• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JESENSKA NARAVNA DEZODORANTA SPECIAL





Veš, zakaj sem se navezala na besedo jesen, na pletenine? Ker ti želim predstaviti najbolj nežno dezodorantno kremo za preprečevanje neprijetnega vonja, ki ga pod okriljem debelih pletenin in ogretih prostorov sama še prej zaznam, kot v poletnem času. Veliko naravnih dezodorantov sem že preizkusila, veliko vonjev, tekstur, različnih formul, a le ta, ki jo danes delim s tabo, je izmed vseh najbolj nežna.

 Resnično, odkrito in iz srca najbolj nežna, lahkotna formula naravnega dezodoranta, ki sem ga kadarkoli uporabila.

Special Deo krema v dveh različnih svežih, prijetnih naravnih vonjih (meta- limona in grenivka- evkaliptus), v priročnem manjšem lončku, simpatičnem dizajnu sta presegla vsa moja pričakovanja. Kritično sem ju testirala, ker sem vedela, kaj si od naravnega deodoranta želim. Želim, da je preprost za uporabo, nežen in ne draži moje kože. Vedno rada poudarim, da je nanos dezodorantne kreme izbira, iz higienskega vidika zagotovo, vendar je moje telo moje in me tovrsten način  (preko prstov) popolnoma nič ne moti, poleg tega pa je bistveno manj odpadne embalaže in z podporo tovrstne oblike varujem okolje. Lahka, kremna formula, ki ni pregroba, ampak je prijetna, dovolj nežna za nanos, čeprav vsebuje sodo bikarbono (ki je za marsikoga dražeča), sama z njo nimam težav, zagotovi preprečevanje neprijetnega vonja čez celoten dan. Sama jo uporabim pred službo in mi zdrži brez ponovnih nanosov celotni delovni čas. Še vedno se potim, vendar pa neprijetnega vonja ne zaznam. Cenovno dostopna in ti jo resnično priporočam. Če te bo zamikala, preveri vse njene sestavine tukaj (nikoli se ne ve, kako naše telo sprejme, od reagira na nove sestavine). Če sta te zamikali, mi sporoči?


Formula?

Nežna, lahkotna, vlažilna, izredno lepo mazljiva, prijetna, dišeča, ne dražeča

Deluje?

Velik DA. Odlična za preprečevanje neprijetnega vonja

Cena?

7,99 eur

Kupi me.

 Spletna trgovini Special/ TUKAJ 

Ocena.

5/5

Special FB stran

TUKAJ

Če sta te zamikali, mi sporoči? Obljubim, da so naravne dezodorantne kreme efektivne. Ko se na njih privadiš, je želja po klasičnih bistveno manjša. Uživaj v čudoviti jeseni, ki trka na vrata. 



























*PR izdelek

Komentarji

  1. wonderful review dear(as always), thanks for sharing, xo

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Joj Katja, veš tisti Nelipot, ki si mi ga poslala, je bil tako trd, in sem potem videla, da ima pretečen rok. In ga potem nisem preizkusila oz. testirala. V spominu imam sladek kokos vonj, tile pa so bolj sveži.Ampak verjamem, da je Nelipot odličen

      Izbriši
  3. Bere se odlično <3 mislim, da je čas, da dam naravnim deotom še eno priložnost :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odličen, sicer je res, da vsebuje sodo, ki veliko ljudem ne ustreza, jaz samo trkam.predvsem tekstura mi je zelo prijetna in vonj meta- limona (zelen lonček). P.s če so boš v nedeljo oglasila na mojem fbju bom podarila 3 lončke Special deotov.

      Izbriši
  4. Škoda, da so s sodo. Me pa veseli, da tebi odgovarjajo.
    Prekrasne slike imaš Monika, maš nov fotoaparat? Iz kje je pa rokovnik? Kok je lep <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar