ki v svojem čudovitem kotičku ponuja slovenske ustvarjalce in naravno kozmetiko. Res si zaslužijo vso podporo in ljubezen za njihov trud in srčnost.  

Bi imela takšna lepa slovenska kosa, ki sta unikatna in narejena s srcem?. P.s se pozanimam, mogoče pa se kakšen izdelek izpod njunih rok znajde v darilni škatlici, ki jo pripravljam za svojo obletnico bloga, ki jo praznujem konec meseca :)












Komentarji

  1. FitNitbyNady je res super!!! Tudi jaz jo iz srca priporočam! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeeej, sem vesela, ker sva že dve, pa verjetno se najde še kakšna oboževalka. :). P.s če te bodo slučajno še leseni uhančki zamikali, pa ti tudi ne bo žal. Obljubim :)

      Izbriši
  2. Zelo mi je všeč, ker podpiraš delo naših ustvarjalk, res so kjut izdelki <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Super cute kombinacija <3 Tile uhančki so res nekaj minimalistično posebnega <3

    xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz sem zaljubljena v uhančke. Minimalistični, posebni in primerni za vsak dan. <3 Je pa zelo lep tudi nahrbtnik!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ohh nahrbtnik je prekrasen. Uhančki pa prav tako, edinstveni. Lepo, da podpiraš naše ustvarjalce <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar