• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODOŠLA V SLOVENIJI, EKOLOŠKA MAKE- UP LINIJA BOHO GREEN


Boho Green make-up je ekološka linija ličil, ki prihaja iz Francije. Linija, ki je prijazna do ljudi, živali in okolja, je plod kreativnih mladih ljudi, ki so inspiracijo za vizualno podobo, barve našli iz časov hipijev, svobodnih 60- ih let. Je linija, ki ji je uspelo prodreti v svetu velikanov in s svojim mišljenjem biti kos tudi tistim najboljšim.

Predstavljam ti jo kot zdravo, koži prijazno make-up linijo, ki te bo navdušila s svojim širokim spektrom izdelkov, odtenkov, formul in končnih finišev. Linija, ki je ustvarjena za različne tipe kože, bo všeč vsem, ki imate radi naravno in ekološko, ter vsem tistim, ki ste si želeli preizkusiti tovrsten make-up, pa je le ta iz cenovnega vidika bil predrag. Boho Green verjame v naravno lepoto in poudarjanje le te, verjame v trajnostni razvoj, recikliranje, spoštuje okolje, ter strogo nasprotuje testiranju na živalih. Znamka, ki želi biti dostopna vsem posameznikom, vas bo navdušila s svojo sestavinsko sestavo, CosmeBio in  One Voice certifikatom, 1% For The Planet, ter dejstvom, da je prodaja izdelkov z etičnim pristopom nekaj izredno lepega. 

Ličila vsebujejo 99% naravnih sestavin, od tega se delež ekoloških sestavin, ekološke certificirane pridelave začne z 10%. Linija vsebuje tudi nekaj 100% naravnih izdelkov, kot je npr. svinčnik za obrvi. Boho Green je v mislih imel tudi vse vegane in jim s svojo sestavo v nekaterih izdelkih namenil veliko število le teh, ki so primerni tudi za njih. Tekoče podlage, mineralni pudri v kamnu, rdečila za lica, ustnice, rdečila, liplinerji, maskare, eyelinerji in mnogi drugi make- up izdelki so prijetni za uporabo, obstojni in z njimi lahko ustvarite izredno lep, obstojen make-up.

Laki za nohte so poseben dosežek, saj so 7 FREE (toluena, formaldehyd, dibutyl phthalata, formaldehyda resin, parabenov, xylena, camphre)8 FREE (toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde resin, paraben, xylene, camphor, brez rosin)ter kar 10 FREE (toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde resin, paraben, xylene, camphor, colophony rosin, styrene and benzophenone-1) z omejeno, kožno, pastelno, toplo linijo, ki so jo poimenovali Liberty Island.

Ekološki& veganski čopiči, ki s svojim dizajnom, mehkimi ščetinami, vodljivimi oblikami, omogočajo natančen nanos, zabrisovanje. So iz 100% sintetičnih ščetin, ročaji pa so iz FCS certificiranega brezovega lesa (certifikat mednarodne organizacije za trajno gospodarjenje z gozdom).


Boho Green najdete v spletni trgovini Kozmetix.si, ter na uradni slovenski Facebook strani Boho Green Make-up Slovenija tukaj
















Komentarji

  1. Monika to je to! Top video. :* Ti si res za pred kamero. ;) Moraš še večkrat kaj posnet. Sem zelo vesela, da je ta novost pri nas. Sploh pa super, ker je to ekološka linija. ♡ Sliši se odlično in bom zagotovo kaj preizkusila. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super video. Izdelki izgledajo obetavni in zagotovo bo kakšen moj.😉💚

    OdgovoriIzbriši
  3. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar