• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI SAMSARA.SI HAPPY DAILY PLANNER






Zelo preprost, a izredno srečen planer, ki mi omogoča v svojem čudovitem dizajnu zabavno, kreativno ustvarjanje.

Moram ga imeti, vsaj enega, zvestega, srečnega pomočnika, ki mi pomaga načrtovati in zapomniti si vse pomembne dogodke in obveznosti. Happy daily planner se dobro razume z mojim odličnim Magic Plannerjem, ki sva si zvesta že drugo leto zapored. Je priročen, s trdimi platnicami in krasno grafično podobo.18 mesečni planer, ki ga lahko vzameš v roke kadarkoli med letom in zanj nikoli ne bo prepozno. Res je, da je izredno preprost, klasičen način planerja, vendar za moje potrebe več kot zadovoljiv. Vanj zapisujem svoje blog objave, meritve testiranj za personalizirano nego znamke Alpstories, dneve, ko z mojim fantom skupaj skočiva do fitnesa in določiva datum za mesečni zmenek. Razveseli s super motivacijskimi zapisi, takšnimi, ki te opomnijo, da je potrebno uživati. in te opomne na pomembne praznike. Kvalitetne platnice, vezava, ki jo lahko brez skrbi nosiš s sabo v torbici. Če te zanima nekaj več njegove notranje vsebine ga lahko preveriš v prenovljeni spletni strani Samsara.si tukaj

Mene Happy daily planer osrečuje vsak dan posebej in ti ga priporočam, če želiš v svojem življenju imeti novega sopotnika, podpreti slovensko. 

Ena izmed mojih najljubših objav: Sreča je naročje, polno tulipanov tukaj.




















Komentarji

Objavite komentar