• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LILY LOLO FILTHY RICH EYE PALETTE









Veganska, 100% naravna je Lily Lolo paleta za oči v nevtralnih odtenkih Filthy Rich.

Odtenke senčil preveri tukaj.

8 kožno, nevtralnih odtenkov, v niansah bež, čokoladno rjave, vse do temnejše vijolične, v prekrasni nežni, svilnati teksturi, ki se lepo zabrisuje, ni pretirano prašnata in na vekah ustvari vse od mat do perlastega efekta. Po dizajnu sodeč je ena izmed lepših v moji zbirki, če izpustim Tarte paleto, ki je definitivno najlepša veganska paleta senčil, ki jo premorem. Lily Lolo zagotovo nič ne zaostaja, po velikosti je priročnejša, vsebuje tudi ogledalo, dvostranski aplikator.

Kvaliteta senčil?

Priznam, da sem na začetku pričakovala več. Veliko več. Pigmentacija odtenkov me sprva ni prepričala. Mat senčila se niso prikazala v vsej svoji polnosti, šmirasta pa so na vekah hitro izgubila svoj lesk, bleščeči delci, so se čez čas porazgubili. Po nekaj urah so začela bledeti in zahajati v predel očesne gube. Na to sem se odločila uporabiti pred uporabo primer, sicer nimam nobenega naravnega, ekološkega primerja, ali fiksirnega spreja, sem uporabila primer od BeYu, zelo dobro se je obnesel tudi L.O.V fiksirni sprej. Takrat se je kvaliteta senčil bistveno izboljšala, odtenki so bili izrazitejši, bolj polni in zahajanje v pregib gube je bilo minimalno. Sama senčila najraje nanašam z Lily Lolo čopičem za nanos senčil, ki je eden izmed mojih najljubših. Preprosto za to, ker z njim lahko nanesem senčilo po celotni veki, ali pa se osredotočim samo v pregib očesne gube in zabrišem. Aplikatorja v gobici ne uporabljam. Najboljši nanos za intenzivnost perlastih senčk so blazinice prstov. Cena: 24,69 eur.

Če iščeš naravno, vegansko paleto senčil, ki ni testirana na živalih, vsebuje koži prijazne sestavine, za dnevni make-up, je Lily Lolo definitivno prava izbira. 

Klik, klik
Lily Lolo Slovenija




















*PR izdelek
Veke: Lily Lolo Flirthy Rich paleta senčil
Osvetljevanje/ bronzer: Sculpt&Glow Contour Duo

















Komentarji

Objavite komentar