• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VEŠ, KAJ PO FINSKO POMENI IZRAZ SIEVA IN HELMI?





Mia Hoyto me s svojimi izdelki vedno znova presune.Tudi za to, ker si za sam razvoj posameznega, vzame veliko časa. Tudi 2 leti, če je potrebno. Nič ne nastane z dejstvom, samo, da nastane, temveč, želi, da so izdelki kakovostni, vrhunski, dosegajo standarde, ki si jih je Mia zadala. Vsak njen negovalni izdelek je mojstrovina, ljubezni do ekološkega in je plod njenega znanja. 



Sieva, v slovenskem prevodu pomeni lepa, Helmi, pa se ponaša z prevodom bleščeča, perlasta, sijoča. 

Čistilne kreme so pravi hit, pri meni predvsem za to, ker kožo po uporabi naredijo mehko, nežno, navlaženo. Ves efekt lahko občutiš na koži tekom celotnega dneva. Sieva je točno to, kar sem opisala. Je fantastičen, nežen, naraven vonj. Obožujem ga, ker je tako nevsiljiv, svež, zelen in prijeten. Je odlična čistilna nega, ki ne draži kože, na moji koži ni izzvala nobenih nevšečnosti in je super vlažilna. Za njen efekt je potrebuješ malo, lahko pa jo pustiš na obrazu 15-20 min in je nadomestilo za vlažilno masko. Odlično se bori proti nečistočam in tudi zelo dobro odstrani make-up. Za še boljši efekt pa lahko uporabiš, pred čistilno kremo Kaunis čistilni gel, ki je eden boljših izdelkov za čiščenje obraza, ki sem ga kadarkoli preizkusila.

Helmi je definitivno najbolj kakovostna maska, ki jo uporabljam 1x/teden, in me vedno znova navduši s svojim učinkom. Vsebuje piling zrnca, pri katerih sem potrebovala nekaj časa, da sem se privadila nanje, saj sem se popolnoma odvadila mehanskih pilingov. Gostejša tekstura omogoča lep, enakomeren nanos. Pustim jo delovati 20 min, na to jo nežno izperem. Končni učinek je čista, gladka, globinsko navlažena in mehka koža, ki ni popolnoma nič izsušena, kljub temu, da vsebuje piling zrnca. Po učinku se kosa s čistilno kremo in je kot kombinacija obojega, korak pri katerem brez težav preskočite cvetne vodice, tonike, ter posežete po lahki vlažilni negi. Po končnem vlažilnem učinku, ji žal nobena maska, ki jo premorem doma ne, sega do kolen.

Čudovito Sievo in Helmi Mia Hoyto lahko preveriš v spletni trgovini Kozmetix.si. 











Komentarji

  1. Se strinjam glede Sieve, res je super. Prav tako Kaunis. Piling se bere zanimivo, mogoče v prihodnosti posežem po njem.😉

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem esela, da imam podpornico. Sieva je tooop, Kaunis sem pa porabila in ga prav pogrešam.

      Izbriši
  2. Joj Monika, te tvoje slikice ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepe slike, prav za dušo pocrkljat <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, Katjica, ti mi vedno polepšaš dan s svojimi komentarji.

      Izbriši
  4. Krasne slike <3 Helmi se mi sliši izredno zanimivo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Velik, hvala :), Helmi je top, drag, ampak ima lepe sestavine, zgodbo, in Mia, njegova ustvarjalka je prekrasna.

      Izbriši
  5. Čudovite fotke! A misliš, da bi bila izdelka primerna za mojo občutljivo mastno kožo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:)*, izdelka sta dejansko zelo nežna, sploh čistilna krema je res nežna, njen efekt pa mehka koža, kot, da si si že nanesel naslednji korak nege. Ne pušča težkega, mastenga filtra,efeka in mislim, da je zelo univerzalna. Maska pa mislim,da paše vsakemu tipu kože, ker res vrača koži vlago. Meni sta fenomenalna izdelka.

      Izbriši
  6. vAU, krasne slike. Kako lep blog.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdaj ju imam doma, komaj čakam da jih preizkusim <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar