• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

IZDELEK TEDNA: PLANTAE KREMA ZA OKROG OČI Z AVOKADOM


Priznam, da se nisva zaljubili na prvi dotik, na prvo nego.



Krema za predel okrog oči z izvlečki organskega avokadovega olja, organskega granatnega jabolka in z izvlečki olja jojobe, boreča ne diši nič manj kot katerikoli drug Plantae izdelek. Čudovit, nežen vonj, ki me vedno znova navduši. Obožujem Plantae vonje tako čudovito naravni in sproščujoči so. Potem me vprašate, zakaj mi ni bila všeč na prvo žogo?, zaradi teksture/ za moj okus je na samem začetku bila preveč tekoča, nisem imela občutka koliko dejansko je imam dovolj pri enem nanosu. Seveda sem vztrajala, saj zaradi same teksture ne bi zavrgla toliko krasnih sestavin. Čez dober mesec dni sem se nanjo tako privadila, da me zdaj sama tekstura, ki je v osnovi kremna niti ne zanima več toliko. Ves poudarek dajem na izjemno vlaženje tekom celotnega dneva, nežno napeto kožo, nemasten občutek, učinek sijoče kože. Poleg tega pa popolnoma nič ne draži oči in se ne svaljka. Definitivno PRIPOROČAM!!.

Moji najljubši Plantae izdelki: čistilna krema za obraz sivka (fantastičen izdelek za suho kožo), serum iz plodov in semen šipka (nujno ga potrebuješ), čistilni gel iz bršljana (prvi in edini, pri katerem sem med umivanjem obraza lahko imela odprte oči: POPOLNOMA NIČ NE PEČE). 


 ♥ 


Kupiš jo lahko v spletni trgovini Izberi Zeleno tukaj za ceno 27, 57 eur.






























Komentarji

  1. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. O, ja tudi jaz sem se morala privaditi na njo - ampak mi je res všeč.

    Zeloooo, je vlažilna top!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar