• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNE NOVOSTI #2: MIA HOYTO& OLIVELLA& FLOW KOSMETIIKKA


Kanček naravno/ ekološko usmerjenih izdelkov, za katere si resnično želim, da bi jih lahko vsi preizkusili. Navdušila me je piling krema znamke Flow K, ki božansko diši po čokoladi in pomarančah.

Olivella je izredno preprosta negovalna linija, ki temelji na oljkah. Skoraj leto dni sem potrebovala, da sem na test sprejela tudi vlažilno kremo za obraz, ki bo s svojo lahko, hitro vpojno formulo odličen dodatek vlage za poletje, ter olje za obraz, za katerega mi je kar malce žal, da ga nisem testirala že prej. Ker ima odlično formulo, vpojnost, vlaženje. Prvi Olivellin piling, ki ga lahko uporabiš za celo telo, tudi obraz, pa bo pravi izziv, saj so v zadnjem letu zame osebno najboljši pilingi bili znamke Flow K.

Mia Hoyto osrečuje s Sievo in Helmi. Čistilna krema za obraz, me tako zelo spominja na končni efekt po uporabi Plantae čistilne kreme. Kožo tako dobro vlaži, da sama skoraj ne potrebujem nobenih dodatkov več, Helmi pa je vrhunska maska za obraz, kožo naredi prijetno na otip, sijočo, poenoteno. Vrhunska izdelka, že po prvih vtisih.

Flow Kosmetiikka je ena izmed boljših znamk v preteklem letu. Odlična ekološka linija, ki sem jo popolnoma vzljubila. Rožna voda in tonik bosta odličen dodatek za vlaženje, med poletjem. Ampak največje vznemirjene v testiranju je Flow K. piling krema za obraz, ki tako odlično diši po čokoladi in pomarančah in kože čisto nič ne izsuši, naredi jo samo mehko in še enkrat mehko. Je popolno nadomestilo za Planate čistilno kremo, saj je efekt na koži še bolj mehak. Če bi bil brez piling delcev, bi ga uporabljala čisto vsak dan. 


Si že preizkusil-a katero izmed zgoraj omenjenih znamk. Te morebiti katera še posebej zanima, mika? Ocene, mnenja o izdelkih pa te bodo na blogu čakala v poletnih mesecih. 


KOZMETIX.SI










Komentarji

  1. Jaa končno bom lahko kmalu preizkusila encimsko masko. Me pa še mika Olivela, ker vsebuje oljko.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz testiram še prejšen nakup - moram kaj napisat na to temo <3

    Tale piling se bere super <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar