• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NATURA SIBERICA




 

Večini divjih zelišč, ki se uporabljajo  v izdelkih Nature Siberica, je inštitut ICE podelil certifikat ekološke pridelave (rožni koren, snežni lišaj, rumeni rman in mnoge druge).


Natura Siberica vlažilna pena za odstranjevanje make-upa (za vse tipe kože). Dvomim, da bi kdaj kupila čistilno peno, ki bi bila namenjena samo odstranitvi očesnega make-upa, ker sem skoraj 100%, da bi pena pristala na vseh delih obraza in ne tam, za kamor je mišljena. Lahkotna, učinkovita in zelo prijetna čistilna pena, ki moje kože verjeli ali ne, ne izsuši in jo zelo dobro očisti, lahkotnega makeu-pa. Nežna formula, ki kože ne draži in je prijazno do mojih občutljivih oči. Sama jo uporabljam za celoten obraz, ne samo za očesni make-up, za katerega se ima in sem zelo zadovoljna z njenim učinkom čiste kože. Preprosta uporaba, brezhibno delujoč sistem na pumpico, nežen vonj, 99, 4 % naravnih sestavin. Glavni aktivni učinkovini rožni koren in daurska lilija. Brez parabenov, SLS, SLES, PEG, mineralnih olj, silikonov in živalskih sestavin. Toplo priporočam, sploh za dni, ko želiš svoj make-up odstraniti kar pod tušem. 

Natura Siberica čistilno mleko za vlaženje, je namenjeno suhemu in občutljivemu tipu kože. Sama ga najraje uporabim po čistilni peni, da preverim, ali je le ta obraz dobro očistila. Njegova posebnost na moji koži je izredno mehka, smooth, gladka koža. Njegov učinek vlaženja je zagotovljen. Prijetno mleko, ki me je bolj kot v čistilnem učinku navdušilo po njegovem končnem učinku, pa še odlično se obnese kot nadomestilo peni za britje (britvica drsi popolno). 99,4 % naravnih sestavin. Glavni sestavini: navadni pljučnik in arktična arnika.

Natura Siberica nočna krema snežna kladonija. Res je, da sodi v linijo nege za zrelo kožo, vendar mi je tako zelo všeč njen končni učinek. Lahkotna, globoko vlažilna formula, ki hitro prehaja v kožo in ima prijeten naraven vonj. Lahkotna na otip, nemastna. Kožo naredi popolnoma gladko, smooth in je odlična baza za lep make-up. Snežna kladonija je rastlina, ki preživi pod temperaturo -50°, vsebuje usninsko kislino, hialuronsko kislino, aktivno obnavlja kožne celice, upočasni proces staranja, koži podari  lep in sijoč mladosten videz. Ponovno, toplo priporočam, tudi v dnevni različici s Spf 15. Sporočim morebitne učinke na daljši časovni rok uporabe.

Natura Siberica krema z učinkom liftinga, je zagotova ena izmed tistih, ki se hitro vpija in ne pušča mastnega, težkega filtra. Njen vonj je močnejši, vendar hitro bledi (nekje v ozadju me spominja na piškote z ingverjem). Na rokah ustvari prijeten smooth učinek in mehkobo. Kožo pomirja in bo odlična jesenska preventiva razpokani koži na rokah. 99 % naravnih sestavin. Glavni sestavini: sibirski žensen in olje altajske kamilice. 

Natura Siberica izdelke najdeš v Tuš drogerijah in na spletni strani Natura Siberica tukaj. Do konec meseca septembra -30 %.


Si mogoče preizkusila kakšen izdelek znamke Natura Siberica? V svoji pestri kolekciji izdelkov, so na voljo linije primerne za različne tipe kože. Če potrebuješ nasvet kateri izdelek, linija ustreza tvoji koži, ti z veseljem pomagam.

























Komentarji

  1. Verjameš, da nisem še nikoli preizkusila enega izdelka te znamke? Super objava, sem jo z zanimanjem prebrala! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš, da se ne bi čisto nič čudila. Po resnici povedano, je moja tup drogerija od mene oddaljena 45 minut, ko pomislim, da bi šla tja, si vedno najprej premislim, čeprav imajo super ponudbo, dobra stojala. Ampak je znamka res zanimiva, tudi njihova zgodba, filozofija, všeč mi je koliko dajo na nova delovna mesta, podpirajo domačine. Se je pa potrebno privadit na nekatere rožce, za katere sem tudi sama prvič slišala:). Pa njihov trud o cenovni dostopnosti za vse mi je tooop. :):)*

      Izbriši
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite fotografije <3

    Sama še sicer te znamke nisem preizkusila, se pa bere res odlično. Vse bolj posegam po naravnih izdelkih, zato sem vesela, da sem prebrala tole tvojo objavo.

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vesela sem, ker imam še eno podpornico pri naravnih izdelkih. Meni je linija zelo lepa, všečna, zanimiva in jo rada uporabljam. Pa še cenovno dostopna je. Ko je pa v akciji, tako kot sedaj se pa še sploh splača:)

      Izbriši
  4. Masko sem še imela. Eno energijsko k je dišala po cedeviti. Mi je bla full všeč.
    Pa kremo za stopala. Ugotavljam, da sm kr pridno zapravljala pri NS.
    Jooj kak maš lepe fotke no <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana hvala za pohvale:). Ti si pridna uporabnica NS, sem vesela, ker ti je všeč in upam,da boš lahko še več izdelkov preizkusila:).Lahko bi bila ena Tuš drogerija v Velenju. :)

      Izbriši
  5. great Post<3
    Would you like to follow each other?
    Let me know with a comment on my blog.
    Have a great day.
    Kiss
    http://www.swisstwins.ch/

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz bom kaj preizkusila, se sliši zanimivo :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar